GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)
Murat Saylak

Transfer Nöbeti (ARŞİV 7) Sayfa 18

Murat Saylak ·

Cevap
10K
Okunma
604,9K
Sayfa
18/500
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Evet teşekkür ederim..

Josuha Guilavogui - Performans bilgileri - transfermarkt.tr

John Obi Mikel - Performans bilgileri - transfermarkt.tr

Bu istatistikler göre josuha bile 2 - 3 tane mikel ediyor. Yaşı da 22 ve fiatı mikelin dörtte biri...

Hala mikel diyen varsa öne çıksın..

kesinlikle sana katiliyorum bazi arkadaslar hala isimlere bakiyor

Melo ile kıyaslanacak oyuncu mikel değil budur....

Melo da GS ye gelmeden önce mac basina 0.5 gol ortalamasiyla oynuyordu ya zaten.

Internetten gol/asist rakamlara bakarak oyuncu seciyorsunuz, Fatih Terim de aptal zaten okuma yazma bilmiyor trnsfermrkt diye bir site duymamis hic.

mikel meloya 10 basar

mikel meloya 10 basar

mikel meloya 10 basar

mikel meloya 10 basar

mikel meloya 10 basar

mikel meloya 10 basar

mikel meloya 10 basar

mikel meloya 10mu basar

yok dewenin 49. symphonysi in D major

:D:D:D keşke gelsede görme fırsatımız olsa basar mı basmazmı

5 maç oynadı melocular hortladı :D sezon boyu nerdeydi ? tatil.. şey pardon kampa geç katılmıştıda ondandı.

he melo kalırsa da üzülmem sevinirim ama meloya güvenmem ben. ne olacağı belli olmaz. taraftara çok oynuyo. olmazsa olmaz değil bence.

bu gidişle nuri gelcek zaten.

Modlar'dan rica etsem yarin baslayacak olan Konfederasyon Kupasinin basligini acabilirler mi ? Ilk mac Brezilya-Japonya arasinda oynanacak bu gece tsi 22.00'da.

Re: Transfer Nöbeti

:D:D:D keşke gelsede görme fırsatımız olsa basar mı basmazmı

5 maç oynadı melocular hortladı :D sezon boyu nerdeydi ? tatil.. şey pardon kampa geç katılmıştıda ondandı.

he melo kalırsa da üzülmem sevinirim ama meloya güvenmem ben. ne olacağı belli olmaz. taraftara çok oynuyo. olmazsa olmaz değil bence.

bu gidişle nuri gelcek zaten.

Nuri'nin Melo veya Obi Mikel kadar katkı verebileceğini düşünüyormusun ? Nuri anca Selçuk'un yedeği olur.

Ortada ses seda yokken birden KAP'ta Galatasaray Sportif A.Ş'den ''İtalya Serie A takımlarından Napoli'nin profesyonel oyuncusu Gökhan İnler için klübüyle ve oyuncuyla görüşmelere başlanmıştır,gelişmeler hakkında kamuoyu bilgilendirilecektir'' diye bir bildirim gelse ve 2 saat sonra da ''İtalya Serie A takımlarından Napoli'nin profesyonel oyuncusu Gökhan İnler için klübüyle ve oyuncuyla anlaşılmıştır'' diye bir ilave bildirim gelse hayat bayram olsa,buralar şenlense,Fb forumları yasa boğulsa :) Çok mu çok şey istiyorum acaba :)

Ortada ses seda yokken birden KAP'ta Galatasaray Sportif A.Ş'den ''İtalya Serie A takımlarından Napoli'nin profesyonel oyuncusu Gökhan İnler için klübüyle ve oyuncuyla görüşmelere başlanmıştır,gelişmeler hakkında kamuoyu bilgilendirilecektir'' diye bir bildirim gelse ve 2 saat sonra da ''İtalya Serie A takımlarından Napoli'nin profesyonel oyuncusu Gökhan İnler için klübüyle ve oyuncuyla anlaşılmıştır'' diye bir ilave bildirim gelse hayat bayram olsa,buralar şenlense,Fb forumları yasa boğulsa :) Çok mu çok şey istiyorum acaba :)

Yoo, sadece Gökhan İnler'i alalım demişsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri