Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

e peki sneijder hamit selcuk topu gevelemekten başka napcak.kime pas atacaklar.sorunun yanitini verim drogbaya top şişirecekler

sen beni anlamıyosun galiba, ben de kanatlı oynamamız lazım diyorum ama yaancı sınırı değişmeden ve drogba + burak varken olmaz o iş, burak + nani oynarsa da burakın oynadığı kanattan sıkıntı yaşarız örneklerini gördük

1) Avrupa yasalarina göre
yerli ve yabancı işçilerin çalışanlar arasında ayrımcılık yasaktır.

2) AB içinde işçilerin serbest dolaşım hakki taninmistir 1995 Bosman-Anlasmasiyla .

3) Blatter Avrupa Komissiyonunu 1995 Bosman Anlasmasini Futbol'a gecerli olmamasini istedi , Avrupa Komisyonu ayni gorusu paylasmadi ve karari geri cevirdi ..

4) Yabanci sinirlamasi getirmek kanunen mumkun degildir ve Avrupa yasasini cignemis olunuyor .

Cat pat cevirdim anliyan anlar .. Kisacasi biz hukuksuz davraniyoruz ve AIHM gidilirse hooooopppp yabanci serbest ..

Uluslar arası alanda sporcu menajerliği faaliyetlerinin büyük oranda artış göstermesi ‘Bosman Kararı’ sonrasındadır.
Avrupa Birliği sınırları içinde sporcuların serbest dolaşımının önündeki engelleri kaldıran bu karar etkilerini sadece AB üyesi ülkeleri değil, aynı zamanda Avrupa Ekonomik Sahasında yer alan diğer ülkeleri de kapsayan seksenin (80) üzerinde ülkede göstermiştir. Tabiatıyla, bu kararın etkilerinin, oyuncuların transferleri ile doğrudan alakalı olan menajerlere de yansıması kaçınılmazdı.​

ya da real madrid gibi oynayalım, sağa yarmolenko alalım di mariamız, solda burak ronaldomuz, selçuk xabimiz ,sağ bekte hamit arbeloamız olur madem bu kadar istiyorsunuz uçan kanat

Kadro böyle olabilir;

742615_Galatasaray_SK.jpg

Re: Transfer Nöbeti

atletico 25i düzgün verse satarız ama 25 taksit falan demişler bazı gazetelere göre, bizim başkan da burak bulaşık makinası değil demiş :asd:

150 taksitle istemişlerdir.Adnan sezgin gibi bir yöneticileri var :) Hem onlar David villa yi istiyor

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

beyler kuzenim iha da işe girdi yarın galatasarayın bir toplantısı var oraya gideceğiz dedi :) dedim muhabirlere yöneticilere falan sor bakalım kimleri transfer etmişiz diye bakalım bir haber çıkacakmı :)

Haber almandan gelmesin mesaji verseydin keske.

kendiside fenerlidir :) yandık galiba geçen gün önder özenin toplantısındaydık abi dedi beşiktaş nijeryalı bir oyuncuyla ilgileniyor ama adını öğrenemedik dedi sizinkileri öğrenirim inşallah dedi :)

Neymardan süper bir çalım ve Jo gol

Cevap: Re: Transfer Nöbeti

Neymar yakin zamanda ikinci bir Messi ollabillir,harika bir oyuncu...

Neymar balon diyenler acaba su an online'mi? Baya sayida balon diyen vardi da..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt