GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)
Murat Saylak

Transfer Nöbeti (ARŞİV 7) Sayfa 60

Murat Saylak ·

Cevap
10K
Okunma
604,8K
Sayfa
60/500
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Selamun Aleyküm..

Arkadaşlar bir sorum olacak, bizim Kadlec transferini nasıl buldunuz? Rakip taraftar olarak düşüncelerinizi merak ediyorum.

Vaktim olmadığı için cevaplarınızı yarın göreceğim.

Rakiplerinin düşüncelerini hep önemsemişimdir, merakta ediyorum.

Bana saygı duymayan olursa mesajımı görmezden gelsin, saygı duyanların cevabını merakla okuyacağım.

Hayırlı geceler, iyi nöbetler..

ptt ligi için fazla lüks moruk.

Cevap: Transfer Nöbeti

Selamun Aleyküm..

Arkadaşlar bir sorum olacak, bizim Kadlec transferini nasıl buldunuz? Rakip taraftar olarak düşüncelerinizi merak ediyorum.

Vaktim olmadığı için cevaplarınızı yarın göreceğim.

Rakiplerinin düşüncelerini hep önemsemişimdir, merakta ediyorum.

Bana saygı duymayan olursa mesajımı görmezden gelsin, saygı duyanların cevabını merakla okuyacağım.

Hayırlı geceler, iyi nöbetler..
A.S. Söyle söyliyeyim. Ne stoper'de oynayacak kadar defansif anlamda iyi. Nede sol bek oynayacak kadar ofansif anlamda iyi. Ortalari iyidir. Ortalama bir hizi var. En önemlisi sizin oynadiginiz 5 stoperli, 25 önliberolu sistemde siritmaz. Sizin icin iyi transfer bize gelse A2 takiminda bile oynayamaz. Aramizda büyük vizyon farki var. Sizler daha sike ve irkci oldugunuzu kabul edecek kadar namuslu degilsiniz, önce kendinizle hesaplasin. Herseyi örtbas etmekle, kulübünüzün caycisini aciklama manyagi yapmak (resmi site) ve komedi basin toplantilari ile olmuyor bu isler. Bunlari bi gecin sonra futbolunuzu tartisirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt