GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)
Murat Saylak

Transfer Nöbeti (ARŞİV 7) Sayfa 16

Murat Saylak ·

Cevap
10K
Okunma
604,9K
Sayfa
16/500
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Muslera-Ufuk örneğini beklenti anlamında verdim.. Mesela Melodan gol atmasını beklersin ama Mikelden bekleyemezsin mesela.. Melo en iyi 10 defansif orta saha sıralamasına girebilir ama Mikel giremez..

Takım-taraftar uyumu, motivasyon ve de istatistikler açısından bakılırsa melo>>mikel gibi görünüyor...:yenieek:

Ama bu sonuç meloyu ne sütten çıkmış ak kaşık yapar, nede bulunmaz hint kumaşı...:yenieek:

Olaya bu yönden bakıyorum ben...:cool:

John Obi Mikel - Performans bilgileri - transfermarkt.tr

Hemen pes etme.. Ben buradaki analizin kısaca sonucunu anlatayım...

Obi mikel bu sezon toplam 44 maçta forma giymiş( Oyuna girip çıkışları dahil). Sadece 2 asistle oynamış, fakat öne çıkan 8 kere sarı kart görmüş. Bu da yeterince agresif ve hırslı olmayan yada pozisyonlarda kaçak güreşen bir yapısı var gibi geldi.
Yada tam tersi tertemiz müdahelelerde bulunuyor adam boga gibi güclü. Melo'da cok güclü ama Mikel Drogba kadar güclüdür. Tabi Drogba zamaninda cok daha güclüydü.

Takım-taraftar uyumu, motivasyon ve de istatistikler açısından bakılırsa melo>>mikel gibi görünüyor...:yenieek:

Ama bu sonuç meloyu ne sütten çıkmış ak kaşık yapar, nede bulunmaz hint kumaşı...:yenieek:

Olaya bu yönden bakıyorum ben...:cool:

Valla benim baktığım yönde şuan bizim için bulunmaz hint kumaşı. Ha madem o bölgeye kafayı taktılarsa bi zenciye tutup Toureyi getirsinler sesimi çıkarmayım :D Oturmuş bi kadroda kadronda değişiklik yapacaksan göndereceğin oyuncunun yerini daha iyisiyle doldurmak önemlidir. Öyle tutupta 1-2 tık altı adamı almak takımla oynamak demektir güç kaybıdır

Turkfutbol.com'a göre Carlinhos transferi bitti. 4,5 bonservis ve 2.2 yillik.

Ryan Babel Kasimpasa'da.

bence bu beklemeler sıkıntılı.bir an evvel takımın kampa hazır bi şekilde başlaması gerek.ama malesef bizde bu olamıyor.

Hergün hergün bir transfer beklentisi.

Daha haziranın ortasındayız.

GS alırsa 2 yabancı 2 de yerli oyuncu alacak gibi.

Transfer sezonunun son gününe kadar beklerler. Hep aynı sözler verilir ama son güne kadar pek bişi olmaz.

1-2 yerli duyurur gazı alırlar ama yabancıların son güne bakar bekletileceğini sdüşünüyorum.

İnşallah yanılırım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri