GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)
Murat Saylak

Transfer Nöbeti (ARŞİV 7) Sayfa 6

Murat Saylak ·

Cevap
10K
Okunma
604,9K
Sayfa
6/500
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Uefa ve Fifa yaşla kuruyu ayırabildiği için sadece 2 kulübü ve adı geçenleri olaya dahil etti.

Biz senelerce bunlarla annenizin liginde oynayın diye dalga geçtik, ama bunlar annelerinin liginde bile oynayamadılar.

O zaman oynayabilecekleri kategoriye yollamak lazım....

umarim bu düsünceleri degismez. bende öyle düsüyorum acikcasi yada düsünüyordum mu diyelim ne bende anlamadim. bu rüsvet olayi dogruysa adamlar resmen bir kaciniyoruz beyler . hepimize lütfen biberi agzima sokun mesaji vermekden baska bir sey degildir. yani o riski göze aliyorlar bir cekilde. sonucu ne olursa olsun umrularinda degil.

Bilmiyorum neden ama su gol geldi bir an aklima. Sizde keyifini cikartarak izleyin :)

[video=youtube;E8PF3f1fY54]https://www.youtube.com/watch?v=E8PF3f1fY54[/video]

Re: Transfer Nöbeti

Serdar Adalı sadece seçimi kazanmak için Eto'o'yu g.tünden uyduruyor. Seçimi kazandıktan sonra (tabi kazanırsa) Eto'o teklifimizi kabul etmedi diye uydurur bir şeyler.

U20'yi seyreden oldumu? Zamanim yoktu.. Skor ve Kerim'in performansi lütfen.

Hakan 70 dakika rakibe tek şut çektirip 70.dakika'da bizim A2'deki Sadığın hatasıyla golu yedik..Sonra gol olmadı...

Kerim çok istekli hırslıydı.Her iki kanattada etkiliydi..Ama soldaki rakibi çirkef bir oyuncu ... Onu sinirlendirdi biraz..Sarı kart gördü,oyundan alındı...

Bir de bir sol bek var...İlkay Durmuş diye...Harika bir oyuncu...Herşeyi ile muazzam

Cevap: Re: Transfer Nöbeti

Serdar Adalı sadece seçimi kazanmak için Eto'o'yu g.tünden uyduruyor. Seçimi kazandıktan sonra (tabi kazanırsa) Eto'o teklifimizi kabul etmedi diye uydurur bir şeyler.

Adalı dünyaları vadetmekle kalmayıp satın alıpda gelse gene seçilemez..

uefa disiplin kuruluna spor hayatı durdurulmak üzere sevkedilen birisini başkan seçtirirler mi BJK da..

Febeş mi bunlar..

Arkadaşlar yeri değil biliyorum ama pes 13'te maç bittikten sonra oyundan atma sorunu yaşıyorum bunun sebebi ne olabilir sizce yardımcı olabilecek kimse var mı ? :sad007:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri