Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bi zevkimiz futbol var onunda icine yalaka papyonlu paragoz adamlar batiriyor

okay yokuşlu ve taylan antalyalı ortasahamızın geleceği ama boşa konuşuyoruz.kerim frei yine..3 üde şart..bunları hergün 100 kere söylemek zorunda mıyız?

niye gençlere yatırım yok ?

kerim frei lar falan aciklansa bari

okay yokuşlu ve taylan antalyalı ortasahamızın geleceği ama boşa konuşuyoruz.kerim frei yine..3 üde şart..bunları hergün 100 kere söylemek zorunda mıyız?

niye gençlere yatırım yok ?

okay yokuşlu,kerim frei,emre can acil ihtiyac...

emre can rahat solbeği götürür , okay rotasyona ortada rahat girer , frei ise kanatt keza..

bu üçünün transferi cok önemli keza bizim ilk 11 in 2 acil ihtiyacı vardı stoper chedjou geldi solbek emre yi koyarım , meloyuda alında harika bir düzen olur ama malesef bülent tulun denen zat futboldan anlamıyor kafasına göre takılıyor..

Umarim isi saglama almislardir da bu secim bir bahane degildir. Secimden sonra klasik transfer toplantilari olayina girerlerse fena saydiririm valla.

emre can rahat solbeği götürür , okay rotasyona ortada rahat girer , frei ise kanatt keza..

bu üçünün transferi cok önemli keza bizim ilk 11 in 2 acil ihtiyacı vardı stoper chedjou geldi solbek emre yi koyarım , meloyuda alında harika bir düzen olur ama malesef bülent tulun denen zat futboldan anlamıyor kafasına göre takılıyor..

Sen miydin bilmiyorum ama neden Emre Can´a israrla sol bek diyorsunuz? :)

Henk ten Cate tatilde (Ibiza da) Sneijder ve Heitinga yi ozel olarak calistiyor seneye daha fit olsunlar diye

bizim wesley e helal :)

bunlar alınabilir abi ..daha çok zaman var ama böyle ad yapmamış ,takip edilmiş ve yetenekli bulunan gençleri de almak lazım.emre kılınç gibi...

Oynatacaksin aga verim almak istiyorsan .. 5 mac en azindan birak kirsin doksun dagitsin .. Baktin yine olmuyor yolla gitsin ..

Emre devamlı oynadigi dönemlerde bu kadar arka arkaya kötü oynadigini hic bilmiyorum. 2011-12 şampiyonluğumuzdaki kimlerle oynayıp kimlere kazandigimizi unutuyor bizim milletimiz. boşuna balık Hafizali demiyoruz :D

Engin-emre ilk 11 oyuncusuydu ve Türkiye liginde ilk defa alex'ten birisinin top kaptigini gördüm faul yapmadan. yağ dan kil cekermis gibi hemde. asist ve goleride ve takıma katkisini saymıyorum bile yani. gecen sene Takim seviyesi baya yükseldi diye zorlandı baya takıma girmeye ama yinede yeterince kadar dakika almistir. hataları oldumu oldu bu sürede ama onunda durumu kolay değil ki. bir genç oyuncu icin devamlı oyuna gire bilmesi önemlidir. kestiğin zaman ki gerekli olmuştur bence de bu gectigimiz sezonda çocuk formunu korumasıni beceremedi. oyuna girdiği zaman ilk macina cikarmis gibi belki değil kesin dizleri titremiştir. makine değil bu çocuklar beyler.

Bugun Yildirim Demiroren den nefret ettim , futboldan sogudum yeminle . 6+4 nedir ya . Terbiyesizlikten , ukalaliktan baska bir sey degil . Binbir zahmetle kokusmusluklar ulkesine yildiz futbolcu getir , Her mac 4 unu tribune gonder ... Yaziklar olsun hem de bin defa ... Besiktasi kuruttun , simdi sira tek eglencemiz Turk Futbolunda ...

Gökhan istemese bizim yönetim Napoli ile masaya oturur mu akıl var mantık var adam istiyor ki bizde bonservisini almaya çalışıyoruz yok efendim adam gelmek istemiyormuş geçin bunları... Bu saaten sonra yönetim mecbur alacak baska şansı yok...

bana kalırsa iki transfer yapalım yeter Gökhan ve Arda kimse şimdi para konusuna girmesin iki adam alamıyorsan kapatalım dükkanı son 2 sene cok iyi para girdi kasaya sanki 4-5 oyuncu alınca maliyetleri daha mı az oluyor böyle 4-5 oyuncu yerine 2 adam alalım...

gökhan inler transferi feneve ve tffye en güzel cevap olur totoları tutuşur direk yabancıyı serbest bırakırlar

PES 2014 ün kapağıymış :)

BNEj-XLCMAIGgHL.jpg

Ya bu Okan Derici de 2 senedir Türkiye´de, bi kendini gösteremedi mi yahu? Bari kiralasaydik

arda gelmek istemiyor bosuna kendinizi kandirmayin, hergun baglanip soylemesi mi gerekiyor? unut

Transfer Nöbeti

Bugun Yildirim Demiroren den nefret ettim , futboldan sogudum yeminle . 6+4 nedir ya . Terbiyesizlikten , ukalaliktan baska bir sey degil . Binbir zahmetle kokusmusluklar ulkesine yildiz futbolcu getir , Her mac 4 unu tribune gonder ... Yaziklar olsun hem de bin defa ... Besiktasi kuruttun , simdi sira tek eglencemiz Turk Futbolunda ...

Bu fenerasyon'dan zaten başka birşey beklemek hataydı. Bunlar gitmeli, ama kendileri gitmez, o yüzden uefa'ya mail atılmalı çünkü sadece onlar bunları yollayabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt