Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

daha düne kadar GALATASARAYLILAR stada gelmesin sevmiyorum onları diyen adamları yönetimde değil mi hala

Orta sahaya sürpriz aday - Futbol

İngiltere basınında çıkan haberlerde Galatasaray'ın orta saha transferi için adayları arasında Celtic'in yıldızı Victor Wanyama'nın da olduğu ileri sürüldü.

[video=youtube;js0uSqhChls]https://www.youtube.com/watch?v=js0uSqhChls[/video]

[video=youtube;Bavk-ejeqa8]https://www.youtube.com/watch?v=Bavk-ejeqa8[/video]

[TABLE="class: tabelle_spieler s10"]

[TR]

[TD]Vatandaki isim:[/TD]

[TD="class: fn n"]Victor Mugabe Wanyama [/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]Doğum tarihi:[/TD]

[TD]25.06.1991[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]Doğduğu il:[/TD]

[TD]Nairobi[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]Yaş:[/TD]

[TD]21[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]Boyut:[/TD]

[TD]1,88[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]Uyruk:[/TD]

[TD="class: adr"] Kenya [/TD]

[/TR]

[TR]

[TD="class: category"]Pozisyon:[/TD]

[TD="class: class"]Orta saha - Önlibero[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]Ayak:[/TD]

[TD]sol ayak[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]Piyasa değeri:[/TD]

[TD="class: note"]5.000.000 €

12.000.000 TL [/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]Oyuncu danışmanı:[/TD]

[TD]ExtraTime S.L.[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

images

Adam Barca'nın orta sahasını peşinde sürüklemiş...İlk defa böylesine şahit oldum.

ben rakibime neden para kazandirim

eboue ye yapilanlari ne cabuk unuttun

bunlarin bitleri kanlandimi neler yaparlar bize

bu kötü halleriyle bile camialarindan olan tüpcü

biz gelismiyelim diye yabanci siniri cikardilar

beni tekmeleyene neden el verim

manyakmiyim

sikecilerle neden stadimi paylasim

vallahi bu forumda ne kadar kara kus varmis:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

gecen sene playofflari unutmadik

Hayırdır stadımı vermişiz bjkeye ?

UEFA karşısında tarihi bir sınav veren Fenerbahçe için futboluma dokunma adlı platform İsviçre gazetesine tam sayfa bir ilan verdi.

Fenerbahçe'nin UEFA karşısındaki tarihi savunmasıyla aynı gün içinde İsviçre gazetelerinden birinde de büyük bir ilan yer aldı.

Futboluma dokunma platformu imzasıyla İsviçre'nin önemli gazetelerinden birine verilen ilanda, "Fenerbahçe taraftarları sizi haksızlığa karşı yanında olmaya çağırıyor. Fenerbahçe masumdur. Futboluma dokunma." ifadeleri bulunuyor.

:asd:

Şimdi stad konusunu sakin düşünmek lazım. Başkan dahil kimse istemiyor stadın paylaşılmasını ama bizim bilmediğimiz sebeplerden dolayı def edemiyor demek ki bir şekilde. Her konuda Galatasaray'ın menfaatini düşünen, 2 sene içinde bize çağ atlatan bir başkana bilmeden etmeden sallamak doğru değil. Fiko'yu çok sevdiği için yapmıyor belli ki bunu başkan. Biraz mantıklı olun.

Ünal Aysal hata yapmaz diye bir şey yok ki sen aysaldan cok biliyosun sanki demişsinde renktaş,stadı beşiktaşa açmak hatadır..bunu niye kabul etmiyor bazıları anlamıyorum

hata yapmaz demedim zaten ama bazı iç dinamikleri anlamak gerekiyor. bizde yüzeysel baksak bakarsak dahi adnan öztürkün uçarılıgını görürüz. yeani biraz anlayış .ünal aysalın yetkisinin gücünün yeni yönetimdeki yeerini bir akıl edin plz.

sanane

beşiktaşın bizim stadmızda oynaması şu konularda onlarla anlaşmamız lazım

1- yabancı snırının kalkmasında bize açık destek olacaklar

2- arenadan elde edecekleri gelirin yarısı bize verilecek

3-localar bjk tarafından kullanılmayacak

4- stadın tüm masraflarını bizimle beraber karşılayacaklar

5- stada bjk taraftarının vereceği herhangi bir zarar kuruşuna kadar karşılanacak

Şimdi stad konusunu sakin düşünmek lazım. Başkan dahil kimse istemiyor stadın paylaşılmasını ama bizim bilmediğimiz sebeplerden dolayı def edemiyor demek ki bir şekilde. Her konuda Galatasaray'ın menfaatini düşünen, 2 sene içinde bize çağ atlatan bir başkana bilmeden etmeden sallamak doğru değil. Fiko'yu çok sevdiği için yapmıyor belli ki bunu başkan. Biraz mantıklı olun.

yok haşa olmaz hemen istifa

beşiktaşın bizim stadmızda oynaması şu konularda onlarla anlaşmamız lazım

1- yabancı snırının kalkmasında bize açık destek olacaklar

2- arenadan elde edecekleri gelirin yarısı bize verilecek

3-localar bjk tarafından kullanılmayacak

4- stadın tüm masraflarını bizimle beraber karşılayacaklar

5- stada bjk taraftarının vereceği herhangi bir zarar kuruşuna kadar karşılanacak

6- İSTERSE 432889438434329 YIL sürsün statlarının inşaatı, sadece bu sezon 7 maç oynayabilecekler.

Bunlar olsa da oynamalarını istemiyorum orası ayrı.

doğru karar değil tabiki ama 8 maç çok korkutmuyor beni ama şu herşeyde istifa defolsun bilmemne yapsın diyen adam beni kanser ediyor dostum ki kesin birşey yok daha

istifa falan ne oluyoruz hemen ya renktaş yok istifa falan:ayatollah:

8 mac beni korkutuyor biz olimpiyata giderken onlar stdaın vermediler,biz galatasarylıları sevmiyoruz dediler her zaman fenerin yanında yer aldılar kombinelerimizi almışız niye paylaşaım abi niye

yav siyasiler beşiktaşı niye desteklesin fener deseniz neyse bjkyi niye desteklesin bjk kim yahu

he bide yabancı sınırı aynı kalır stadı bjkye verirsek berbat ötesi bi yaz dönemi geçirmiş oluruz gelecek dönem adına sadecelig şampiyonlugu beklerım avrupa mavrupa yalan olur hele 2 takımın kullandıgı zeminde hayal olur

hata yapmaz demedim zaten ama bazı iç dinamikleri anlamak gerekiyor. bizde yüzeysel baksak bakarsak dahi adnan öztürkün uçarılıgını görürüz. yeani biraz anlayış .ünal aysalın yetkisinin gücünün yeni yönetimdeki yeerini bir akıl edin plz.

Adnan Öztürk uçarı olabilir ama bizim camiamızada bu Aziz olduğu sürece Adanan Öztürk gibi sivri dilli adamlar lazımdır..maalesef Başkan bu konularda yeterli değil...

Ünal Aysal hata yapmaz diye bir şey yok ki sen aysaldan cok biliyosun sanki demişsinde renktaş,stadı beşiktaşa açmak hatadır..bunu niye kabul etmiyor bazıları anlamıyorum

Adnan Öztürk uçarı olabilir ama bizim camiamızada bu Aziz olduğu sürece Adanan Öztürk gibi sivri dilli adamlar lazımdır..maalesef Başkan bu konularda yeterli değil...

gerektigi yerde agız payı veryrz zaten bunu bilmn gerekrdi

Bjk bence sadece avrupa maçları için bizim statta oynasın.Diğer maçlarını da diğer statlarda oynar.HEm avrupa maçları için kendi açılarından bilet geliri çok olur hemde atmosferden faydalanırlar.

istifa falan ne oluyoruz hemen ya renktaş yok istifa falan:ayatollah:

8 mac beni korkutuyor biz olimpiyata giderken onlar stdaın vermediler,biz galatasarylıları sevmiyoruz dediler her zaman fenerin yanında yer aldılar kombinelerimizi almışız niye paylaşaım abi niye

adamlık bizde olur ne diyeyim artık ama derbi yok avrupa yok 8 tane anadolu takımı maçıyla bişey olmaz ünal aysal maddi olarakta kazanç sağlayacaktır muhakkak bu kadar büyütülecek birşey yok ayrıca çimde hallolucaktır büyük ihtimal lig başlayana kadar

Bjk bence sadece avrupa maçları için bizim statta oynasın.Diğer maçlarını da diğer statlarda oynar.HEm avrupa maçları için kendi açılarından bilet geliri çok olur hemde atmosferden faydalanırlar.

Ayakları dahi alışmasın bence.. Yapışıp kalırlar valla ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt