Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

[video=youtube;o3QZtjWlTF4]https://www.youtube.com/watch?v=o3QZtjWlTF4[/video]

[video=youtube;dy-xAWrAjG0]https://www.youtube.com/watch?v=dy-xAWrAjG0[/video]

Gibi mesela :)

Bu konuda yanılıyorsun abi :)

@Hakan Delikanli

Hic yanildigim yok bu konuda eminim. Gerek oyun zekasi gerek teknik kapasitesi olsun Pino cok daha iyi. Daha duvar paslari yapamayan bir adamdan bahsediyoruz. Sadece hiziyla ön plana cikan birinden bahsediyoruz. Ne yapacagini bilmeyip rastgele kaleye vuran birinden bahsediyoruz. Topun nereye gittige de belli olmuyor tabi ki.

Pino davuruyordu cok ama iyi vuruyordu.

Amrabat'in ayagina top yakismiyor bile net söylüyorum. Hele su Evra'ya attigi """""calima"""" bakin, les.

_________________X_________________

X_________X____________X__________X

______________X___X_________________

X_______________X_________________X

________________X__________________

İstediğim,hayalimde ki sistem budur.

Burak kalırsa yabancı sınırından muhakkak oynayacaktır. E Drogba'yı yedek bırakmaya kimsenin gönlü razı olmayacaktır.

Bu sistem İnşallah 2014-2015 sezonuna hocam :)

Birde şu yabancı sınırı ile ilgili açacağımız davanın sonucuna göre , her şey değişebilir :)

Benimde hayalimde sınır ile ilgili değişiklik olmazsa , en azından 6 şeklinde kalırsa , 2014 - 2015 sezonunda ;

Muslera

Eboue Semih Chedjou Yabancı

Gökhan Selçuk

Yabancı Sneijder Arda

Burak​

Böyle bir kadro ile mücadele etmek var ama :)

Yeri değil ama bu Açık Mert Korkusuz'daki "Siyah-beyazlı kulüp F.Bahçe’den sonra G.Saray ile de anlaştı. Saracoğlu ve TT Arena’yı dönüşümlü kullanacak Kara Kartal, Avrupa ve kupa maçlarını Olimpiyat’ta oynayacak." haberinin amacı nedir ?

Her böyle saçmaladıklarında açıklama mı yapacak bizimkiler ? İlla ki çıkıp sert bir şekilde böyle bir şey yok ve olmayacak da mı diyecekler ?

Anlamıyorum ki hala ne zorluyorlar, Başkan dedi işte olmayacak bu diye, onu bile sıcak baktı diye çevirdiler gerçi.

Şurası zaten bitirmiş haberin:

"Yaklaşan seçim öncesi kongre üyelerini rahatsız etmemek adına bu kararı açıklamak istemeyen sarı-kırmızılı yönetim, Beşiktaş’tan da konuyu gizli tutmasını istedi."

Abi şöyle bir durum var o zaman takım full çöptü , Pino o çöplerin arasında adam geçmesiyle , hızıyla , tekniğiyle parlıyordu ancak , şimdi ki kadro full yıldız , üst düzey , Amrabat bu kadar adamın arasında pek fazla kendini gösteremiyor ancak Kayseri'de oynadığı 2011-2012 sezonunda müthişti , bu sezonda çok çok iş yaptı as oynamamasına rağmen , yabancı sınırında sıkıntı olmasa şans versek Sneijder ile koptururlar ama işte :sad007:

Tabi ki bu Galatasarayımız'a çok daha iyileri , üst düzeyleri şart , bu kanının değiştiğini göstermiyor :)

Yine hic alakasi yok. Neden siz diger oyunculara göre yorum yapiyorsunuz? Amrabat'in ayagina top geldiginde ne kadar yeteneksiz oldugu belli olmuyormu? Bunu hep söyledim, gelmeden önce de söyledim ama adami savunan vardi ve hala savunuyordu.

Simdi de 'takim iyi' aralarinda parlayamiyor cok güzeö bahane olur heralde.

Mourinho'nun gözdesi Pino ile Amrabat'ı karşılaştırmayın arkadaşlar lütfen. :rolleyes:

Hic yanildigim yok bu konuda eminim. Gerek oyun zekasi gerek teknik kapasitesi olsun Pino cok daha iyi. Daha duvar paslari yapamayan bir adamdan bahsediyoruz. Sadece hiziyla ön plana cikan birinden bahsediyoruz. Ne yapacagini bilmeyip rastgele kaleye vuran birinden bahsediyoruz. Topun nereye gittige de belli olmuyor tabi ki.

Pino davuruyordu cok ama iyi vuruyordu.

Amrabat'in ayagina top yakismiyor bile net söylüyorum. Hele su Evra'ya attigi """""calima"""" bakin, les.

