GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)
Murat Saylak

Transfer Nöbeti (ARŞİV 7) Sayfa 40

Murat Saylak ·

Cevap
10K
Okunma
604,8K
Sayfa
40/500
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

melo 3 sene üst düzey oynayabilecekken neden mikel kumarina giriyoruz üstelik 2 kati maliyetine..

birisi bana bunu izah edebilir mi ??!

Ne Carlinhosmuş be :) 2011 yazında da gidip İnternacional'ın yedek kalecisi Lauro'yu alacaklardı hiç unutmuyorum :) Sonra birşey oldu,taraftarlardan falan çok tepki geldi ve Muslera'yı aldık,sonuç ortada.Bazen taraftarın sesine kulak vermek lazım.Futbol bu kadar zor bir oyun değil,futboldan anlamak için illa bu işi profesyonel olarak yapmak şart değil,kafa yoran,mantık yürütebilen herkes,belli başlı doğruları rahatlıkla görebilir.

Ne Carlinhosmuş be :) 2011 yazında da gidip İnternacional'ın yedek kalecisi Lauro'yu alacaklardı hiç unutmuyorum :) Sonra birşey oldu,taraftarlardan falan çok tepki geldi ve Muslera'yı aldık,sonuç ortada.Bazen taraftarın sesine kulak vermek lazım.Futbol bu kadar zor bir oyun değil,futboldan anlamak için illa bu işi profesyonel olarak yapmak şart değil,kafa yoran,mantık yürütebilen herkes,belli başlı doğruları rahatlıkla görebilir.

kolarov diye bastiralim :D

yalan habere bak, Mikel icin 18 milyon euro ve 4 yillik maasi toplam 15 milyon euro? muahahha:asd:

cussss

Floryada bir gün geziyordum

Fatih hoca çağırdı "Attila buraya gel"

"buyrun hocam"

dedi "çıkar kalem"

belimden yedi altmışbeşi çıkardım

dedi "çıkar defter"

Drogba'nin posterini çıkardım

dedi "çıkar harita"

işte Drogbam orada senin

benim vücudumda bıraktığın

üç beş tane jilet yarası varya

işte onları çıkardım

Fatih hoca dedi "bunlar ney"

hocam üç beş jilet yarası

sanki sanırsınız ki piskopatın allahı

ama bilmezsinizki o üçbeş jilet yarası

Kara gozlu Mavi Filimin hatırası

çal keke çal

Kadro belli beyler.Simdilik hic Kanat oyuncu olmadindan dolayi, ayrica kanatli sisteme gecis yapilirsi, asiri cok transfere gereki oldu gerekdi icin+yabanci kontenjan problem yapacagi icin... biz yine en iyis 4312 / 41212 'sistem ile devam edicez gibi geliyor bana.

Takim bi nevi alisdi bu formasyona. Kamp ile, tamam benimser.

Bu Kadro'da bi tek "Hamit" de soru isareti olur. Bu cok degil. Kamp ile daha iyi bi Hamiti gelecek. Tecrübesi yeter.

En zayif halkan Hamit olsun, zaten o Kadro iyi olur.

739014_Galatasaray_SK.jpg

Başkan sen Nani'siz kadro yapmayın, Nani bitti rahat olun beyler gibi cümleler kurmamış mıydın şimdi niye değişti bu durum?

sevilla 4.5 milyona krasici aliyormus nekadar mal bunlar 3 senedir oynamayan adam hala para ediyor

Başkan sen Nani'siz kadro yapmayın, Nani bitti rahat olun beyler gibi cümleler kurmamış mıydın şimdi niye değişti bu durum?

bonsvervisdeki anlasamamzligi. Monaco cikdi devreye, Mertlik bitdi.

United birden fiyati son dakika misali yukariya cikartdi. BIzimkiler de 2-3 mil fazla vermek istemediler. Simdilik geriye cekildi.

United'in kendileri fiyati indireceklerini bekliyorlar. Bitmis birsey yok daha. Zaman bol, bakacaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt