Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Buralar cok son7k hadi aciklansin bikac transferde sanlansak

Sabri ve Gökhan'ı Akhisar istiyormuş doğruysa Sabri'yi 1-2 Mn € bonservis bedeli ile gönderip yerine Şener'i alarak gençleşme harekatına başlamak iyi olur.

Be Sabri bu saatten sonra gitmek ister ne de Terim onu gönderir.

Bence Sabri yedek olarak bu sene sonradan girdiği maçlarda iyi performans sergiledi. Şener alınıp alınmaması Sabri'ye bağlı olmamalı.

Sabri yedeğin yedeği olmayı bile kabul eder, artık Galatasaray da futbolu bırakır diye düşünüyorum.

Mikel mi Nuri Mi ?

Melo demeyin sadece 2 sini soruyorum rnkdaslar :D

Sabriyi severim iyi galatasaraylidir adamdir, delikanlidir ama ne aldigi parayi hakediyor nede galatasarayda futbolcu olmayi ...

Cevap: Ynt: Transfer Nöbeti

2 gol attıya adamı Cafu yaptılar..

Şenere olan ilgi geleceği olabilicek sınırlı sayıda yerli sağ bek adayından biri olduğu için, 2 gol attığından değil..sabriden hala ne bekliyoruz onuda anlamadım vefaysa vefa ama şener sabriden fazlası var derken evet fazlası olma ihtimali var belki fener .gibi 10 sene sağ bek aramayacağız eger uygun görülür ve tutarsa...

İllaki Şener'i almak için Sabri'yi mi göndermek lazım.

Şener 2M € alınabiliyormuş, bence alınırsa iyi olur.

Şenere olan ilgi geleceği olabilicek sınırlı sayıda yerli sağ bek adayından biri olduğu için, 2 gol attığından değil..sabriden hala ne bekliyoruz onuda anlamadım vefaysa vefa ama şener sabriden fazlası var derken evet fazlası olma ihtimali var belki fener .gibi 10 sene sağ bek aramayacağız eger uygun görülür ve tutarsa...

Çağlar'ıda Furkan'ı da Yiğit'i de Sercan'ı da Mehmet Batdal'ıda Musa Çağıran'ıda hep iyi olma ihtimaline karşı almıştık sonra elden çıkarmak için 40 takla attık atıyoruz verdiğimiz bonservisleri toplayıp fıstık gibi bir adam alınabilirdi genç oyuncu olarak..

Çağlar'ıda Furkan'ı da Yiğit'i de Sercan'ı da Mehmet Batdal'ıda Musa Çağıran'ıda hep iyi olma ihtimaline karşı almıştık sonra elden çıkarmak için 40 takla attık atıyoruz verdiğimiz bonservisleri toplayıp fıstık gibi bir adam alınabilirdi genç oyuncu olarak..

iyi araştırmak,incelemek,gözlem gerekli haklısın ama o malesef yapılmıyor Türkiye'de..bunun için mecbur deniyorsun işte...dediğin fıstık gibi adam kim acaba onuda merak ettim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt