Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Başkanın konuşmasındaki sırrı anlamamışsınız..

Başkan şunu demişti LOCAları kiralık ev gibi veriyoruz ,locaların sahibi istemezse olocaları vermeyiz( yani LOCA yok) sadece o degil ,sabit BJK logosu olmıyacak ,Stadda oluşacak zarar ziyan ,yıkıp ,kırmaların bedelini Kim ödeyecek ,ve bizim istedigimiz RAKAMI vereceklermi ,( daha evvel biz İNÖNÜYÜ istedigimizde Yüksek fiat istemişlerdi ama biz onlara bunu yapmıyacaz ) demişti.

Buradab şu sonuç çıkıyor ..

1.LOCA lar kesinlikle BJK lılara verilmiyecek ( loca sahibi GS yı mahkemeye verebilir izinsiz verirse ,loca sahiblerininde izin verecegini sanmıyorum).

2.Stadın içinde dışında sabit BJK arması olmıyacak sadece maçlarda takılacak.(buda çok normal )

3.Eger BJK a kıralanıpda BJK maçında tribunlerde oluşacak zarar-ziyan,yıkıp-kırmaların bedelini BJK tan ÖDEME garantisi istenecek ( muhtemelende bu tazminat şeklindede olur ,BJk ın bunu zor kabul edecegini sanıyorum zira otribunlerde olacak ÇARŞI nın hiçte NAMUSLU-DÜRÜST olacagını sanmıyorum ,hazır gelmişken kıralım ,yıkalım diyenlerde olacak .( zaten başkanda bunu tahmin ettigi içinde bu konuda hasas şekilde maddi zor şartlar koyacak.

4.Bana kalırsa GS yönetimin yapacagı tek şey var , oda TARAFTARlara bu stad işini anketle sormak ,BJK ARENAYA gelsinmi gelmesinmi diye yapılsın o zaman ak koyun kara koyun ortaya çıkar.(hatta ankette istiyorsanız neden istedignizi yazın ,eger istemiyorsanız İSTEMEDİGİNİZ Sebebini yazın denirse hem BJK a hem de ,Siyasi baskı yapacaklara karşı mesaj olur.( bakın GS lı taraftarlar BJKı ,istemiyor zira GS olarak İNÖNÜYÜ istedigimiz zaman o dönem başkan olan Y.DEMİRÖREN in bir demeci vardı .ÇARŞI GS yı İNÖNÜDE İSTEMİYOR .demişti sıra GS lılara geldi ..

Kimse MASAL anlatmasın BJK iyiniyetli olsaydı O dönem ÇARŞIya karşı İNÖNÜ yü GS ya açardı ..

Nasıl ki ÇARŞI İnönüde GS yı istemediyse ,GS taraftarlarıda ARENADA BJK ı istemiyor bu , bu kadar basit.

Başkan bunuda çok iyi biliyor kulübe giden tepkiler ve ,o BJK ın GS davranışınıda bizim camia asla UNUTMAMIŞ ki başkana da hatırlatmışlar bizden çok fazla para istediler diye...

Hem GS ın kurucusuna (ALİ SAMİ YEN )e ,hem GS ın sembol isimlerine (METİN OKTAY )a KÜFÜR edecekler ..

Ondan sonrada C.BAŞKANI nın BJK lı olmasından SİYASİ BASKIYLA Arenada oynamak istiyecegini MEDYADA haber yaptırıp kamuoyu oluşturacan ,yemezler beyler yemezler..

Burada BJK lı varmı bilmem ama BJK lı FB li sitede burada oldugu gibide yazan AYRIK otları yoktur , buraya gelip BJK Arenada oynasa ne olur , kimse demesin zira camia kendilerine yapılanı unutmuyor...

Burası transfer dedikokusu degilmiyde bu konu dalanıp budaklandı hayret birşey ,demekki burada kamu oyu oluşsunki kimse itiraz etmesin oyunumu oynanıyor..

Hiç kimse gizlenemez saklanamaz,neyse birgün ortaya çıkar..

Kuş dendi birileri kızdı neden acaba ,zaten SEMBOLERİ kuş degilmi kimin yarası varki gocunuyor ,hem kuş ta kötü hayvan degil bazıları ÖTÜYOR ,bazılarıda LEŞ yiyor ..Bunda kızacak ne varki ALLAH ın yaratıgı hayvan ve sembolerini kimse kınıyamaz kimsede İNKAR edemez..

arkadaslar Victor Wanyama haberi umarım dogrudur buyumusde kuculmus oyun yapısı ve zekası tasıyan mukemmel bır yetenek melo nun aynısının 20 yasını düşünün

...............onur

..eboue.....chedjlu.....carlınhos

.....wanyama....selçuk

..............snıjder

farfan.........................nanı

.....burak.........drogba

Daha önce ufakta olsa futbolla bi münasebetiniz oldu mu?

Bu "Asaletin Yeter" nickli arkadas baya iyi bir duyumcu bu arada. Bu senenin en güvenilir duyumcusu acikcasi.

Aysal Demirören görüsmesini ilk o yazdi, kimsenin haberi yoktu. Görüsmelerin detaylarini bile biliyordu.

Ilgilendigimiz oyuncularda da hic yanilmadi. Gayet saglam bir adam.

AB olayi netlesirse, Nani Farfan birlikte alinirsa kimse sasirmasin diyor :)

Asaletin Yeter@uA1905od1h

Dün gece Allahtan yazdım hem nani hem farfan birlikte alınırsa şaşırmayın bakarsınız gökhan inlerde kiralık gelir diye :)

Re: Transfer Nöbeti

Wanyama kardeşi varmış oda inter oyuncusu parma da kiralik oda orta saha oyuncusu McDonald Mariga ismi

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

Cevap: Re: Transfer Nöbeti

Bonjour

Piano çalışıyorum kısa bir özet pls

Nani den baska haber varmi dün geceden beri?

O ses senden mi geliyodu emmoğlu. :confused:

Yalnız, pianonda 3. oktav si+diez(:confused:) de akort kaybı var bilgin olsun..:D:D:D

TRANSFER Liverpool, Sunderland'den kaleci Simon Mignolet'yi 11M£ karşılığında transfer etti.

1a05U.jpeg

İngiltere basınında çıkan haberlerde Galatasaray'ın orta saha transferi için adayları arasında Celtic'in yıldızı...

Haberin Devamı GSC Portal'da

Re: Transfer Nöbeti

O ses senden mi geliyodu emmoğlu. :confused:

Yalnız, pianonda 3. oktav si+diez(:confused:) de akort kaybı var bilgin olsun..:D:D:D

Parmaklarım ağrıyor rus hocam var bitane rusça bir şarkı verdi onunla uğraşıyorum :)

Ben biraz çalışım sonra gelimde biraz transfer haberi verim :D

Drogba--Burak

Nani---------------Farfan

Selçuk---Melo

Carlinhos Chedjou Dany Eboue

Muslera

Ups, i did it again... Sneijder reyisde Burakla değişir arada.​

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt