Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Re: Transfer Nöbeti

Su adama reis başkan demeyi birakin.3 hafta once ne diyor bugun ne yapiyor.

27 Mayıs 2013

AKP'YE GÖNDERME

Hacıosmanoğlu'nun seçimi alacağının anlaşılması üzerin taraftarları, ''Siyaset Elini Trabzon'dan çek'', ''Trabzon bizimdir bizim kalacak'', ''Trabzon seninle gurur duyuyor'' diye sloganı attı, büyük sevgi gösterilerinde bulundu.

16 Haziran 2013

AK%20PART%C4%B0.jpg

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

Yahu bırakın şu siyaseti.Ben gittim gezi parkına,o gitmiş mitinge..Herkesin kendisine göre bir görüşü var.

Niye mitinge gitti diye adamı yargılıyorsunuz.Nasıl bir mantık var sizde yahu.

Bırakın kardeşim siyaseti falan yeter.

Cevap: Re: Transfer Nöbeti

Su adama reis başkan demeyi birakin.3 hafta once ne diyor bugun ne yapiyor.

27 Mayıs 2013

AKP'YE GÖNDERME

Hacıosmanoğlu'nun seçimi alacağının anlaşılması üzerin taraftarları, ''Siyaset Elini Trabzon'dan çek'', ''Trabzon bizimdir bizim kalacak'', ''Trabzon seninle gurur duyuyor'' diye sloganı attı, büyük sevgi gösterilerinde bulundu.

16 Haziran 2013

[/IMG]www.61saat.com/images/upload/AK%20PART%C4%B0.jpg[/IMG]

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

Bence siz sloganları yanlış değerlendirmişsiniz. Burada bahsedilen siyaset; parti siyaseti değil.. Spor entrikalarını ifade eden kapı arkalarında fiskoslarla döndürülen dolaplardır..

Birde o boldlaştırdığım kısım var.. Hacıosmanoğlu kongre oy sayımında son çeyrekte, son sandık atağı ile son 15 dakika da başkan oldu.. Önceden anlaşılan, kesinleşen bir durum hiç olmadı..

Cevap: Transfer Nöbeti

Allahım bize de çift haneli rakamlarla iyi transfer yapmayı nasip et:)

Kolayı var , storelere hücum edelim kulübe para kazandırıp 7 ye boş kalan Onur u 15 e alalım..

,Hem parada dışarı çıkmamış olur...

Hayır bizim üst limitimiz 7,5 ya .Ondan dolayı sneijder 7.5 ise bizim alacagımız hiçbir adam ondan pahalı olamaz:)

p7xkh.png

:sad007:

HAH HAH HAAAAA..... Erman Toroğlu diyor ki:

O ZAT : TFF başkan odasına gitmiştim .. Kazara TFF başkanı ile karşılaştım. Mecburen görüştük.

Planlanan bişey değildi...:cool::cool::cool:

Telegol mu Beyaz Tv mi izlenir? Netden izlecekdim simdi...Beyaz da Arda telefon konusma haric izlencek birsey var mi? telegolda daha cok olaylar var galiba.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt