GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)
Murat Saylak

Transfer Nöbeti (ARŞİV 7) Sayfa 42

Murat Saylak ·

Cevap
10K
Okunma
604,8K
Sayfa
42/500
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Gs Sözlükte mikel hakkında güzel bir alıntı." hakkinda hucum gucu zayif diye atip tutanlarin, kendisinin bir macini bile seyretmedigi kanaatinde oldugum futbolcu. bizim dany'nin ve semih kaya'nin da hucum gucu zayif o zaman? hatta thiago motta'nin da, pedro'nun da.

sizin mantiginizla gecen sene 5 gol atan bruno alves'in hucum gucu melo'dan iyi cikiyor. zamaninda mikel'in nasil meshur oldugunu, chelsea'ye transferi esnasinda ne savaslar döndugunden, cas'da ne davalar acildigindan ve orta sahada aynen selcuk gibi cift yönlu oynadigi icin kapisilamadigindan haberiniz yok tabii. aciyor wikipedia'yi kac gol atmis 0 "tamam bunun kesin hucum gucu zayif" yaftasini yapistiriyor bizim sözlugun futbol muhendisleri. "

Kusura bakma ama 7 senedir Chelsea'de oynayan bir adam Premier Lig'de hiç mi gol atamaz? Nuri bile sıkıştırdı yarım sezonda.Hücum gücü değilse skora katkısı çok düşük bunu kabul etmek lazım.

melo icin 5m ödemeye nazlananlar mikel icin 10-15m verir mi beyler güldürmeyin beni

ha velev ki verirlerse agir gerizekalilik yapmis oluruz orasi ayri

o paraya git nani'yi al :mad:

Bazı taraftarlarımız Mikel'i neden beğenmiyor anlamadım. Defansif olarak Melo'dan daha iyi bir futbolcu. Ama ilk tercih yerli olmasından dolayı Gökhan İnler olmalı...

"Haftasonu transfer mi olur ya ?" "KAP kapalı değil mi ?"

Bizim transferler bitti biz KAP'ın açılmasını, Başkan'ın tek aday olduğu halde yeniden seçilmesini falan bekliyoruz(!)

Lütfen artık kimse haftasonu transfer olmaz falan demesin. (biz de yaptık daha önce haftasonu transferi)

Belki bizde fazla olmuyor ama bu transferi bitiremediğimizdendir başka bir sebepten değil. Tatil yapıyordur bizimkiler haftasonu.

Ola ki Mikel alınır ve de oynamaya başlarsa burada konuşanların %90'ı geri vites yapacak aha da buraya yazıyorum.

Az kaldi, Uefa dan 2 yıl men cezasi geliyor senin o şikeci kulübüne. Sneijderi, Drogba yi düşünme. Yiyeceginiz cezayı düşün...

fenerbahçeli olduğumu nerden çıkardın? sneijder ile ilgili eleştiri yapmak yasak mı forum kurallarında hiç öle bi ibareye rastlamadım? ben kendi düşüncemi söylem hemen linç etmeyin holiganizmle düşünmeyi bırakın artık.

yönetim istifa ettiği için imza yetkisi olan yönetici yok diyorlar , erman nasıl alındı derseniz bonservissiz olmasıyla ilgisi olabilir mi , chedjou zaten istifadan önce imzalamıştı galiba

Golle maç kazanılıyor.7 senedir ligde gol atamamış,atamamışsa skora katkısı azdır bunu diyorum sadece.Senede 3-4 tane atması lazım bana göre orta sahaların.

kusura bakma ben defansif orta sahalar gol atamazsa maç kazanılmadıgını bilmiyordum.

yönetim istifa ettiği için imza yetkisi olan yönetici yok diyorlar , erman nasıl alındı derseniz bonservissiz olmasıyla ilgisi olabilir mi , chedjou zaten istifadan önce imzalamıştı galiba

Yine imza atılmıyor mu ? Bonservisle ilgisi yoktur.

Polyanna mıyız ? Avutacak mıyız inatla kendimizi mi kandıralım ? Bitiremiyoruz demek ki.

Bekleyelim biz.

yaw arkadas hic bir sezon biz gonul rahatliyla transferleri transfer sezonun'un ilk 2/3cu haftasinda yapip kapatip kamp'a full kadro baslamiyoruz .. Orda eksiklerimizi gorup gerekirse transfer yapmiyoruz .

len bu Fabricio solbek falan degil baktim videoya adam habire kafayla gol atiyor santrafor gibi :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt