GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)
Murat Saylak

Transfer Nöbeti (ARŞİV 7) Sayfa 50

Murat Saylak ·

Cevap
10K
Okunma
604,8K
Sayfa
50/500
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Eboue'yi onlarla nasıl bir tutarsın?

Muslera

Eboue

Chedjou

Dany

Riera

Sol bek

Culio

Melo(?)

Amrabat

Sneijder

Elmander

Drogba

12 tane yabancı var. Culio gitti, Elmander ve Riera'da muhtemelen gitti. 8 tane yabancı oyuncumuz var, bunlardan sadece 6 tanesi ilk 11'de forma giyebilecek.

Muslera

Eboue

Chedjou

Sol bek

Orta saha

Sneijder

Drogba

En zayıf halka?

ujfalusi posta

riera posta

melo posta

elmander posta

culio posta

amrabat posta

dany posta

kaldi sana 5 yabanci. al solbeki, al gökhan inleri, al amrabattan daha iyi kanat oyuncusunu gir sezona 7 yabanciyla kafan rahat olsun. dany'i satip aykut demiri al hepten kurtul.

amrabat ve dany yabancilarini özenle secen bir takimda olsa olsa alternatif olur, yedekte oturamadiklarina göre tribünde olacaklar isimize yaramazlar haliyle. maksimum 7 yabanci olmali kadroda.

2 Mn €'ya serbest kalma maddesi var doğru , Fenerbahçe , Veysel'in peşinde çünkü o yüzden uğraşmıyorlar Şener ile.

Bir an önce harekete geçip imza attırmak şart.

Şener daha iyi ve daha ucuz, neden bekliyoruz ya gerçekten anlamıyorum. Yavaş yavaş halledilebilecek bir transfer de değil.

Basıp parayı alacaksın.

Sabri'yi izlemek istemiyorum ben alternatif de olsa.

Eboue'yi onlarla nasıl bir tutarsın?

Muslera

Eboue

Chedjou

Dany

Riera

Sol bek

Culio

Melo(?)

Amrabat

Sneijder

Elmander

Drogba

12 tane yabancı var. Culio gitti, Elmander ve Riera'da muhtemelen gitti. 8 tane yabancı oyuncumuz var, bunlardan sadece 6 tanesi ilk 11'de forma giyebilecek.

Muslera

Eboue

Chedjou

Sol bek

Orta saha

Sneijder

Drogba

En zayıf halka?

?:SS: hocam bidaha oku istersen benim yazdığımı

2 Mn €'ya serbest kalma maddesi var doğru , Fenerbahçe , Veysel'in peşinde çünkü o yüzden uğraşmıyorlar Şener ile.

Bir an önce harekete geçip imza attırmak şart.

şimdi bizim yönetim bazı şeylere çok dikkat eder. hatırlayan bilir turgut doğan şahin ile anlaştık ankaragücü yönetiminde sorun var diye vazgeçtik, şu an bursaspor başkanını seçecek. bu hafta içi yeni başkanla mutlaka görüşülür diye tahmin ediyorum

veyselin maddeside 3m bu arada

Basketbolda dünya şampiyonu olsakta hiçbirşey hissetmiyorum. Yani basketbola karşı ilgim sıfır olduğundan kaynaklanıyor. Sadece ben mi böyleyim başkaları var mı böyle sadece futboldan heyecanlanan?

Biraz ilgiyle alakali birsey. Ben sahsen daha cok zevk aliyorum basketboldan ama futbolun yeri tabiki ayri.

Kadin basketbolunu hic sevmem, voleybolu da takip etmem. Futbol ve Erkek basketbol ayni derecede önemli benim icin.

Ama erkek basketbolu izlemek daha zevkli bana sorarsan. Her saniye aksiyon var :)

muslera yı da ekle

lauro falan derken taraftar ayaklanmasi ve yönetimin iki dakika düsünmesi sonrasi gerceklesti o transfer. fazla uzun sürmedi diye biliyorum, hatta cok sürpriz bir transfer oldu. ünal aysal yönetiminin net en iyi transferidir, 6 milyon + lorik cana kazmasina muslera'yi almak büyük basari. sneijder'den falan iyi transfer..

Eboue'nin yerine Şener'i koyuyorsunuz. Biz kahvede fener-bursa maçını izlerken şener öyle şeyler yaptı ki gülme krizine girdik arkadaşlarla. Pek izlemedim ama o maçdan sonra ben takımımda görmek istemiyorum o adamı

şimdi bizim yönetim bazı şeylere çok dikkat eder. hatırlayan bilir turgut doğan şahin ile anlaştık ankaragücü yönetiminde sorun var diye vazgeçtik, şu an bursaspor başkanını seçecek. bu hafta içi yeni başkanla mutlaka görüşülür diye tahmin ediyorum

veyselin maddeside 3m bu arada

Şener 2 Mn € , Veysel 3 Mn €

Ve Şener çok daha iyi bir sağ bek bence sizce ?

lauro falan derken taraftar ayaklanmasi ve yönetimin iki dakika düsünmesi sonrasi gerceklesti o transfer. fazla uzun sürmedi diye biliyorum, hatta cok sürpriz bir transfer oldu. ünal aysal yönetiminin net en iyi transferidir, 6 milyon + lorik cana kazmasina muslera'yi almak büyük basari. sneijder'den falan iyi transfer..

17 gün beklemiştik galiba

Şener 2 Mn € , Veysel 3 Mn €

Ve Şener çok daha iyi bir sağ bek bence sizce ?

sabri varken sunlar alinmaz. potansiyeli var diye alpaslan öztürk bedavaya olabilirdi ama bizim yönetim tabiki böyle bir oyuncunun varligindan bile haberi yoktur, u20 dk'dan sonra fiyat sormaya kalkarlar ve yeni transfer oldugunu görürler

Yani alternatif olarak kadronda bulundurursun, gelismesini umarsin, ama ne Sener ne Veysel hedeflerimiz icin yeterli. Eboue sart.

Kontenjan acmak icin en kritik mevkileri zayiflatmamak lazim.

Türkiye´de sol bek de yok, sag bek de yok. Bosuna aramaya gerek yok. Sener´in yetenegi varsa simdi alirsin, gelistirmeye calisirsin ama kontenjan acamazsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt