GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)
Murat Saylak

Transfer Nöbeti (ARŞİV 7) Sayfa 51

Murat Saylak ·

Cevap
10K
Okunma
604,8K
Sayfa
51/500
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Amrabat'ı seneye tribünde bol bol bekletmektense bu transfer sezonunda hemen elden çıkartmak lazım.

Kendisi içinde daha iyi olur.

4-5m veren olur illaki.

Biz seneye nasıl bir dizilişte oynayacağız acaba Hoca biliyor mu?

Kanat istediğine göre çift forvet oynamayacağız.

Ben Eboue düşmanı değilim, mantıklı düşünüyorum. Afrikalı hiçbir oyuncunun gerçek yaşına inanmam. Fizik yaşına bakarım. Eboue, 35 yaşında gibi duruyor. Kanatsız sistemde bek olmasına rağmen hiçbir maçta koşu mesafesi olarak üst düzey olmadı. Fiziği çok ama çok zayıf. Seneye daha da kötü olacak...

yabancı kontenjanını ya kaleciden ya orta sahadan açıcaz solbekle sağbekten kontenjanı açmamız çok yanlış bir hareket olur..

Muslera--->Onur,tolga

Melo------>İnler,Emre Can,Nuri Şahin,jem karacan

Gelişme varmı beyler?

Canlansın buralar arkadaşlar.Herkes duyumlarını falan yazsın.2013 kadromuz nasıl olacak

Dany, Amrabat, Elmander, Ceyhun, Sercan, Culio ve Kazım'ı göndermez lazım. Şöyle 15 m euro gelir etsek çok iyi olur ama malesef hesaplar hiç tutmuyor.

Geçen sene Pino ve Culio 4 m euro eder diyordum.Biri kiralandı diğeri 100 bin euro'ya gönderildi.

Ben Eboue düşmanı değilim, mantıklı düşünüyorum. Afrikalı hiçbir oyuncunun gerçek yaşına inanmam. Fizik yaşına bakarım. Eboue, 35 yaşında gibi duruyor. Kanatsız sistemde bek olmasına rağmen hiçbir maçta koşu mesafesi olarak üst düzey olmadı. Fiziği çok ama çok zayıf. Seneye daha da kötü olacak...

aynı görüşteyim. eğer kontenjan değişmeyecekse 1 tane yabancıdan feragat etmeliyiz bu isimde eboue olmalı.

ayrıca melo da olduğu gibi son birkaç maçta artan performansı oldu eboue nin. özellikle ilk yarıda anadolu takımlarının bekleri kanatları bile perişan etti eboue yi. inanılmaz kötüydü, sabri aratmamakla kalmayıp çoğumuz eboue yerine sabri oynasın dedik o kadar kötüydü yani eboue.

ayrıca şl hedefleri takımın beki şener olmaz tezine katılmıyorum, rüya görmeyelim kontenjan sınırsız ya da en az 8 olmadığı sürece ŞL şampiyonluğu rüyadan ibaret.

Amaç en az 5 sezon üst üste ŞL gruplarına kalıp mali yapıyı düzeltip 11 deki tüm yabancıları world class seviyede kalan yerli oyuncularıda a milli takımın bankolarından oluşturmak olmalı.

Uefa kupası Terim geldiği yıl değil üst üste koyarak inşaa ettiği takımın 4. yılında alındı.Bunuda hatırlatalım.

Şener'in bu sezon birkaç maçını izledim. Gökhan Gönül tarzı bir futbolcu. Hatta Gökhan'dan daha sert oyun tarzı var. Transfer edersek kesinlikle çok iyi iş yaparız. :yenieek:

ben eboue düşmanı değilim, mantıklı düşünüyorum. Afrikalı hiçbir oyuncunun gerçek yaşına inanmam. Fizik yaşına bakarım. Eboue, 35 yaşında gibi duruyor. Kanatsız sistemde bek olmasına rağmen hiçbir maçta koşu mesafesi olarak üst düzey olmadı. Fiziği çok ama çok zayıf. Seneye daha da kötü olacak...

yaw birakin bu işleri eboue 35 yaşindaymiş o zaman drogba 45 yaşinda yeni gelen cedjou 50 yaşinda öyle şeymi olur arada var öyle afrikalilar ama hepsine mal etmek olmaz bunu eboue gibi beki bulmuşsunuz bunuyorsunuz inşallah gitmez ama giderse kiymetini anlarsiniz ayrica fiziği zayif dediğin adam real madrid maçinda tek başina topu kaleye kadar götürüyordu nankörlük etmek olmaz ayrica sorarim size carlinhosu alsak ne farki var eboueden

bülent tulun'un yapmasi gerekenler belli, yönetim transfer fiyatlarini ve en üst sinirlari bildirecek bülent tulun'da o transferi o rakamlar cercevesinde bitirmeye calisacak. daha fazla seyler yapmasina gerek yok, bu sacma sapan quaresma ve bilium isimli topculari kesin o öneriyordur ucuz diye, bundan eminim hatta

Medyada çıkan haberlere ben pek inanmıyorum açıkcası. Aysal döneminde gördüğüm Tulun gayet başarılı, ona verilen yetkiler çerçevesinde işini en iyi şekilde yapmaya çalışıyor. Q7 vs isimler ona bir şekilde geliyordur o da yönetime bunları sunuyordur, ve Terim'in fikri alınıyordur. Onay verip vermemek Terim'e kalıyordur diye düşünüyorum. Medya da çıkan Terim bunları istedi Tulum şunları alıyor haberlerine inanmıyorum. Sonuç olarak ona verilen yetkiler çerçevesinde birşeyler yapmaya çalışıyor, ben şu anki çalışmalarından memnunum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt