GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)
Murat Saylak

Transfer Nöbeti (ARŞİV 7) Sayfa 44

Murat Saylak ·

Cevap
10K
Okunma
604,8K
Sayfa
44/500
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

sanki bilmesek patrik viera diye yutturacaksınız ha fenere gitse kimse takmaz bu adamı biz alacaz diye abartmayın mikeli

Ya ne diyosun birader. Senin için en önemlisi takımı ateşlemesi mi yani. O zaman Gattuso'yu alalım yanına da Cana. Defansın göbeğine de Lugano falan.

Biraz mantıklı bakın. Yarın bir gün Melo geldi ki kişisel özelliğinden kaynaklı sözleşmeyi alınca yatış durumu olabilir. O zaman çıkıp ne diyeceksiniz çok merak ediyorum. Melo'ya bel bağlayıp orta saha emanet edilmez anlayın artık şunu. Kariyeri boyunca da böyle oldu Melo'nun gittiği her yerde.

Bazı dönemlerini hariç tutalım tabi.

Melo daha bi "Box2Box" Mikel tam bi DMC.

sisteme göre Transfer yapmak gerek.

Melo iyi güzel, ama defansif Isini bazen tam yapiyor, biraz laubalik yapiyor. Mikel tam bi "devamlilik ustasi".

Mikel gelirse Selcuk +1 performans ile oynar. Cünkü Mikel gerisini tamamen süpürür ve rahatlar.

okurken agzimdan sular akti :yenieek:

mikel melo'nun üstlendigi görevi üstlenemez bence... mikel selcuk tarzinda bir oyuncu..

melo tam anlaminda bir ön libero ortaligi silip süpüren ama bunun yaninda olagan üstü bir teknigi olan, oyun görüsü olan, pas ve adam eksiltme kabiliyeti üst düzey olan bir oyuncu..

bizim isimize melo daha cok yarar kanaatindeyim..

ha yabnaci siniri kalkarsa, melo-selcuk-mikel orta sahasina kesinlikle tavim.

yalnız meloyu aldıgımızda bonservısını aldık diye elımızde patlarsa tam patlar.Ozaman idda da kırmızı kart olura basarım her derbı macında.

[video=youtube;Oyrln0RvgBc]https://www.youtube.com/watch?v=Oyrln0RvgBc&feature=fvwp&NR=1[/video]

Mikel'e bakınırken denk geldi de . Bu adam harbiden bizde değil mi ya DROGBAA :)

Mikel'i 12'ye falan aldık diyelim.O zaman Nani veya ona yakın bir kanat oyuncusu alır mıyız sizce?

Önce Mikel'i Chelsea'den hiçbir takımla rekabete girmeden Melo'yla aynı maliyete hatta Melo'nun 2-3 Milyon daha fazlası maliyeti getirin de ondan sonra beğenmeyin arkadaşlar Mikel'i almak kolay değil iyi bir maliyete alınırsa da fırsat transferi olur ben pek ihtimal vermiyorum sizin beğenmediğiniz Mikel'i alabileceğimize.

mikel melo'nun üstlendigi görevi üstlenemez bence... mikel selcuk tarzinda bir oyuncu..

melo tam anlaminda bir ön libero ortaligi silip süpüren ama bunun yaninda olagan üstü bir teknigi olan, oyun görüsü olan, pas ve adam eksiltme kabiliyeti üst düzey olan bir oyuncu..

bizim isimize melo daha cok yarar kanaatindeyim..

ha yabnaci siniri kalkarsa, melo-selcuk-mikel orta sahasina kesinlikle tavim.

yapma renktaş mikel'in Selçuk'la alakası yok. mikel çapa diye tabir ettiğimiz tam bir defansif orta saha oldu chelsea'de. kim faydalı olur tartışmasına girmiyorum ama mikel o tarz bir oyuncu değil, ön libero

Bize adam gibi defans yapacak top çalacak selçuğu sineijderi rahatlatacak adam lazım gol atması bence hiç önemli değil zaten o işi yapacak adamlar var sneijder dururken mikelden gol beklemem açıkcası o geriyi toplasın selçuk sineijderin geriye dinmelerini azaltsın yeter.

Ayrıca bu adam daha 26 yaşında yıllardan beri PL de chelsea gibi bir takımda oynuyor buda bana göre melodan daha iyi bir kariyer demek melodan en fazla 2 sene yararlanırsın bu adam 3-4 sen oynasa bide satarken para kazandırır bence keşke bu adam gelse ama yinede sanmıyorum yönetim bukadar para verip adam almaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt