GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)
Murat Saylak

Transfer Nöbeti (ARŞİV 7) Sayfa 61

Murat Saylak ·

Cevap
10K
Okunma
603,8K
Sayfa
61/500
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Arkadaslar ben bugün Zimbabwe'den bir haber aldim Gutu bitmis.

Selamun Aleyküm..

Arkadaşlar bir sorum olacak, bizim Kadlec transferini nasıl buldunuz? Rakip taraftar olarak düşüncelerinizi merak ediyorum.

Vaktim olmadığı için cevaplarınızı yarın göreceğim.

Rakiplerinin düşüncelerini hep önemsemişimdir, merakta ediyorum.

Bana saygı duymayan olursa mesajımı görmezden gelsin, saygı duyanların cevabını merakla okuyacağım.

Hayırlı geceler, iyi nöbetler..

kötü transfer,hadi ciao.

Selamun Aleyküm..

Arkadaşlar bir sorum olacak, bizim Kadlec transferini nasıl buldunuz? Rakip taraftar olarak düşüncelerinizi merak ediyorum.

Bana saygı duymayan olursa mesajımı görmezden gelsin, saygı duyanların cevabını merakla okuyacağım.

Çok iyi bir futbolcu inanılmaz Türkiye ligine nasıl geldi inanamıyorum . Barcelona , Real Madrid alır diyordum fener hepsine çalım atti aldı . Değeri en az 20 milyon olması gerekiyordu . fener 4,5 milyona aldı inanılmaz . Alman liginin en iyi sol beki .

Türkiye liginin gelmiş geçmiş en iyi futbolcusu oldu . Maçlarını izlemek için sabırsızlanıyorum her maçını heyecanla bekliyorum. Formasını aldım . Tesekkürler büyük şikeci aziz yildivim .

Selamun Aleyküm..

biz burda kanat cirpanlara napariz bilionmu abicim bak 270 post atmisin nasil becerdin bilemiyoruz sayed devam etmeyi planliosan gunah bizden gider:

wersd.jpg

Selamun Aleyküm..

Cok iyi adam aldiniz, cok. Simdi adami hic izlemedikleri icin bize oyle geliyor ama gelince harikalar yaratinca o zaman gorecegim ben onlari. Adam resmen sol bek icin yaratilmis. Hiz desen Bale gibi, teknik var, sut var, takim oyunu anlayisi ust seviyede. Dunya'nin en iyi 5 sol bekinin arasinda su an. Kesinlikle biz almaliydik. Nasil olurda kaptirdik anlam veremiyorum. Tamda sol beke ihtiyacimiz varken. Roberto carlostan asagi bir yuncu degil. hatta onun seviyesinde diyebilirim. Uc sene once en populer oldugu donemlerde adi Manchester united ve city ile anliliyordu. Sanirim baskanlarinin pintiligi yuzunden gidemedi. City 25 milyon euro veriyorduda baskanlari 35 milyondan asagi olmaz deyip transfere izin vermemisti. iste haberi burda;

https://www.bbcsport.com.uk/man.city-plan-30m-bid-for-kadlec/

Çok iyi bir futbolcu inanılmaz Türkiye ligine nasıl geldi inanamıyorum . Barcelona , Real Madrid alır diyordum fener hepsine çalım atti aldı . Değeri en az 20 milyon olması gerekiyordu . fener 4,5 milyona aldı inanılmaz . Alman liginin en iyi sol beki .

Türkiye liginin gelmiş geçmiş en iyi futbolcusu oldu . Maçlarını izlemek için sabırsızlanıyorum her maçını heyecanla bekliyorum. Formasını aldım . Tesekkürler büyük şikeci aziz yildivim .

:D

ya adam gelmis sormus isde. hemen tiye aldin adami . yazik ya acidim adama :sad007:

@Hakan Barlak

ben cevaplayim ama cok net cekilde. Cöööp :D yani cok iyi oyuncu degil ama cok kötüde degil. ziegler kadar var belki ama yinede yani.

Cok iyi adam aldiniz, cok. Simdi adami hic izlemedikleri icin bize oyle geliyor ama gelince harikalar yaratinca o zaman gorecegim ben onlari. Adam resmen sol bek icin yaratilmis. Hiz desen Bale gibi, teknik var, sut var, takim oyunu anlayisi ust seviyede. Dunya'nin en iyi 5 sol bekinin arasinda su an. Kesinlikle biz almaliydik. Nasil olurda kaptirdik anlam veremiyorum. Tamda sol beke ihtiyacimiz varken. Roberto carlostan asagi bir yuncu degil. hatta onun seviyesinde diyebilirim. Uc sene once en populer oldugu donemlerde adi Manchester united ve city ile anliliyordu. Sanirim baskanlarinin pintiligi yuzunden gidemedi. City 25 milyon euro veriyorduda baskanlari 35 milyondan asagi olmaz deyip transfere izin vermemisti. iste haberi burda;

https://www.bbcsport.com.uk/man.city-plan-30m-bid-for-kadlec/

:D

ya hic misafir severperlik degiliz be :sad007:

Selamun Aleyküm..

