- 30 Ağustos 2009
- 30.535
- 20.734
- 2.763
Cevap: Transfer Nöbeti
Günün özetini biri geçebilir mi ?
Günün özetini biri geçebilir mi ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
forumda kaynak sorma olayi olmasa sizlere dunya kadar duyum verecemde kaynak soruyorlar...Ama artık gecmis mesajlarım referanslarım oldu...Cok duyum verdim hepsi cikti..Ama kaynak vermedigim icin devamlı susturuldum...Bilmem anlatabildimmi
galatasaray 11 yabancıyla oynayınca mutlumu olacan yani bak biz ingiliz değiliz kardeşim duygusal insanlarız türkler olarak o sahada bizden birileri olmazsa kazanılan başarı bile gözünde küçülür uefa kupasının ülkemizde bu kadar büyütülmesi bundandır hakanlar hasanlar ahmetler kazandı o kupayı tmm yabancıda vardı ama esas pay insanımızındır hangi yılda olduğumuz önemli değil biz böyleyiz en azından bu topraklarda yetişmiş büyümüş ve yaşayan her türk için bu böyledir![]()
forumda kaynak sorma olayi olmasa sizlere dunya kadar duyum verecemde kaynak soruyorlar bilmiolarki dedigimi baskasina dersen falan filan davasi var..!!!!!...Ama artık gecmis mesajlarım referanslarım oldu...Cok duyum verdim hepsi cikti..Ama kaynak vermedigim icin devamlı susturuldum...Bilmem anlatabildimmi
renktaş çok merak ettim gerçekten duyum versene bilgilendir bizi. GÖKHAN İNLER , CARLİNHOS GELİYOR M? KERİM FREİ ?
boswer arkadasim..ben ne dediysem cıktı ama ( gecmis mesajlarıma bakabilirsiniz ) ama susturulup banlanıyorum...
yine banlanırsam bu dediklerimden sonra sasırmam
boswer arkadasim..ben ne dediysem cıktı ama ( gecmis mesajlarıma bakabilirsiniz ) ama susturulup banlanıyorum...
yine banlanırsam bu dediklerimden sonra sasırmam..
bi ip ucu federasyona sıranın gelecegini ben size aylar once demistim...
simdi aysal demiroreni oteline cekti....ARİF OLAN ANLAR
Gstv de mersin maçını izliyorumda bu Melonun yeri dolmaz
bence alpay renktaş subliminal mesajla bize duyumu vermiş.bold'lanan yere odaklanalım derim...
moderatörler arası derin bir yapılanma mı var acaba merak eiyorum gerçekten de şüpheli hareketler seziyorum