Ya doğru abi , Amrabat mesela kapalı alanda vs. etkili olamıyor çok fazla ama açık alanda duman eder rakibi fakat açık alanda ne yalan söyleyeyim bende iş yaparım :o

En azından şunu biliyoruz , Galatasaray'ımıza çok daha iyileri ve üst düzeyleri yakışır ve şart , eğer tabi hedefimiz gerçekten ŞL ise.

Yine hic alakasi yok. Neden siz diger oyunculara göre yorum yapiyorsunuz? Amrabat'in ayagina top geldiginde ne kadar yeteneksiz oldugu belli olmuyormu? Bunu hep söyledim, gelmeden önce de söyledim ama adami savunan vardi ve hala savunuyordu.

Simdi de 'takim iyi' aralarinda parlayamiyor cok güzeö bahane olur heralde.

Yapma abi tamam Amrabat çok iyi bir oyuncu değil ancak o kadarda kötü değil , en azından takımımız içerisinde ki en iyi kanat oyuncusu , bende biliyorsun ki Amrabat'ın satılması taraftarıyım iyi fiyat gelirse , ancak biraz oyuncularımızı sahiplenelim bunu da düşünmüyor değilim , savunma düşüncem bunun yüzünden yoksa ...

Ulan Pino yollandığında Pino > Amrabat dediğimde hücum etmişlerdi bana.

Aynisi herzaman savunuyordum. Bunu nasil göremiyorlar gercekten anlam veremiyorum. Abartisiz söylüyorum; Amrabat bildigin odun ayak, topu durduramiyor.

Yapma abi tamam Amrabat çok iyi bir oyuncu değil ancak o kadarda kötü değil , en azından takımımız içerisinde ki en iyi kanat oyuncusu , bende biliyorsun ki Amrabat'ın satılması taraftarıyım iyi fiyat gelirse , ancak biraz oyuncularımızı sahiplenelim bunu da düşünmüyor değilim , savunma düşüncem bunun yüzünden yoksa ...

Sahiplenecem diye vasat bir futbolcuy övmemi beklemeyin. Destekleriz severiz ama vasat oldugunu da söyleriz bu kadar basit yani. Daha hala Amrabat kötü degil diyen varsa ne diyim türk futbolun durumu belli oluyor zaten. Bizim ülkemiz futbolcudan anlamiyor bu kadar net iste.

Harbi ocak tamı bitiyor sözleşmesi ? Öyle bişi olamaz ya :) sıkmış biri iyi

duyumcuların ayarlar yandı gezi parkı olaylarından sonra çoğunu sildim

dün biri yazmış, devre arası gitti diye fransaya devre arası sözleşmesi bitiyor sanıyor olabilir :D

Aynisi herzaman savunuyordum. Bunu nasil göremiyorlar gercekten anlam veremiyorum. Abartisiz söylüyorum; Amrabat bildigin odun ayak, topu durduramiyor.

Gücü ve açık alanda ki sürati ile fark yaratan bir oyuncu Amrabat. Başka bir numarası yok.

Ulan 8 milyon euroya neler alınırdı neler be.

Aahahaha ne güldüm ya :D

Trabzonspor , Tolga için Beşiktaş'tan 10 Mn € + Oğuzhan'ı istemiş :D :D :D

dany yi satmak çok saçma olur dany türk yapmamız gerek

Yeri değil ama bu Açık Mert Korkusuz'daki "Siyah-beyazlı kulüp F.Bahçe’den sonra G.Saray ile de anlaştı. Saracoğlu ve TT Arena’yı dönüşümlü kullanacak Kara Kartal, Avrupa ve kupa maçlarını Olimpiyat’ta oynayacak." haberinin amacı nedir ?

Her böyle saçmaladıklarında açıklama mı yapacak bizimkiler ? İlla ki çıkıp sert bir şekilde böyle bir şey yok ve olmayacak da mı diyecekler ?

Anlamıyorum ki hala ne zorluyorlar, Başkan dedi işte olmayacak bu diye, onu bile sıcak baktı diye çevirdiler gerçi.

Şurası zaten bitirmiş haberin:

"Yaklaşan seçim öncesi kongre üyelerini rahatsız etmemek adına bu kararı açıklamak istemeyen sarı-kırmızılı yönetim, Beşiktaş’tan da konuyu gizli tutmasını istedi."

dün bjkli duyumcularda benzer şeyler yazmış, ilk yarı saraçoğlu 2.yarı arena

eğer olursa böyle birşey adnan polattan bile daha çok nefret ederim aysal a

a.öztürk ün gitmesini sırf bu yüzden istemiyordum

Gücü ve açık alanda ki sürati ile fark yaratan bir oyuncu Amrabat. Başka bir numarası yok.

Ulan 8 milyon euroya neler alınırdı neler be.

8,6 yanlış olmasın rakam :D

sırf terimin inatı uğruna alındı amrabat. tulunun 3m a anlaştığı Assaidi gelseydi keşke en azından o kadar beklenti olurdu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt