Tahir Dede
Parçalı Üye
ozaman neyi bekliyorlar
Muslera-Ufuk örneğini beklenti anlamında verdim.. Mesela Melodan gol atmasını beklersin ama Mikelden bekleyemezsin mesela.. Melo en iyi 10 defansif orta saha sıralamasına girebilir ama Mikel giremez..
seçim. şuan ünal aysal resmiyette başkan olarak gözükmüyor.seçimden sonra hepsi teker teker açıklanacak.
Yada tam tersi tertemiz müdahelelerde bulunuyor adam boga gibi güclü. Melo'da cok güclü ama Mikel Drogba kadar güclüdür. Tabi Drogba zamaninda cok daha güclüydü.John Obi Mikel - Performans bilgileri - transfermarkt.tr
Hemen pes etme.. Ben buradaki analizin kısaca sonucunu anlatayım...
Obi mikel bu sezon toplam 44 maçta forma giymiş( Oyuna girip çıkışları dahil). Sadece 2 asistle oynamış, fakat öne çıkan 8 kere sarı kart görmüş. Bu da yeterince agresif ve hırslı olmayan yada pozisyonlarda kaçak güreşen bir yapısı var gibi geldi.
Seçimle şuan transfer açıklanmamasının ne alakası var bana bi anlatır mısın ? Chedjou ve Erman transferlerinde seçim gündemde değil miydi ?
Takım-taraftar uyumu, motivasyon ve de istatistikler açısından bakılırsa melo>>mikel gibi görünüyor...:yenieek:
Ama bu sonuç meloyu ne sütten çıkmış ak kaşık yapar, nede bulunmaz hint kumaşı...:yenieek:
Olaya bu yönden bakıyorum ben...:cool:
ben seçim diye biliyorum kardeşim.bende bi alaka göremiyorum ama öyle.
Turkfutbol.com'a göre Carlinhos transferi bitti. 4,5 bonservis ve 2.2 yillik.
Ryan Babel Kasimpasa'da.
bence bu beklemeler sıkıntılı.bir an evvel takımın kampa hazır bi şekilde başlaması gerek.ama malesef bizde bu olamıyor.
Yanlış anlamayında beni daha önce hiç transfer tutturabildiniz mi ?