GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)
Murat Saylak

Transfer Nöbeti (ARŞİV 7) Sayfa 12

Murat Saylak ·

Cevap
10K
Okunma
604,9K
Sayfa
12/500
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

BarışYurduseven: Bence NANI, CARLINHOS ve FABIANO transferlerini çok çok sık dokuyor diyebilirim..

BarışYurduseven:Jaja Trabzonspor'a gelecek, yakındaaçıklanacak ! Aykut Demir konusunda G.Saray'dadevrede şu anda pürüzler var

Barış Yurduseven: Gervinho da Galatasaray'ın gündeminde ama Fabiano ilk sırada diyebilirim..

Barış Yurduseven: Galatasaray NANI için yol kat ediyor; ayrıca Schalke'nin 2 kanadıyla da ilgileniyor.(Bastos ve Farfan)

Hala su Kerim'i detayli sekilde anlatan olmadi. Adam eksiltme, pas alis verisi, oyun görüsü? Izleyemedim ve zaten uzun zamandir izleme firsati yakalayamadik.

Ben ilk yarıyı izledim dikkatlice.Açıkcası hayal kırıklığına uğradım.Çok ekstra bir futbol zekası yok.Adam geçmede Amrabat gibi işte,yani yeterli değil.Şut çekecek pozisyon olmadı onun hakkında yorum yapamam.Ama pozisyon devamlılığı iyi.Pası verdikten sonra çok faydalı koşular yapıyor.

Benim gördüğüm Frei bundan ibaret.Ben bazen direk 11 için bile düşünüyordum hatta Arda'ya benzetiyordum ama kesinlikle değil.Zamanla gelişir ama Arda bu yaşlardaki aklıma gelince çokta umutlu değilim.

Melodan sonra Mikeli görmek örnek veriyim kalede Musleradan sonra Ufuğu görmek gibi olur.. Mikel iyi oyuncudur kesinlikle ama 2 yıldır bu gözler Meloyu izliyor ya daha iyisini alacaksın ya Meloyu alacaksın. Şimdi tutupta Selçuğu yollasak yerine Yekta oynasa hoş bi durum olmaz kimse için. Buda öyle bi transfer olur..

Ayrıca takımdaki Afrikalı sayısı sıkıntı vermeye başladı bunların kupasında 3-4 maçta lige havlu bile atabiliriz..

Ironi yapmadiysan, yersiz bir yorum olmus. Mikel kac senedir EPL gibi sert bir ligde bir sezonda sakat olmadigi sürece cok maca cikiyor, bu adami Melodan kücük görmek dogru degildir. Melo Italya gibi bir ligde hic kimseyi tatmin edemedi Juventusa gidince,yilin bidonu secildi. Sonra bizim lige gelip fark yaratti. Bu bence yinede kimsenin begenmedi Italya ligin ve bizim ligimizin arasindaki farki gösteren bir etkindir. Mikel Chelsea'de her zaman forma sansi bulmustur. Tabi her oyuncu birbirine benzemez ayni mevkiide oynasalar bile.

Ironi yapmadiysan, yersiz bir yorum olmus. Mikel kac senedir EPL gibi sert bir ligde bir sezonda sakat olmadigi sürece cok maca cikiyor, bu adami Melodan kücük görmek dogru degildir. Melo Italya gibi bir ligde hic kimseyi tatmin edemedi Juventusa gidince,yilin bidonu secildi. Sonra bizim lige gelip fark yaratti. Bu bence yinede kimsenin begenmedi Italya ligin ve bizim ligimizin arasindaki farki gösteren bir etkindir. Mikel Chelsea'de her zaman forma sansi bulmustur. Tabi her oyuncu birbirine benzemez ayni mevkiide oynasalar bile.

Meireles bidonuda yıllarca oynadı EPL'de ne oldu ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri