Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

En guzeli AB serbest .. 2 Yabanci hakki .. Yedekte 2 Altyapi + kadroda 1 Altyapi futbolcu oynatma zorunlugu .

Biz AB standartlarında bir ülke olmadığımız için bu sistem intihar olur.Bu sistemle Selçuk ve Burak'tan başka kadro da Türk bulunmaz.Aslında Burak'ta şüpheli.

İspanya Belçika Almanya gibi ülkelerle kendimizi bir tutmayalım.

Edit:+ Ayrıca AB oyunculara niye ayrıcalık tanıyoruz biz AB ülkesi miyiz?

Biz AB standartlarında bir ülke olmadığımız için bu sistem intihar olur.Bu sistemle Selçuk ve Burak'tan başka kadro da Türk bulunmaz.Aslında Burak'ta şüpheli.

San Marino ve Liechtenstein i ornek alalim en iyisi

:rolleyes:

Transfer Nöbeti

Edit:+ Ayrıca AB oyunculara niye ayrıcalık tanıyoruz biz AB ülkesi miyiz?

Adayız.

Biraz mantık ya da beyin jimnastiği yapalım :

Melodan daha iyi olduğu iddia edilen 25 yaşındaki mikel e Chelsea 2,4M (20-24 lü yaşlarında 1,8 M verdiğini yazmıyorum) verirken, biz 29 yaşındaki meloya 3M verirken buradan ;

Bizim chelsae den daha zengin olduğumuz sonucu mu çıkar, yoksa chelsea den daha bonkör olduğumuz sonucu mu...:confused::confused:

reputasyonu düşük , oyuncuların fazla para kazanmak amacıyla geldiği bir ligde oynadığımız çıkar

Biz de öyle altyapı yok diyorum. Ayrıca AB vatandaşlarına niye ayrıcalık tanıyoruz ?

biz AB icin adayiz 1

sonra butun iliskilerimiz ticaretimiz AB ile neredeyse 2

sonra o saydigin ulkerin alt yapilari da cop tu 10 yil once (ornek Almanya), ama adamlar alt yapiya yatirim yapip 10 yilda nerelere geldiler, yabanci kurali serbest demek alt yapiyi cope at demek degil bunu bir birinden ayirtin

yoksa avrupali degilsek diyorsaniz gidelim Asya daki CL ye katilalim, ne isimiz var avrupadaki CL de ozaman, cifte standart degil mi?

Eğer defansif yönü de ofansif yönü kadar iyiyse , bu Carlinhos'u kesin alalım , almamakla hata ederiz.

Muslera

Eboue Semih Chedjou Carlinhos

Hamit Gökhan Selçuk

Sneijder

Drogba Burak​

AİHM'den bir şey çıkmadığı takdirde çok iyi bir kadro , zaten çıktığı an , artık bizi tutamazlar kopar gideriz :)

Eğer defansif yönü de ofansif yönü kadar iyiyse , bu Carlinhos'u kesin alalım , almamakla hata ederiz.

Muslera

Eboue Semih Chedjou Carlinhos

Hamit Gökhan Selçuk

Sneijder

Drogba Burak​

AİHM'den bir şey çıkmadığı takdirde çok iyi bir kadro , zaten çıktığı an , artık bizi tutamazlar kopar gideriz :)

Defansif yönü ofansı kadar iyi değil.Ofansif yönü cidden çok iyi ama sonuçta sol bek bu ya.Defansı biraz daha ön planda olsaydı iyi olurdu.

biz AB icin adayiz 1

sonra o saydigin ulkerin alt yapilari da cop tu 10 yil once (ornek Almanya), ama adamlar alt yapiya yatirim yapip 10 yilda nerelere geldiler, yabanci kurali serbest demek alt yapiyi cope at demek degil bunu bir birinden ayirtin

Konunun spor ekonomisinden saptırılarak siyasete kaydırılmaması umuduyla:

Bizde onlar gibi memlekette yaratılan sunî gündemlere ve problemlere yılda 250 Milyar $ heba etmekten kurtulursak;

onlardan çok çok daha iyi oluruz..

biz AB icin adayiz 1

Ticaretle ne alakası var.İhracatlarımız çoğu orta doğuyla ama hepsiyle kanlı bıcaklıyız. Adaylığın da bir ehemmiyeti yok

Altyapı konusu fena sallamıssın. Adamların hiçbir zaman altyapısı çöp değildi.Bundan 10 yıl önce de Dünya kupasında final oynuyorlardı.Onlarda oyuncular mental olarak hazır geliyor.Biz de oynaya oynaya 25-26 yaşında oyuncular futbolu öğreniyor.( Arda: "4-4-2'yi Milli takım da öğrendim")

Konunun spor ekonomisinden saptırılarak siyasete kaydırılmaması umuduyla:

Bizde onlar gibi memlekette yaratılan sunî gündemlere ve problemlere yılda 250 Milyar $ heba etmekten kurtulursak;

onlardan çok çok daha iyi oluruz..

:yenieek:

Ticaretle ne alakası var.İhracatlarımız çoğu orta doğuyla ama hepsiyle kanlı bıcaklıyız. Adaylığın da bir ehemmiyeti yok

Altyapı konusu fena sallamıssın. Adamların hiçbir zaman altyapısı çöp değildi.Bundan 10 yıl önce de Dünya kupasında final oynuyorlardı.Onlarda oyuncular mental olarak hazır geliyor.Biz de oynaya oynaya 25-26 yaşında oyuncular futbolu öğreniyor.( Arda: "4-4-2'yi Milli takım da öğrendim")

siyaset degil spor ticaretimiz

burak sen bence karsi fikir verme bu konuda acik soyluyorum sacma sapan buluyorum verdigin fikirlerini, yani nobete donelim cunku benim bu konudaki fikrim elestirim bellidir yillardir.. kusura bakma.

bunu genel olarak algila, yabancilara karsi degisik yaptirimlara karsiyim, cunku bizim 'millet' zaten sporcu olarak cop, buda egitimsizlikten kaynaklaniyor, yabancilardan uzaktan yakindan alakasi yok

Defansif olarak kimle kıyaslayabiliriz , kime yakın , kimden iyi , kimden kötü , mesela global sol beklerden ?

Bende çok izlemedim.2-3 maçını izledim işte.Ona göre yorum yapıyorum.Şöyle diyim defansı Riera'ya göre biraz daha iyi.Ama çok fazla mücadele etmiyor mesela.Bana biraz tembel gibi geldi.Yani adamın peşinden koşmuyor öyle nasıl olsa arkamda oyuncu var diyip.Sol stoper açıklarını kapatıyordu izlediğim maçlarda.Bir de zaten sol bek gibi oynamıyor adam Fluminense'de.Sol açık gibi.Sürekli hücum düşünüyor.Doğal olarakta zaman zaman defansta açıklar verebiliyor.Ama hoca sever böyle bekleri.Onun için bu kadar ısrar ediyor zaten.

Ama hücumu cidden çok çok iyi.Rahat adam geçiyor ve dikine iyi paslar verebiliyor.Ortalarıda çok etkili.

Eğer vergilerin yükseldiği haberi doğruysa , Yabancı sınırıda AB Pasaportuna göre kalkar.. Hiç sıkıntıya gerek yok bence :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt