Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

selçuk-nuri , selçuk-colman hesabı ligde iş yapar da avrupada :/ hamit-selçuk-nuri-sneijder orta sahası , hmmm

Cevap: Ynt: Transfer Nöbeti

iyi araştırmak,incelemek,gözlem gerekli haklısın ama o malesef yapılmıyor Türkiye'de..bunun için mecbur deniyorsun işte...dediğin fıstık gibi adam kim acaba onuda merak ettim

Bugün ki piyasasından bahsetmiyorum 2-3 yıl önce bu paralara İlkay'ı bugün Emrecan'ı Nuri'yi Oğuzhan'ı ve böyle gençleri söyledim.

Çağlar'ıda Furkan'ı da Yiğit'i de Sercan'ı da Mehmet Batdal'ıda Musa Çağıran'ıda hep iyi olma ihtimaline karşı almıştık sonra elden çıkarmak için 40 takla attık atıyoruz verdiğimiz bonservisleri toplayıp fıstık gibi bir adam alınabilirdi genç oyuncu olarak..

Musa Çağıran' ı (hele de Sercan yetersizine karşılık) gönderdiğimiz için hala sinirleniyorum zaten. Bu sezon çok iyi oynadı Bursa' da.

[h=2]G.Saray'ın gündemindeki Carlinhos'un Fluminense'nin Amerika'da yapacağı kamp kadrosuna dahil edilmesi kafaların karışmasına neden oldu.[/h]

Bugün ki piyasasından bahsetmiyorum 2-3 yıl önce bu paralara İlkay'ı bugün Emrecan'ı Nuri'yi Oğuzhan'ı ve böyle gençleri söyledim.

işte orda haklısın hak veriyorum ama bugüne bakıncada 1-2 alternatif dışında adam yok şener o sebeple alınabilir bence bu sene uygun fiyata, 5 e değil

Bence Nuri Melo'nun yerine değilde ekstra bir transfer olarak görülüyor.

fener şimdiden 17 m euro harcadı.Avrupadan men gelirse daha transfer yapamazlar.

Geçen sene de 30 m euro harcamışlardı.aziz enkaz bırakıcak bu gidişle.

ismail köybaşı futbola nasıl bir dönüş yapacak acaba

beklerimiz uçak olursa fena durmuyor aslında ama vücut kontağı direnci düşük bir orta saha

Avrupa için ve deplasman maçları için yetersiz bir orta saha hele 3 lü orta saha oynarken...melo alacaklarımız acısından en iyisi bence hatta ben olsam suna zorlaım

-------------melo----------

inler--------------------Selçuk

------------wesley---------

drogba---------------------burak

agresif bir orta saha olur ama zor tabi:)

işte orda haklısın hak veriyorum ama bugüne bakıncada 1-2 alternatif dışında adam yok şener o sebeple alınabilir bence bu sene uygun fiyata, 5 e değil

Ben düşük bonservisle alınmasına karşı değilim zaten malum yabancı sınırı belimizi büküyor ama Sabri'ye laf edildi mi sinirleniyorum sonuçta alt yapıdan yetişmiş düzgün karakterli ve kapasitesi dahilinde elinden geleni yapan bir adam.

fener şimdiden 17 m euro harcadı.Avrupadan men gelirse daha transfer yapamazlar.

Geçen sene de 30 m euro harcamışlardı.aziz enkaz bırakıcak bu gidişle.

onların amacı zaten türkiye avrupaya inan üzülmezler..adamın derdi bize :)4.yıldızı taktırmamak lan vizyona bak

Avrupa için ve deplasman maçları için yetersiz bir orta saha hele 3 lü orta saha oynarken...melo alacaklarımız acısından en iyisi bence hatta ben olsam suna zorlaım

Melo' yu bir yıl daha kiralayıp, İnler içinde şartları zorlarsak bu orta sahayı kurabiliriz aslında. Zaten bana göre takımın en zayıf halkası Hamit.

tekrar ediyorum , turgut_tokatlı'ya göre hem inler hem de melo seçimden sonra açıklanacak :D

Sporx'de ki Semih haberlerine bakıyorum. ( Bu arada Sporx Sneijder gitsin diye bir yerlerini yırtıyor:asd: )

Adam Çağlar karşılığında Denizli'ye verilmiş hatta ben de hatırlar gibi oldum. Semih kabul etmemiş, nefretliksiniz Adnanlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt