GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)
Murat Saylak

Transfer Nöbeti (ARŞİV 7) Sayfa 58

Murat Saylak ·

Cevap
10K
Okunma
604,8K
Sayfa
58/500
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Sneijder : 16 maç 1002 dakika 4 gol 1 asist

Amrabat : 40 maç 1930 dakika 1 gol 10 asist

Amrabat yaklaşık 2 katı kadar süre oynadı Sneijder'in ve istatistik olarak verdiği katkı 2 katından biraz fazla.

Amrabat girdiği her maçta oyuna hareket getirdi, gayet de etkili oldu, yıllardır 4-3-3 dışında taktik oynamamış altyapısını bu taktik üzerine almış adamdan 4-4-2 kanadı gibi oynamasını ve defansif sorumluluklar da almasını istedi Fatih Terim. Yetmedi yabancı kısıtlaması yüzünden düzenli forma giyemedi ve ritm bulma şansı da olmadı.

Şimdi çıkıp Sneijder ile Amrabat'ı eşit görüyorum zannetmeyin, sadece yere göre koyamadığınız Sneijder'den fazla katkı verdi Amrabat bu takıma bunu anlatmaya çalışıyorum.

Sneijder 15M euroya satılsın denince ortalığı ateşe verenler Amrabat'ı takımdan kovuyor bunu aklım almıyor.

Gelelim asıl konuya, Yiğit alınır niye alındı,neden o paralar verildi dersiniz bugün alınsın diye kıyameti kopardığınız Frei gelse aynı şekilde başarısız olsa seneye de niye alındı bu Frei boşa harcanan paralar çekiceksiniz.

Genç yetenek oyuncuları alır büyük takımlar, 10 tane alırsın 1-2 tanesi tutar onlarla yoluna devam edersin zaten. Aldığı bütün oyuncular tutan bir teknik direktör de yok dünya üzerinde takım da yok... Barcelona'nın transfer ettiği oyuncular ellerinde patlayabiliyor bizimkiler mi patlamayacak?

Mevcut yönetim başarı için en mantıklı transferleri yapıyor 2 yıldır, 25-30 yaş aralığında kendisini belli oranda ispatlamış az çok ne verim alacağımız belli oyuncular bunlar. Carlinhos bir Dani Alves olmaz ama bir Çağlar da olmaz asla.

Carlinhos ile anlaşmışız.

Fluminense ile şampiyonluk bonusunda pürüz varmış.Flumiense şampiyon olursak 1m euro daha bonus istiyormuş.

Başkan Moratti ile olduğu gibi İnler'i almak içinde İtalya'da ki yatırımlarını kullanıcakmış.Bizzat Napoli başkanı ile görüşücekmiş.

Lig tv şimdi söyledi.

Gökhan inler gelicekmi ağa sen ondan haber ver:b5:

Cok istiyoruz. Alper olayindan sonra, daha da cok istiyoruz :)

Ama Inler zanildi kadar kolay bi Transfer degil. Zaman gösterecek ne olacani. Bi kiralama olayi da söz konusumus, ben böyle birsey duymadim.

daa henüz erken birsey söylemek icin, ama bence Inleri seneye Parcali'nin altinda görme ihtimalimiz cokdur.

Başkan Moratti ile olduğu gibi İnler'i almak içinde İtalya'da ki yatırımlarını kullanıcakmış.Bizzat Napoli başkanı ile görüşücekmiş.

Lig tv şimdi söyledi.
tff gideceği için,yabancı sayısı sorun olmaz. bence hem mikel,hem inler ya da hem melo hem inler alınmalı.ne de olsa şampiyonlar ligi hedef.kadro geniş olsun.

Dogru. Inler ile istedmiz gibi yol alamasak, Ünal Baskan bizzat kendi Bu isi bitirecek. Italyadaki referanslari, baglantilari iyi.:cool:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt