Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Yabancı oyuncu sınırı uygulamasında AB standartları kabul edilirse kadromuz

Muslera

Eboue Dany Chedjou Carlinhos

Nani Selçuk İnan Melo Amrabat

Sneijder

DROGBA​

Yabancı sınırı olmadığı takdirde kadroda yer alacak tek yerli oyuncumuzun Selçuk olması durumu özetliyor.

Valla bu bjk feda meda derken genç yerlileri götürüyor. Ersan Gülüm, Olcay Şahan, Oğuzhan Özyakup, Mustafa Pektemek, İsmail Köybaşı, Gökhan Töre şimdi de Hakan ve Kerim Frei göz tikmişler. Biz hala neyi bekliyoruz anlamıyorum.

Valla bu bjk feda meda derken genç yerlileri götürüyor. Ersan Gülüm, Olcay Şahan, Oğuzhan Özyakup, Mustafa Pektemek, İsmail Köybaşı, Gökhan Töre şimdi de Hakan ve Kerim Frei göz tikmişler. Biz hala neyi bekliyoruz anlamıyorum.

Yabancı sınırının kalkmasını işte ozaman futbol sadece gerçek futbolcular ile oynanacak Almanya, İngiltere, Hollanda, Fransa ikinci lig topcularıyla değil.

Kadlec'in bonservisinden daha fenası yıllık ücreti.Orada 1 Milyon net paraya oynayan vasat oyuncu burda 2.1 Milyon + maç başı alacak.İnanılmaz kötü işler yapıyorlar.Umarım forvet transferi de böyle sonlanır ve artık biz atağa geçeriz.

Paran yoksa aklin olacak demisler, cok akilsiz transferler yaptilar.

Hem Hamit'in alternatifi demişsin hem santrafor demişsin. Ayrıca Hakan ofansif orta saha oyuncusu. problem was here?

Drogba, burak ,Umut, Sneijder, xelçuk, erman, ve yeni gelmesi muhtemel sağ kanat arasında kendine yer bulup takım uyumuna alışması gereken en olumlu yer sağ haf....

Orada takımın parçası olup sisteme uymayı öğrenmeli uzun vadeli yatırım olarak..

F.T. Burak ı gelişmesi için neden ileri merkezden çıkarıp kanatlarda oynatmaya çalışarak, daha geniş bir alanda etkili olmasını sağlamaya çalışıyor. Önce bunu düşünmek lazım.

H.Ç. daha çok genç ve orijin mevkisinin komşu alanlarında da oynatılarak gelişmek için en uygun zamanda...

Bu çocuk hakkında birkaç gün evvel mesaj yazmıştım ama dikkate alan da olmamıştı....

Tarih 13.06.2013 https://www.gscimbom.com/forum/2013...i/146681-transfer-nobeti-870.html#post6565769

Yabancı sınırının kalkmasını işte ozaman futbol sadece gerçek futbolcular ile oynanacak Almanya, İngiltere, Hollanda, Fransa ikinci lig topcularıyla değil.

Haklısınız da sınırı kaldırmıyorlar işte ne yapalım? Demek ki tff'ye yeteri kadar baskı kuramıyoruz. O yüzden artık piyasada potansiyeli olan birkaç genç futbolcuyu transfer etmek zorundayız. Aksi taktirde bu yıl olmasa bile seneye büyük sıkıntı çekeceğiz...

Eger Nuri alinacaksa Hamit'in yerine alinmali. Melo'nun yerinde Nuri ile oynarsak berbat bir orta saha olur. G.inler'den baska secenegimiz yok maalesef. Sol bekte Hakan Balta'yi bol bol izleriz yoksa bu sene

Başkan açıklama yapmamış, Hürriyet'in haberi o, neymiş seçimden sonra açıklanacakmış.

Chedjou ve Erman neden açıklandı o zaman ? Transfer bitmemiştir o yüzden açıklanmıyordur bu kadar basit.

Seçimi bekliyoruz lafı (eğer gerçekse) tamamen zaman kazanmak içindir, yanlıştır.

Avutmayalım kendimizi, ağırdan alıyoruz transferi yine.

Bende öyle düsünüyorum. Zaman kazanmaktan baska birsey degil bu secim bahanesi. Yine uzayacak transferler ve kampa yetismeyecek.

Ayni tas ayni hamam yani. Ha iyi transferler yaparlar, güveniyorum ama yine gec kalacagiz diye düsünüyorum.

2 senedir bir kici kirik Carlinhos ile anlasamiyorsak isimiz var. Sanirsin Gareth Bale ile ilgileniyoruz anasini satayim.

Hayır zaman zaman Semih, Hamit, Burak, Emre Çolak,Yekta 11' i zorlar rotasyon oyuncusu olurlar.

Orta saha bence 2 oyuncu alinacak Fatih hoca öyle demışti Melo olsada bir oyuncu daha alacaz demişti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt