Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

güya GS gazetesi *********************...ama göndermediği oyuncu kalmadı bizden ,bitane bile hayırlı haber de yapmadı.istihbaratları da öldü sanırım.artık yabancı basın var sadece.

trtsporda duyum var :D nani bitmiş 9.5 bonservis 4 imza parası 3.2 maaş 4 yıl kontrat :D yazan kişi izleyici

Bugunku kararla Turk futbolu iyice izlenmez bir hal alacaktir.

Yerli oyuncularin piyasasi en az iki kat artar...

Sent from my iPad using Tapatalk

Bu karar bugünün kararı mıdırki sanki..

Bu karar 1 sene evvel alındı... Kararı alan: Başkanlığının 6. ayında Demirören..

2 hafta evvel, ve şimdi tekrar gündeme getirildi..

Herkeste sanki yeni bir kararmış muamelesi yapıyor..

PSG'nin yeni teknik direktörü 1 sezonluğuna Fabio Capello oldu. 2014-2015 sezonundan itibaren ise takımın başına Arsene Wenger geçecek. (SKY İtalya)

Re: Transfer Nöbeti

Krasic sevilladan teklif aldım eğer hoca değişikliği olmasa(aykut gitmese) hemen imzalardim ama simdi istanbula dönüp yeni hocamizla çalışmak istiyorum istanbulu çok seviyorum demiş fransiz basininda okudum.

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

Cevap: Re: Transfer Nöbeti

Krasic sevilladan teklif aldım eğer hoca değişikliği olmasa(aykut gitmese) hemen imzalardim ama simdi istanbula dönüp yeni hocamizla çalışmak istiyorum istanbulu çok seviyorum demiş fransiz basininda okudum.

kalsın tabi :yenieek:

Cevap: Re: Transfer Nöbeti

Sevilla aptallık etmiş.

Capello psg nin yeni hocası.

Thiago barcadan ayrilacakmis büyük ihtimal Real Madrid e imza atacakmis 18 milyon avroya. Barcelona yerine Mata yı alacakmis.

Bir oyuncuya 10 milyon euro üzerinde bonservis verecek kadar maddi durumumuzun düzeldiğini düşünmüyorum ben.Özellikle engellenen 2. sermaye arttırımı zora soktu bizi.Ağustos gibi tekrar başvuru yapılacak SPK'ya.

Vay be karsilikli oynadığım 5-0 yenildigimiz macta bize resmen duvar ören Yaya Sanago arsenal a imza atmış.

Santa cruz kasimpasa ile anlasmis.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt