Malik Yavuz
Büyük Kaptan
- 14 Kasım 2010
- 23.256
- 1.434
- 1.503
Cevap: Transfer Nöbeti
An itibariyle bugünün çok hareketli geçeceği bilgisi ulaştı. :f50:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
şu adam kıyaslamaları istikrarlı bir şekilde oynayan adamlarla yapın.
q7 mi snejder mi arda mı? mevcut performans bakarsan 2 senelik. arda dersin..
oynayan adamlara göre yapacaksın.
pino geleli gideli 3 sene olmuş hala o bundan daha iyi filan. sadece yetenek yetmiyor..
de santos karşılaştırsan anlarım veya aynı meckideki birini. jo alves milli takıma gitmiş atmış golünü.
her dönemin bir şeyi vardır. uyum zamanı kısaca..
gelmiş gitmiş..
Tamam devam okumadim bile. Q7 Sneijder ve Arda cok mantikli kiyaslama tebrik ediyorum seni.
Sözün bana ise demek hemen cevap veriyim sorun yok.
1- Bunu ben niye diyemiyorum anlamis degilim (her zaman bes para etmez dedigim futbolcudur kendisi). Videolara bakinca futbol acisindan (oyun zekasi, teknik vs) yetersiz oldugu net görülüyor. Dolaysiyla Amrabat gelmeden önce siz videolarini izleyip begendinizi kabul ediyorsunuz. Cünkü nedense gelmeden önce ben dahil az kisi vardi yetersiz oldugunu savunan ve o zamanlar da videosu vardi baya. Siz ise yeteneklerini savunuyordunuz.
2- Zaten benim post'umun üstündeki yorumu okusaniz video'ya göre degerlendirme yapmadigimi anlarsiniz.
Gücünü ve hizini kullanmayacak kadar 'futbol' acisindan yeteneksiz bir adam iste ama anlayan varmi burda? Pek yok gibi.
kıyaslama yapmadım ki. birilerinin isimleri olabilir ama sezon boyunca kattıkları nelerdir buna göre diyorum..
nasıl pino müzmin sakat koca bir balon ise, amrabat şu anda öyledir. hee kendini toparlar bildiğimiz amrabat olur bunu görürüz. bana kalsa 3-5 okutabiliyorsan gönder kerim frei al daha iyi..
Maliyeti felan geçtim..
ilk 10 yapsam..
Amrabat
Amrabat
Amrabat diye gider..
11. sirada Pino gelir..
Adam hem sakat hemde topu aldimi orta sahadan sut çekerdi Pino demeyin lütfen..
Sözüm sana degil, oylesine ortaya konustum..
Mesela Carlinhos var videodan biliyoruz hepimiz, Shaqiri keza oyleydi, Bernard vardi Brezilyadan..
Bu adamlarin maçlarini izlemeden iyi kumasi var diyordu bi çok kisi..
Amrabati ben hiç istemedim Hollanda liginden biliyorum çünkü.. Benim demek istedigim su videolar ile Amrabati satmaya çalissan müthis reklam yapilir hani..
Ayrica anlatmak istedigim video'ya bakipta oyuncu meth etmenin nekadar yanlis oldugunu anlatmaya calistim..
fenev için mi ? :b5:
Maliyeti felan geçtim..
ilk 10 yapsam..
Amrabat
Amrabat
Amrabat diye gider..
11. sirada Pino gelir..
Adam hem sakat hemde topu aldimi orta sahadan sut çekerdi Pino demeyin lütfen..
Bu işin Fener'i Beşiktaş'ımı var ? Hepimiz Türk futbolunun iyi yerlere gelmesi için çabalamıyormuyuz ?
Ha Fenerbahçemizin transferi ha Galatasarayımızın. Aynı yola çıkıyor Türk futbolu için.
Yıllar sonra kulüpleri için bu kadar çalışan,haksız yere şike operasyonlarıyla kulüplerimizi zor durumlara sokanlara karşı göğsünü gerek bir TFF başkanı bir daha gelmez.
Bu süreci iyi kullanıp Türkiye'mizi hak ettiği yerlere getirmeliyiz.
Biliyorum bu yorum çoğunuzun hoşuna gitmeyecek ama doğrular bunlar.
Bu işin Fener'i Beşiktaş'ımı var ? Hepimiz Türk futbolunun iyi yerlere gelmesi için çabalamıyormuyuz ?
Ha Fenerbahçemizin transferi ha Galatasarayımızın. Aynı yola çıkıyor Türk futbolu için.
Yıllar sonra kulüpleri için bu kadar çalışan,haksız yere şike operasyonlarıyla kulüplerimizi zor durumlara sokanlara karşı göğsünü gerek bir TFF başkanı bir daha gelmez.
Bu süreci iyi kullanıp Türkiye'mizi hak ettiği yerlere getirmeliyiz.
Biliyorum bu yorum çoğunuzun hoşuna gitmeyecek ama doğrular bunlar.
Sakin olun lo.
An itibariyle bir haber aldım gün çok hareketsiz geçecekmiş.:f50: