GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)
Murat Saylak

Transfer Nöbeti (ARŞİV 7) Sayfa 47

Murat Saylak ·

Cevap
10K
Okunma
604,8K
Sayfa
47/500
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Yok ya !

Ya ne yapacağız , saçmalamayın hocam lütfen.

Eboue'yi çok severdim ama kendisinden soğuttu. Agresif ve laubali davranışları, negatif enerjisini takıma yansıtması gibi nedenlerden dolayı istemiyorum. Şener'de geldiği ilk günden itibaren kendini fark ettiren, takımımıza yakıştırdığım bir oyuncu. Gökhan konusuna gelince yeteneğine ve tecrübesine laf söylemem ama ne bizim yönetim ona bu yaşında 15 milyon verir, ne de verilir.

Eboue'yi çok severdim ama kendisinden soğuttu. Agresif ve laubali davranışları, negatif enerjisini takıma yansıtması gibi nedenlerden dolayı istemiyorum. Şener'de geldiği ilk günden itibaren kendini fark ettiren, takımımıza yakıştırdığım bir oyuncu. Gökhan konusuna gelince yeteneğine ve tecrübesine laf söylemem ama ne bizim yönetim ona bu yaşında 15 milyon verir, ne de verilir.

15 Mn € istediklerini nereden biliyorsunuz belki bizim Fb Medyası bunu bize böyle yansıtıyor , 7-8-10 Mn € civarına bitecek belki , ya da opsiyonlu kiralayacağız , hiç belli olmaz ben Gökhan'ı kesinlikle alacağımızı düşünüyorum.

Şener tabi ki kaliteli bir oyuncu hatta bence de en iyi yerli sağ bek olma potansiyeline sahip ancak bir anda Eboue'yi kesip Şener'i oynatamayız özellikle Şampiyonlar Ligi'nde , Şener alınmalı doğru fakat yavaş yavaş forma verilmeli , denenmeli Eboue'nin yerine bir anda olmaz o iş :)

Eboue takimin el frenidir insallah bu sene birine 3e 4 e iteleriz bence eboue galatasarayda misyonunu tamamlamistir Zaten fatih hoca buyuk ihtimal seneri alacakmis bu sene bursanin secimini bekliyormus. , ha bide kimse real macindaki eboue demesin kaybettirdigi maclar cok fazla

David Villa Barcelona'ya 40 m euro'ya transfer olmuştu 29 yaşında. Demekki bu miktarlar verilebilir :)

14.06.2013 itibari ile Manisa'ya da GSStore açılmıştır :ayatollah:

En kısa zamanda gidip, bir bakınmak lazım :cool:

Bülent Tulun: Hem futbol hem de basketboldaki şampiyonlukta Federasyon başkanlarından kupa almak nasip olmadı heralde daha mühim işleri var.:ayatollah:

p6h5n.png

15 Mn € istediklerini nereden biliyorsunuz belki bizim Fb Medyası bunu bize böyle yansıtıyor , 7-8-10 Mn € civarına bitecek belki , ya da opsiyonlu kiralayacağız , hiç belli olmaz ben Gökhan'ı kesinlikle alacağımızı düşünüyorum.

Şener tabi ki kaliteli bir oyuncu hatta bence de en iyi yerli sağ bek olma potansiyeline sahip ancak bir anda Eboue'yi kesip Şener'i oynatamayız özellikle Şampiyonlar Ligi'nde , Şener alınmalı doğru fakat yavaş yavaş forma verilmeli , denenmeli Eboue'nin yerine bir anda olmaz o iş :)

Çok az oyuncu bu sezonki Eboue'den az katkı verir. Muslera yerine Onur'u izleyeceğime, Nani yerine Hamit'i izleyeceğime, Carli yerine Ziya'yı izleyeceğime; Eboue yerine Şener'i izlerim.

Gökhan konusunda da kulübünün açıklaması vardı sanırım. Melo ile benzer bir ücrete gelecekse gelsin tabi ki.

Eboue takimin el frenidir insallah bu sene birine 3e 4 e iteleriz bence eboue galatasarayda misyonunu tamamlamistir Zaten fatih hoca buyuk ihtimal seneri alacakmis bu sene bursanin secimini bekliyormus. , ha bide kimse real macindaki eboue demesin kaybettirdigi maclar cok fazla

Cok merak ediyorum, Sener'le CL'de ne yapmak istiyorsun? yarim senedir piyasada olan bir oyuncu icin 2 senedir bankomuz olan Eboue'yi kesecek degiliz. Melo'yu oynatmak icin Eboue falan kesilmez.

Melo suan bizim oyuncumuz bile degil. UEFA'da falan hedefi olanlar Sener'i ilk 11 icin alir.

Eboue herzaman underrated bir futbolcuydu, Arsenal 2 milyona alirken biz 3.5 milyona aldik. Suan 3.5 milyona antep'ten serdar kurtulus veya eskisehir'den veysel sari'yi bile alamazsin.

Biraz elinizdekinin degerini bilin. 2015'e kadar mukavelesi var, Eboue tamamlar bu mukaveleyi.

Çok az oyuncu bu sezonki Eboue'den az katkı verir. Muslera yerine Onur'u izleyeceğime, Nani yerine Hamit'i izleyeceğime, Carli yerine Ziya'yı izleyeceğime; Eboue yerine Şener'i izlerim.

Gökhan konusunda da kulübünün açıklaması vardı sanırım. Melo ile benzer bir ücrete gelecekse gelsin tabi ki.

Bence de bu mantıklı bu sezon saçmaladığı anlar oldu Eboue'nin çokca ancak bu gerçekten kaliteli bir oyuncu olduğu gerçeğini değiştirmez.

Eğer İnler + Yabancı sol bek olmuyorsa ; Melo + Yabancı sol bek + Şener çok mantıklı :)

Ama nedense olacak gibi bir his var içimde :)

Kadlec'in Maliyeti

Garanti Para 2,1Mil€+ 600.000-700.000 Mac basi Garanti Para+Bonuslar = 2,8 / 2,9 Mil€ Yilda (Maas)

Toplam (*3) +4,5Mil€= 13,2 Mil€

13.200.000 EUR = 32.736.792 Million TL

bunu da haber yapsana NTVSPOR
​

ona bakarsan mac basi ücretler haric drogba'nin 1.5 senesi 10 milyon. su maliyetleri hangi oyuncu olursa olsun hesaplamak olmaz. her sene takimlarin bütcesi farklidir, kadlec transferi bonservis olarak iyi olsada oyuncu gecirmis bunu söylemek lazim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt