Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

2-3 gündür gündemden uzak kaldım, ne var ne yok?

Beyler burasi transfer nöbeti başka emeller için kullanmayin

Of sen ne diyosun ya :2aloh1:

:SS:

Immulati version bilmem kac oldu ... Demokratik oylamada birisi istedigi seyi yazar. servis edilmez tamam gerek yok ama edilmis ise de okadar sorun degil bence. skandal komplo neresi onu anlamadim ben ?! Gstv de göstere göstere yayinlansaydi anlardim ama böyle...:SS:

oy vermek için 15 senelik üye olmak gerektiğini nerden çıkarıyorsun , aidatını yatıran her genel kurul üyesi oy kullanabilir , zarfın üzerinde divan başkanlığı yazmasıyla oyu verenin divan üyesi olduğunun bir ilgisi yok

Mesele bu olayın bir kişi (veya kişiler ) tarafından tezgah hazırlanarak GS camiasını yıpratmak ve kamuoyunda Küçük düşürebilmek için bunu dışarı servis etmek yoluyla KOMPLO seviyesine ulaştırmasıdır.

Buraya kadar sırf siz kağıtta yazan içeriği savunduğunuzu zannederek, aslında bu komployu yürüten HAİN(LER) in GS camiası içerisindeki yerinde kalması taraftarımısınız.. Sırf çapulcuyum dediği için koynumuzda Brütüs beslemeye devam mı etmeliyiz....

Bana onu söyleyin.... :mad::mad::mad:

arkadaşım haberini yaptılarsa açarsın konusunu orda tartışmasını yaparsınız insanlar buraya transfer haberleriyle alakalı geliyor ve o paylaşımı görüp sinirleri bozulabiliyor bu hoş birşey mi şimdi ve hala ısrarla paylaşımı savunmanda amacını ortaya koyuyor extra harhangi birşeyde yazmıyacağım artık uzamasını istemiyorum siz haklısınız öyleyse benim işim değil sonuçta bu uyarıyı yapmak yöneticiler bir sorun teşkil etmediğini düşünüyorsa zaten benim bu konuyu uzatıp germe veya şikayet etme gibi bir lüksüm olamaz..

evet genelinde haklisin diyecegimde. transfer bölümünde yilardir burda neler neler konu disi hakinda anlik konulara paylasiliyor. kimsede sesini cikartmiyor ne mod ne adminler nede geneliklede üyeler. ne capulcu toplumuymus be. rte cilerin dengesini bozmus resmen :D

neyse konu kapansin ama cididen . en azindan son cümlem bu olsun :)

7. Akdeniz Oyunları'nda kadınlar tekvando 67 kiloda ay-yıldızlı sporcu Nur Tatar, Faslı rakibi Hakima El Meslahy'yi 10-4 yenerek, altın madalya kazandı.

Orda mıllet ılk gün banlandı zaten sonra acıldı. Karşıt görüşlü biri bişey yazınca hemen aşşagılandı. Zaten ceza alacam diye kimse karşıt görüş bişey yazmadı onlar orda kendi aralarında devrim yaptı neyse konuyu kapatalım abi transfer konusalım :asd:

kapatalim ama ben orda sabah aksam takiliyordum ve yanlisin var bence. neyse kapatalim ama. zaten kapatmisim ama cevapin cevapsiz kalmasin diye yine cevap yazdim... :)

Mesele bu olayın bir kişi (veya kişiler ) tarafından tezgah hazırlanarak GS camiasını yıpratmak ve kamuoyunda Küçük düşürebilmek için bunu dışarı servis etmek yoluyla KOMPLO seviyesine ulaştırmasıdır.

Buraya kadar sırf siz kağıtta yazan içeriği savunduğunuzu zannederek, aslında bu komployu yürüten HAİN(LER) in GS camiası içerisindeki yerinde kalması taraftarımısınız.. Sırf çapulcuyum dediği için koynumuzda Brütüs beslemeye devam mı etmeliyiz....

Galatasaray kongresinde febeli ali koça çarşıya falan oy atmak saçmalığın daniskası , en az sizin yanlış bilgilere dayanarak kurduğunuz komplo kadar

söylerimde ama mod arkadaslar uzatmayin dedigi icin söylemiyorum :D

Galatasaray kongresinde febeli ali koça oy atmak saçmalığın daniskası , en az sizin yanlış bilgilere dayanarak kurduğunuz komplo kadar

bu konuyu yorumlarken yada degerlendirken daha cok Insani acidan bakmaya fayda var bence. siyaset ile de ilgili bir sey degil . insanlik sadece.

sonra nyie ali kocun ismi yazildigini anlamis oluruz belki. Her sey de renkler olmalaridir hele hele Galatasaray san bunu anlaman gerekir bence kardesim.

bu boş muhabbetleriniz devam edecek mi arkadaşlar ? ben taraftar olarak yaz transfer sezonu duyumlarını yalancı gazetelerden değil buradan almak istiyorum.ama sürekli didişmeleriniz yüzünden oyuncu ismi bulabilmek ve sağlıklı takip edebilmek için 10 sayfa geriye gitmek zorunda kalıyorum.bırakın bunu artık boş işler bunlar.özel mesaj var.etikete gerek yok

Bizdeki scout ekibi maçları nasıl izliyor acaba:confused:

kötülediğim için değil ama;

Fransa'dan Chedjou

Sivas'tan Erman

2 senedir ismi geçen Carlinhos'u

filan futbol bilgisi olan maç seyretmeyi seven adamlarda söylerdi sana maaş vermene gerek kalmadan

şikayetiniz varsa şikayet edebilirsiniz,ticket açabilirsiniz. burda kendi aranızda tartışmanında faydası yok aksine zararı var. kuralların dışında olduğunu düşündüğünüz mesajları şikayet ederek bildirin sorun varsa gereği yapılır.

son kez yazdım görmeyenler de görsün diye

bu konuyu yorumlarken yada degerlendirken daha cok Insani acidan bakmaya fayda var bence. siyaset ile de ilgili bir sey degil . insanlik sadece.

sonra nyie ali kocun ismi yazildigini anlamis oluruz belki. Her sey de renkler olmalaridir hele hele Galatasaray san bunu anlaman gerekir bence kardesim.

yahu ali koçun niye yazıldığını biliyorum heralde benim demek istediğim sportif bir olaya siyaseti karıştırmak yersiz ama birisi bunu yaptıysa da altında hemn bir şeyler aramak komplolar kurmak da yersiz ülkede bazıları insanların kendi iradeleriyle bir şeyler yapamayacağını , hep dışarıdan destekle veya organizasyonla yaptıklarını düşündükçe gram yol alamayız

Galatasaray ve Liverpool'un gümdeminde yer aldığı iddia edilen Wanyama açıklama yaptı; "Çıkan dedikodulardan haberim yok, tatildeyim. Southampton, kulübüm ile anlaşmış ancak benim henüz bir anlaşmam yok" dedi. (Mirror)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt