Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

O maçlarda rahatlık 1453 degişikliği sonunda geliyordu çünkü oyunu açıyorduk .Onu da hatırlıyorsun değil mi.Real macında costugumuz an ise 4 2 3 1 e gectiğimiz dakikadan sonra oldu onu da dipnot olarak geçeyin renkdas

tamam da sen iyi oynamadık demedin ki fatih terim ne zaman kanatsız oynadı dedin, ben de biliyorum 4-2-3-1 ile daha iyi oynadığımızı hatta 4-2-3-1 e geçelim diye muslerayı satmayı göze alıyorum şahsen ama forum sıcak bakmıyor

Cevap: Re: Transfer Nöbeti

Neden alındı bu adam o zaman? Amrabat la sen kanatlı sistemde takir takir oynayacagimizimi zannediyorsun?

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

Sneijder en başarılı yıllarını interde geçirdi.İnterde etoo milito pandev gibi bir üçlünün gerisinde oynuyordu.Bak ordu maçına ya da ikisinin birlikte oynadıgı maclara aradaki farkı anlarsın

tamam da sen iyi oynamadık demedin ki fatih terim ne zaman kanatsız oynadı dedin, ben de biliyorum 4-2-3-1 ile daha iyi oynadığımızı hatta 4-2-3-1 e geçelim diye muslerayı satmayı göze alıyorum şahsen ama forum sıcak bakmıyor

inler nani transferlerini yapmak bu kadar mı zor

kanat---------------kanat

---------sneijder---------

-----selcuk----melo------

tarzı bir ortasahayla cıkmalıyız klasik 4-5-1 mi dersiniz 4-2-3-1 mi artık bilmem drogba takımı bir yere kadar taşır

şu kadroun devamını da yazsana merak ettim..

Ben drogbayı kestim.. Beni keseceklerdi...:D

3 lü defans demişsin kimi keseceksin. bekleri kesemeyeceğine göre ya semih yada c30 kesilecek . semihi kesincede beni keseceklerdi... belki sen yeni transfer c30 u kesmek istersin..:confused::confused:

Şunu belirteyim.. herkes bütün oyuncuları 11 kişilik kadroya itiş-kakış doldurma derdinde haberin olsun..:D:D:D

742594_Galatasaray_SK.jpg

kanatlı sistem bize ters , he çok istiyorsak Drogba'dan veya Burak'tan vazgeçmek zorunda kalırız .

şu kadroun devamını da yazsana merak ettim..

Ben drogbayı kestim.. Beni keseceklerdi...:D

3 lü defans demişsin kimi keseceksin. bekleri kesemeyeceğine göre ya semih yada c30 kesilecek . semihi kesincede beni keseceklerdi... belki sen yeni transfer c30 u kesmek istersin..:confused::confused:

Şunu belirteyim.. herkes bütün oyuncuları 11 kişilik kadroya itiş-kakış doldurma derdinde haberin olsun..:D:D:D

kanatlar yerli mi olur yabancımı bilemiyorum o yüzden defans ve forveti yazamıyorum

tek forvet 4 lü defans bloguyla oynatırım yapcak birşey yok drogba başlarsa burak sag açık gibi oynar içeri kat eder hoş verimi düşer ama napalım

Hiç gerek yok,madem TFF Böyle bir karar almış uymak gerekir,İtirazdı mahkemeydi falan uğraşmayın,Koları sıvayıp sizlerde Türk futbolu için çalışın,şike yapın Çete kurun.Mahkeme mahkeme dolaşıp savunma yapıp masum ayaklarına yatın,avrupada başarılı olmak kupa getirmekde ne oluyor,ondan kolay ne var.Çeteyle Şikeyle onlat zaten kazanılıyor.

guzel yorum .
​

kanatlar yerli mi olur yabancımı bilemiyorum o yüzden defans ve forveti yazamıyorum

tek forvet 4 lü defans bloguyla oynatırım yapcak birşey yok drogba başlarsa burak sag açık gibi oynar içeri kat eder hoş verimi düşer ama napalım

öyle olmuyor işte , es es maçında önde drogba solda amrabat sağda burak arkada sneijder selçuk melo çıktık adamlar bize top göstermedi , buraktan kanat olmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt