Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

bence 50 gol atar intertoto ve kupa ve lıgte

not: intertoto cayır kupasının yeni adı

Cardozo 80 milyon gol atar içiniz rahat olsun.:asd:

Ben kıskandığımdan yazmadım fenerin sistemine uymayacağınıda düşünüyorum ama bu ortamalanın üstü bir oyuncu olmadığını değiştirmez.

Bizim işimize gelir 30 yaşında ki adama +10 milyon üstü para vermeleri.Cardozo'nun yaşlandıkça çoşacak bir tarzı yok dahada ağırlaşacak bir tarzı var zaten Benfica bunu fark ettiğinden iyi bir paraya elden çıkarmaya çalışıyor.

Maalesef Futbol'dan anlamayan cok kisi var Forum'da, Ezik'ler 100 Yillik Tarih'inde Cardozo gibi Forvet almis ama adam megersem ''Balonmus'' :o

25 gecsın istedıgınız seye ıddaa ya girerim komık olmayın

onu besleyecek adam yok ezıklerde olsada atamaz o kadar gol

25 ün üstünde gol atacak adamın türkiye'de ne işi var:D sanki her gelen yabancı 30 gol atıyor ülkede!!! bi açın bakın gol krallarında kaç tane yabancı var, kaç golle gol kralı olmuşlar?

Ben kıskandığımdan yazmadım fenerin sistemine uymayacağınıda düşünüyorum ama bu ortamalanın üstü bir oyuncu olmadığını değiştirmez.

Bizim işimize gelir 30 yaşında ki adama +10 milyon üstü para vermeleri.Cardozo'nun yaşlandıkça çoşacak bir tarzı yok dahada ağırlaşacak bir tarzı var zaten Benfica bunu fark ettiğinden iyi bir paraya elden çıkarmaya çalışıyor.

14 bonservis en az 3 sene anlaşma yapsalar 3 milyondan güzel oldu.

Cardozo'nun geleceğini hiç sanmıyorum , her kaynakta haftalardır , gelen haberlere göre şöyle anlaşıldı , böyle anlaşıldı deniyor , ancak resmi açıklama geldi Benfica'dan ve menajerinden o yüzden bu transfere artık ihtimal vermiyorum + Cardozo gibi bir adamı Benfica satacakta tek talibi Fenerbahçe olacak öyle mi ?

Hiç sanmıyorum bir çok büyük kulüp tarafından isteniyordur emin olun.

Yedirmezler kolay kolay Fenerbahçe'ye oda ayrılsa bile ki ayrılması dahi zor o yüzden hiç sanmıyorum.

Bence Cardozo fb için yanlış bir transfer.

Gelirse Sow yine kanatta oynatılacak ki verimi düşüyor.

4-4-2 oynamalarına da ihtimal vermiyorum.Çünkü bir sürü dmc-mc varken 4-4-2 olmaz.4-3-3 oynayacaklar kesin.

Bence Cardozo fb için yanlış bir transfer.

Gelirse Sow yine kanatta oynatılacak ki verimi düşüyor.

4-4-2 oynamalarına da ihtimal vermiyorum.Çünkü bir sürü dmc-mc varken 4-4-2 olmaz.4-3-3 oynayacaklar kesin.

Fener 4-3-3 oynarsa Lig'i 4.sirada bitirir net. Hele Arena'da 5 tane yer.

yine fener forumuna çevirmişsiniz burayı bir bırakın kardeşim şunları isterlerse messiyi alsınlar onlar zihniyetten kaybediyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt