Hakan Delikanli
Ulubatlı Souness
- 20 Ocak 2011
- 39.467
- 998
- 1.598
Cevap: Transfer Nöbeti
Ne o secim'mi var Ulusoy aday oluyormus?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne secim'i ya. Gercekten Demirören'in bu karari alacagina inanan varmi?
Kafkas bi pok olmasin, orayi birakirken dusunseymis, surunur insallah
ne kolay once uzun yillar kalacam de sonra TS geldi gitmem gerekir, sonra adami kapiya birakirlar geri gelsin, yok oyle
fener, serdar tasci'nin 5 milyona serbest kalir maddesini kullanip alacakmis
Tepki olarak bu dediğiniz mümkün olabilir...
Ama birde şöyle düşünün. 1996 da F.T. milli takımı bırakarak olmasa da devam etmeyerek GS a geldi..
2005-2009 da tekrar milli takıma hoca oldu... Bazen bu değişikliklere fazla takmamak lazım...
Hakan sana bir masal anlatim
haftaya kucuk prens ve prensesi uefa dan bir haber alacaklar, eger bu haberin iceriginde kirmizi elma varsa bunlar zehirlenecek diyorlar,
oyle bir durumda kotu 'kral' kacmak icin delik arayacak, cunku bunun hesabini ondan soracaklar, o da bu sorumlulugu almiyacagina gore kacacak ve yerine yeni kral gelecek
Ahmet Bulut , kaç gündür açıklama yapıyor , Serdar , İstanbul'a bana ziyarete geldi diye bunu kaynak göstererek haber yapanlar var inanmayın hocam
Aziz'in Taşçı'dan haberi bile yoktur , TD olmadan kendi başına rastgele adam alıyor ya![]()
Bakin ve görün hicbirsey olmayacak. Fenerbahce ve TFF'ye ceza gelmeyecek bence. Adamlar kim bilir isi garantilemistir, hala transfer pesindeler. Ceza alacak bir kulüp nasil bu risk'i alabiliyor?
Ceza fln yok, UEFA gerekli oldugu icin o aciklamayi yapti. Dosya tamamen kapatilir.
Ne secim'i ya. Gercekten Demirören'in bu karari alacagina inanan varmi?
salo @salos88882 dk
#transfermarkt burak yilmazin degerini 18 m euro yapmis. Ligin en degerli 4 topcu gs nin, burak-18 sneijder-17 muslera-16 selcuk-14 m euro
[/TD]alirlarsa bu senenin en mantikli transferi olur. stoperde egemen,bekir,serdar ve yobo'yu toplasan serdar etmez bence. hem kontenjandan yirtarlar. insallah almazlar.
Haha![]()
![]()
[TABLE="class: tabelle_forum_spieler"]
[TR]
[TH="class: al, colspan: 2"]Yilmaz, Burak (15 mil. €, Galatasaray SK) | #236 |14.06.2013 - 02:21[/TH]
[/TR]
[TR]
[TD="class: hell vt"] 1907ONUR1907
Girişler: 12
IP: logged
[/TD]
[TD="class: hell msg"] Güncel değerlendirme: 9.275.000 €
22.000.000 TL
benim orta sahama selçuk inanı koysunlar ben 30 gol atmazsam adam değilim
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Transfermarktan..
Haha![]()
![]()
[TABLE="class: tabelle_forum_spieler"]
[TR]
[TH="class: al, colspan: 2"]Yilmaz, Burak (15 mil. €, Galatasaray SK) | #236 |![]()
14.06.2013 - 02:21 [/TH]
[/TR]
[TR]
[TD="class: hell vt"] 1907ONUR1907
Girişler: 12
IP: logged
[/TD]
[TD="class: hell msg"] Güncel değerlendirme: 9.275.000 €
22.000.000 TL
benim orta sahama selçuk inanı koysunlar ben 30 gol atmazsam adam değilim
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Transfermarktan..
fener, serdar tasci'nin 5 milyona serbest kalir maddesini kullanip alacakmis
Öyle bir madde mi varmış Serdar'ın sözleşmesinde?Bizim basının uydurması olmasın?