Chris-Farley-Smitts-Gay.gif

Selamun Aleyküm..

arkadaslarimiz aslinda öyle demek istemedi ...yada belki öyle demek istediler :D

neyse ben cevaplayim cidi cidi.

kadlec malesef senin adiniza iyi bir sol bek degil okadar. ziegler kadar var ama belki diye biliriz. idare edeceksiniz artik. bizde zamaninda sarplar ile idare ettik :D

Selamun Aleyküm..

Bu ne kibir arkadaş !

Adamı tanımıyorum adam ciddi ciddi bişi sormus belki medyaya güvenemedi belki bir fikir üretemedi yada sadece kendi taraftarının abartmasına inanmayıp birde GS lılardan duymak istedi.

yakaladınız ya bir fenerli adama demediğinizi bırakmadınız.

Ayıp valla ayıp.

Hani adam gelipde laf çaksa ima etse anlicam da adam gibi yazmış.

Gerçi bendekide hata daha kendi renkdaşının fikirleri farklı diye yerden yere vurup alay edenlere ne anlatıyorum.

A.S. Söyle söyliyeyim. Ne stoper'de oynayacak kadar defansif anlamda iyi. Nede sol bek oynayacak kadar ofansif anlamda iyi. Ortalari iyidir. Ortalama bir hizi var. En önemlisi sizin oynadiginiz 5 stoperli, 25 önliberolu sistemde siritmaz. Sizin icin iyi transfer bize gelse A2 takiminda bile oynayamaz. Aramizda büyük vizyon farki var. Sizler daha sike ve irkci oldugunuzu kabul edecek kadar namuslu degilsiniz, önce kendinizle hesaplasin. Herseyi örtbas etmekle, kulübünüzün caycisini aciklama manyagi yapmak (resmi site) ve komedi basin toplantilari ile olmuyor bu isler. Bunlari bi gecin sonra futbolunuzu tartisirsiniz.

pfff damardan vurmusun resmen ya. adama daha da cok acimaya basladim simdi :sad007:

rte simdi bize asil doga düsmanlari sizlersiniz derse sasirmamak elde degil yani :D Resmen Kus katliami yapmisin yazin ile

Bu ne kibir arkadaş !

Adamı tanımıyorum adam ciddi ciddi bişi sormus belki medyaya güvenemedi belki bir fikir üretemedi yada sadece kendi taraftarının abartmasına inanmayıp birde GS lılardan duymak istedi.

Ayıp valla ayıp.

Gerçi bendekide hata daha kendi renkdaşının fikirleri farklı diye yerden yere vurup alay edenlere ne anlatıyorum.

calmate CHICO !!!!!!!!!!!

Bu ne kibir arkadaş !

Ayıp valla ayıp.

bir damardan vurmada senden geldi vallahi.. :sad007:

Aslanlar yamyamlik yapmaz diye biliyordum ben :D

ama katiliyorum yazina saka bir yana

A.S. Söyle söyliyeyim. Ne stoper'de oynayacak kadar defansif anlamda iyi. Nede sol bek oynayacak kadar ofansif anlamda iyi. Ortalari iyidir. Ortalama bir hizi var. En önemlisi sizin oynadiginiz 5 stoperli, 25 önliberolu sistemde siritmaz. Sizin icin iyi transfer bize gelse A2 takiminda bile oynayamaz. Aramizda büyük vizyon farki var. Sizler daha sike ve irkci oldugunuzu kabul edecek kadar namuslu degilsiniz, önce kendinizle hesaplasin. Herseyi örtbas etmekle, kulübünüzün caycisini aciklama manyagi yapmak (resmi site) ve komedi basin toplantilari ile olmuyor bu isler. Bunlari bi gecin sonra futbolunuzu tartisirsiniz.

van-halen-top-of-the-world-warner-brothers.jpg

Ersun Yanal'ın bu transferde parmağı olduğunu varsayarsak, Fener'in Kadlec'i sol bekte oynatma düşüncesiyle aldığını düşünmüyorum. Muhtemelen Hasan'ı sol bekte oynatıp Kadlec'i göbekte kullanacaklardır.

Vatandaşı Ujfalusi de stoper olduğu halde ayrıca sağ bek olarak oynayabiliyor. Aynı Kadlec'in sol bek ve stoperde oynayabildiği gibi. Ancak Kadlec, bizim 34-35 yaşında transfer ettiğimiz Ujfalusi'nin 1-2 gömlek aşağısıdır. Yine de Fener'in Türkiye Kupası ve arada bir Galatasaray'ı gardı düşmüşken yakalayıp yenmek gibi hedefleri doğrultusunda iş görecektir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri