Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Günün özetini biri geçebilir mi ?

forumda kaynak sorma olayi olmasa sizlere dunya kadar duyum verecemde kaynak soruyorlar...Ama artık gecmis mesajlarım referanslarım oldu...Cok duyum verdim hepsi cikti..Ama kaynak vermedigim icin devamlı susturuldum...Bilmem anlatabildimmi

renktaş çok merak ettim gerçekten duyum versene bilgilendir bizi. GÖKHAN İNLER , CARLİNHOS GELİYOR M? KERİM FREİ ?

Re: Transfer Nöbeti

galatasaray 11 yabancıyla oynayınca mutlumu olacan yani bak biz ingiliz değiliz kardeşim duygusal insanlarız türkler olarak o sahada bizden birileri olmazsa kazanılan başarı bile gözünde küçülür uefa kupasının ülkemizde bu kadar büyütülmesi bundandır hakanlar hasanlar ahmetler kazandı o kupayı tmm yabancıda vardı ama esas pay insanımızındır hangi yılda olduğumuz önemli değil biz böyleyiz en azından bu topraklarda yetişmiş büyümüş ve yaşayan her türk için bu böyledir:)

Maalesef eskidendi o.

Bak milli kadro ya çoğu almanyadan türkçe bilmeyen bile vardır aralarinda, ne demek istediğini anlıyorum bende 11 tane Türk isterim kadroda ama maalesef turk futbolu geriye gidiyor ha birde dünyada sadece Türkler duygusal değildir.

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

torres haberleri nereden cikdi. link -kaynak ?!

forumda kaynak sorma olayi olmasa sizlere dunya kadar duyum verecemde kaynak soruyorlar bilmiolarki dedigimi baskasina dersen falan filan davasi var..!!!!!...Ama artık gecmis mesajlarım referanslarım oldu...Cok duyum verdim hepsi cikti..Ama kaynak vermedigim icin devamlı susturuldum...Bilmem anlatabildimmi

carli mi

melo mu

inler mi

kim

renktaş çok merak ettim gerçekten duyum versene bilgilendir bizi. GÖKHAN İNLER , CARLİNHOS GELİYOR M? KERİM FREİ ?

boswer arkadasim..ben ne dediysem cıktı ama ( gecmis mesajlarıma bakabilirsiniz ) ama susturulup banlanıyorum...

yine banlanırsam bu dediklerimden sonra sasırmam..

bi ip ucu federasyona sıranın gelecegini ben size aylar once demistim...

simdi aysal demiroreni oteline cekti....ARİF OLAN ANLAR

Mikel oyuncu değil hakem gibi uruguay paslaşmalrını dikildiği yerden seyretmeye devam edyor...:confused:

boswer arkadasim..ben ne dediysem cıktı ama ( gecmis mesajlarıma bakabilirsiniz ) ama susturulup banlanıyorum...

yine banlanırsam bu dediklerimden sonra sasırmam..

bi ip ucu federasyona sıranın gelecegini ben size aylar once demistim...

simdi aysal demiroreni oteline cekti....ARİF OLAN ANLAR

bence alpay renktaş subliminal mesajla bize duyumu vermiş.bold'lanan yere odaklanalım derim...

UlE3tcR.gif

wooaaaw what mi diyor :D?

Re: Transfer Nöbeti

Mikel yaramaz bize.

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

moderatörler arası derin bir yapılanma mı var acaba merak eiyorum gerçekten de şüpheli hareketler seziyorum

moderatörler arası derin bir yapılanma mı var acaba merak eiyorum gerçekten de şüpheli hareketler seziyorum

Dediklerimi dikkatle okursan anlarsın :)

Birileri istemiyor herseyin bilinmesini..

Ddediklerimi seref aydın dediginde adam kral oluyor

Neyse sustum yoksa yine banlanacam :)

O değilde Galatasaray'a karşı iki senedir düzgün bi frikik çekildiğini, Muslera'nın yediğini veya kurtardığını hatırlamıyorum hiç :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt