GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)
Murat Saylak

Transfer Nöbeti (ARŞİV 7) Sayfa 17

Murat Saylak ·

Cevap
10K
Okunma
604,9K
Sayfa
17/500
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Yada tam tersi tertemiz müdahelelerde bulunuyor adam boga gibi güclü. Melo'da cok güclü ama Mikel Drogba kadar güclüdür. Tabi Drogba zamaninda cok daha güclüydü.

Chelsea de nasıl oynadığı bizi ilgilendirmiyor. Meloyu melo yapan ve geçen seneki hayatının en iyi sezonunu yaşatan özelliği defansla orta saha arasında maçı idare etmesi değildi. Takımla beraber ileri sürpriz çıkışlar yaparak hem gol hem de asist desteği idi.

Farkında iseniz bu sene istatistiklerinin düşük olması meloyu da gözden düşürdü. Düşünün ki mikel bundan daha fazla defansa çakılı bir ön libero.. Bu da hücumda bir eksikle oynayacağımız anlamına geliyor.

Ama hani geçenlerde jhonny midir johnson mıdır nedir birisi vardı . O adam bu anlamda 3 tane mikel eder fikrindeyim...

drogba geldiğinden beri ben hep drogba ile necatinin çok iyi bir ikili olacağını düşünmüştüm. nedense burak tam uyumlu gelmiyor bana.kendisine saygım var gol kralı oldu.bi çok maça ağırlığını koydu.ama nebileyim burakta daha bişeyler eksik benim şahsi fikrim.

evet pas oyununda ve top kontrolü iyi degil ama genede en iyi yerli forvet

son gelen haberlere göre ;

.................muslera...............

eboue...semih...chedjou...carlinhos

................obi mikel...............

............selçuk....sneijder.........

....burak......drogba......gervinho.....

başkan sınırı kaldırmış beyler :D

Bu secimi bekleme meselesi cok sacma. Kampa hepsi hazir olacak dediler, yine ayni terane basladi herzamanki gibi.

Secimden sonra da "Harekete geciyoruz, toplanti yapiyoruz" falan filan diye 2-3 hafta gecirirler, kampa Erman, Chedjou katilir, digerleri 2. kampa anca katilir.

obi mikel gelmeye can atıyoduda adamı beğenmiyoruz.

bence her türlü meloya 10 basar ama gelmez

mikel meloya 10 basar

mikel meloya 10 basar

mikel meloya 10 basar

mikel meloya 10 basar

mikel meloya 10 basar

mikel meloya 10 basar

mikel meloya 10 basar

mikel meloya 10mu basar

yok dewenin 49. symphonysi in D major

------------muslera------------

-eboue---semih---chedjou---carlinhos

------melo----inler-----selçuk------

----nani-(hamit)------snejider-(k.frei)--

-----------drogba------------- benim gönlümden geçen kadro bu herkese iyi geceler:ayatollah:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri