- 3 Temmuz 2012
- 141.497
- 89.480
- 5.478
Cevap: Transfer Nöbeti
Sen kımsınde?
yukari sag ust kosede cikis butonu var :yenieek:
Sen kımsınde?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yukari sag ust kosede cikis butonu var :yenieek:
Of sen ne diyosun ya :2aloh1:
:SS:
Immulati version bilmem kac oldu ... Demokratik oylamada birisi istedigi seyi yazar. servis edilmez tamam gerek yok ama edilmis ise de okadar sorun degil bence. skandal komplo neresi onu anlamadim ben ?! Gstv de göstere göstere yayinlansaydi anlardim ama böyle...:SS:
oy vermek için 15 senelik üye olmak gerektiğini nerden çıkarıyorsun , aidatını yatıran her genel kurul üyesi oy kullanabilir , zarfın üzerinde divan başkanlığı yazmasıyla oyu verenin divan üyesi olduğunun bir ilgisi yok
arkadaşım haberini yaptılarsa açarsın konusunu orda tartışmasını yaparsınız insanlar buraya transfer haberleriyle alakalı geliyor ve o paylaşımı görüp sinirleri bozulabiliyor bu hoş birşey mi şimdi ve hala ısrarla paylaşımı savunmanda amacını ortaya koyuyor extra harhangi birşeyde yazmıyacağım artık uzamasını istemiyorum siz haklısınız öyleyse benim işim değil sonuçta bu uyarıyı yapmak yöneticiler bir sorun teşkil etmediğini düşünüyorsa zaten benim bu konuyu uzatıp germe veya şikayet etme gibi bir lüksüm olamaz..
Orda mıllet ılk gün banlandı zaten sonra acıldı. Karşıt görüşlü biri bişey yazınca hemen aşşagılandı. Zaten ceza alacam diye kimse karşıt görüş bişey yazmadı onlar orda kendi aralarında devrim yaptı neyse konuyu kapatalım abi transfer konusalım![]()
Mesele bu olayın bir kişi (veya kişiler ) tarafından tezgah hazırlanarak GS camiasını yıpratmak ve kamuoyunda Küçük düşürebilmek için bunu dışarı servis etmek yoluyla KOMPLO seviyesine ulaştırmasıdır.
Buraya kadar sırf siz kağıtta yazan içeriği savunduğunuzu zannederek, aslında bu komployu yürüten HAİN(LER) in GS camiası içerisindeki yerinde kalması taraftarımısınız.. Sırf çapulcuyum dediği için koynumuzda Brütüs beslemeye devam mı etmeliyiz....
Bana onu söyleyin....![]()
Mesele bu olayın bir kişi (veya kişiler ) tarafından tezgah hazırlanarak GS camiasını yıpratmak ve kamuoyunda Küçük düşürebilmek için bunu dışarı servis etmek yoluyla KOMPLO seviyesine ulaştırmasıdır.
Buraya kadar sırf siz kağıtta yazan içeriği savunduğunuzu zannederek, aslında bu komployu yürüten HAİN(LER) in GS camiası içerisindeki yerinde kalması taraftarımısınız.. Sırf çapulcuyum dediği için koynumuzda Brütüs beslemeye devam mı etmeliyiz....
Bana onu söyleyin....![]()
Galatasaray kongresinde febeli ali koça oy atmak saçmalığın daniskası , en az sizin yanlış bilgilere dayanarak kurduğunuz komplo kadar
7. Akdeniz Oyunları'nda kadınlar tekvando 67 kiloda ay-yıldızlı sporcu Nur Tatar, Faslı rakibi Hakima El Meslahy'yi 10-4 yenerek, altın madalya kazandı.
bu konuyu yorumlarken yada degerlendirken daha cok Insani acidan bakmaya fayda var bence. siyaset ile de ilgili bir sey degil . insanlik sadece.
sonra nyie ali kocun ismi yazildigini anlamis oluruz belki. Her sey de renkler olmalaridir hele hele Galatasaray san bunu anlaman gerekir bence kardesim.
Kimi alıyoruz?