Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Ulan ne alaka ise artık.Rüyam da Okay Yokuşlu'nun bize geldiğini gördüm.

Re: Transfer Nöbeti

Giovanni Dos Santos ilk 11 de Valencia ile anlaşma sağlamış galiba.

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

adım kadar eminim

bidonu ne yapacağız , şl ve uefa kazanan takımın banko 11 ini almak varken derdi herkes:D

Bu mantiga dogru demiyorum ama bakis acimiz bu olurdu taraftar olarak bende dahil ama yinede mikel derdim herhaldee melo cok sorunlu bidon vs

Evet kesinlikle bu yazdıklarınız söylenmiş olurdu burda, ama şimdi tamamen duygusal bakılıyor olaya:)

Melo alınabiliyorsa alınsın ama Mikel de kötü bir oyuncu değil ve Melo'ya göre daha da genç.

Fener'in hocası Yanal olacak, Lucescu değil.

Evet kesinlikle bu yazdıklarınız söylenmiş olurdu burda, ama şimdi tamamen duygusal bakılıyor olaya:)

Melo alınabiliyorsa alınsın ama Mikel de kötü bir oyuncu değil ve Melo'ya göre daha da genç.

bende mikele cana muamelesi yapmam ama yazılan rakamlar doğrultusunda melo yu tercih ettiğimi daha önce yazdım. hem bonservis hem yıllık ücret olarak yazılanlar doğruysa melo nun en az 2 katı rakamlardan bahsediliyor.

Unal basganin kocaelisporu alacaginin asli astari varmi beyler altyapi olarak kullanacakmis diolar?

bende mikele cana muamelesi yapmam ama yazılan rakamlar doğrultusunda melo yu tercih ettiğimi daha önce yazdım. hem bonservis hem yıllık ücret olarak yazılanlar doğruysa melo nun en az 2 katı rakamlardan bahsediliyor.

Melo'ya 5-6M € vermeyen bizim yönetim Mikel'e 15-16M € kesinlikle vermez.

Hatta bizim yönetim hiç bir oyuncunun bonservisi için 15-16M € vermez.

Mikel düşünülüyorsa ya kiralama olarak düşünüyorlardır.

Lyon baskani ya lisandro ya gomis takımdan ayrılacak dedi.

O sitede öyle bir haber yok. Fotospor olmayan haberi baska bir siteden kaynak gösterecek kadar cöp bir site. :yenieek:

fotospor fener yalakası işte renktaş da demek istemiş ki cardozoyu bitirmişler şimdi bize çalım atmış gibi göstermek için böyle haberler yaptırıyorlar

Giovanni reisi izleyelim başladı Trt 1 canlı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt