GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)
Murat Saylak

Transfer Nöbeti (ARŞİV 7) Sayfa 14

Murat Saylak ·

Cevap
10K
Okunma
604,9K
Sayfa
14/500
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Suana kadar transfere en cok para harcayan 9.takim fener (kadlec ile birlikte) 17.750.000€ harcamislar.

Kusura bakmayın İstatistik analizi yapabileceğinizi düşünerek resmi kaynak vermiştim...

O verdiğin siteye daha önce 1-2 kere bakmışlığım vardır bakıp kapattım tabiki ilgilendiğim bi site değil. Daha çok vikipediadan bakıyorum.. Hayır zaten ne kadar yanlış olabilir verdiğim bilgi ? Ben 4 gol attı dedim en fazla 8 olsun ne değişecek :)

Mıkel konusunda ben şöyle düşünüyorum geçen sene 4-4-2 oynarken patlama yapmıştı oyunun ıkı yonuyle fakat bu sene 4-3-1-2 ye donmemızle bırlıkte sıkıntı cektık. Bu sıstemde selcuk ve sneıjder varken gerıde Melo gıbı 2 yonlu adam yerıne daha kesici bir adam (mikel) daha başarıı olur kanaatındeyım.

----------Selçuk--------Hamit----------

-----------------Mikel------------------

----------Selçuk---------İnler-----------

------------------Mikel------------------

Tamam sizsiniz. Melo(Mustafa Sarp),Mikel(Selçuk İnan)..

Ben öyle bir şey mi yazdım? Kafan mı güzel her mesaja saçma saçma cevaplar veriyorsun? Polemiğe girmeyeceğim yazdım ama Muslera ile Ufuk gibi olur örneğini yazdınız. Sonra da adama kötü oyuncu demedim dediniz. Düşünerek cevap verelim de hemen aceleyle mesaj yazmayalım lütfen.

Tamam sizsiniz. Melo(Mustafa Sarp),Mikel(Selçuk İnan)..

John Obi Mikel - Performans bilgileri - transfermarkt.tr

Hemen pes etme.. Ben buradaki analizin kısaca sonucunu anlatayım...

Obi mikel bu sezon toplam 44 maçta forma giymiş( Oyuna girip çıkışları dahil). Sadece 2 asistle oynamış, fakat öne çıkan 8 kere sarı kart görmüş. Bu da yeterince agresif ve hırslı olmayan yada pozisyonlarda kaçak güreşen bir yapısı var gibi geldi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri