GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)
Murat Saylak

Transfer Nöbeti (ARŞİV 7) Sayfa 41

Murat Saylak ·

Cevap
10K
Okunma
604,8K
Sayfa
41/500
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

ben pek twitter de takilmiyorum, sen takiliyorsun galiba hocam.

farkli farkli kaynaklardan mi geliyor bunlar, yoksa o mesur fotomac kaynak mi cogu twitter haberleri? :D

Hocam valla gördüğüm zaman paylaşıyorum, aldıkları kaynaklar değişiyor sanırım. Haber gündeme geldiğinde onlar da yazıyorlar.

bütün işi sneijder bozuyor 15-20 verirlerse satın gitsin zaten sneijder'i pek gözüm tutmadı açıkçası drogba gibi değil. istemezük:D

Gs Sözlükte mikel hakkında güzel bir alıntı." hakkinda hucum gucu zayif diye atip tutanlarin, kendisinin bir macini bile seyretmedigi kanaatinde oldugum futbolcu. bizim dany'nin ve semih kaya'nin da hucum gucu zayif o zaman? hatta thiago motta'nin da, pedro'nun da.

sizin mantiginizla gecen sene 5 gol atan bruno alves'in hucum gucu melo'dan iyi cikiyor. zamaninda mikel'in nasil meshur oldugunu, chelsea'ye transferi esnasinda ne savaslar döndugunden, cas'da ne davalar acildigindan ve orta sahada aynen selcuk gibi cift yönlu oynadigi icin kapisilamadigindan haberiniz yok tabii. aciyor wikipedia'yi kac gol atmis 0 "tamam bunun kesin hucum gucu zayif" yaftasini yapistiriyor bizim sözlugun futbol muhendisleri. "

18 milyon € gibi bir bedel kesinlikle vermeyiz. Oyuncu ederi en fazla 10 milyon, bizim vereceğimiz 7.5 milyondur.

sneijder ile ilgili kendi görüşümü söledim yakın bi zamanda başımıza iş açacak göreceksiniz takım içinde huzursuzluk yaratacak sonra linç kültürümüzle arkasına teneke bağlayıp göndericez...işi bu boyutlara getirmeden bizi mutlu edecek bir paraya satılması fikrindeyim....müspet gelişmeler olur inşallah

Mikel gelirse, sadece ona defansi emanet etsen bile , kafan geride rahat olur. Adam tam bi defans ustasi.

Ayrica tek yönlü'de degil. Cok iyi transfer olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt