Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Re: Transfer Nöbeti

Bu demirören 32 milyon kar yaptık falan diyor da bu adam bjkdeyken de sözde bjknin hiç bi sorunu yoktu ekonomisi çok iyidi falan sonra bi ayrıldı ortaya çıktı ki 2-3 sezon öncesindeki futbolculara borç varmış bütün mali hesaplar karmaçorman. Bu herif bi kaç sene daha orada kalırsa tff direk batar bakmayın onun 32 milyon kar ettik demesine. allah bilir milli takım masörüne bile borcu vardır federasyonun

demirören'e gemi bile emanet edilmez, onu da batirir

Cevap: Transfer Nöbeti

Ben derim ki Tolunay Kafkas'ı transfer etsin takım altyapının başına, sonra Kazım'ı verelim eline diyelim ki bu adam aslında zeka yaşı olarak 13-14 yaşında buna 3 ayda sağ bek oynamayı öğret. Bence avrupa çapında bir sağ bek çıkabilir Kazım'dan. Fizik olarak güçlenir tempo kazanır biraz da savunma yapmayı öğrenirse tamamdır işte. Riera'dan sol bek oluyorsa Kazım'dan sağ bek neden olmasın.

Eboue reisi de sol bekte oynatırız, Carlinhos'a gerek kalmaz artan bütçeyle de Nani ile İnler'i alalım hayat bayram olsun :)

Ben de derim ki, yukardaki olumlu tolunay fikirden vazgeçerseniz, sizi getirelim oraya ve hatta FT. nin yerine..

Bunca yıllık taraftarım böyle kombinasyon görrrrrrmedim.. İşte o zaman febeşler in ANTU sunda hit oğlu hit oluruz uzun yıllar.....:D

Hele ki carlinhosun parasıyla nani ve inleri alma projesi mutlaka hayata geçirilmeli..:ayatollah:

bjk en fazla 3.4 milyon euro bonservis parasi verebilirmis

Ben de derim ki, yukardaki olumlu tolunay fikirden vazgeçerseniz, sizi getirelim oraya ve hatta FT. nin yerine..

Bunca yıllık taraftarım böyle kombinasyon görmedim.. İşte o zaman febeşler in ANTU sunda hit oğlu hit oluruz uzun yıllar.....:D

Hele ki carlinhosun parasıyla nani ve inleri alma projesi mutlaka hayata geçirilmeli..:ayatollah:

1-) Eboue sol bekte oynayabiliyor Arsenal'de baya bir maçta sol bekte oynadı.

2-) Carlinhos'a minimum 4M euro bonservis vermeyi planlıyorlar, duyduğumuz kadarıyla zaten 8 civarını gözden çıkarmışız İnler için 8+4= 12M euro'ya sanırım verirler İnler'i.

3-) Nani'yi de zaten ayrılmış olan kendi bütçesiyle alırlar sanırım.

Yani benim anlatmak istediğim şeyi tam olarak anlatamadığım bir gerçek belli ki anlamakta bu kadar sıkıntı yaşadığınıza göre. Yoksa ben bilmiyorum zaten 4M'luk Carlinhos'un 30M euro bonservis bütçesi açmayacağını.

4-) Kazım'dan sağ bek olmaz diyebilirsin, ben de diyorum ki Kazım'dan GS'a ofansif bir oyuncu çıkmaz o kapasitede değil ama belki iyi bir antreman/eğitim ile defans yapmayı öğrenebilir diyorum.

Bu fikirler sana çok saçma geldiyse yapıcak bişey yok tabiki.

SPORX ÖZEL | TFF 6+0+4 olarak yürürlüğe girecek yabancı sınırlamasını kulüplerin talebi üzerine 6+1+X olarak değiştiriyor. X şu an belirsiz çok şaçma geri kalan adamı trübünede mi almıcaklar :trollface:

Ynt: Transfer Nöbeti

1-) Eboue sol bekte oynayabiliyor Arsenal'de baya bir maçta sol bekte oynadı.

2-) Carlinhos'a minimum 4M euro bonservis vermeyi planlıyorlar, duyduğumuz kadarıyla zaten 8 civarını gözden çıkarmışız İnler için 8+4= 12M euro'ya sanırım verirler İnler'i.

3-) Nani'yi de zaten ayrılmış olan kendi bütçesiyle alırlar sanırım.

Yani benim anlatmak istediğim şeyi tam olarak anlatamadığım bir gerçek belli ki anlamakta bu kadar sıkıntı yaşadığınıza göre. Yoksa ben bilmiyorum zaten 4M'luk Carlinhos'un 30M euro bonservis bütçesi açmayacağını.

4-) Kazım'dan sağ bek olmaz diyebilirsin, ben de diyorum ki Kazım'dan GS'a ofansif bir oyuncu çıkmaz o kapasitede değil ama belki iyi bir antreman/eğitim ile defans yapmayı öğrenebilir diyorum.

Bu fikirler sana çok saçma geldiyse yapıcak bişey yok tabiki.

Kazimdan st olur ebueden lb olmaz kazindan rb olmaz yeter artik. Carlinhos elzem

yha telefondan giriyorum ben simdi taptalk 2 ye iphone5 imden. eger olur ki iletilerinize donemezsem sakin ola uzulmeyin alinmayin masabasina gecince mutlaka cevaplarim:) xoxo

aziz üstel umut ve melo alındı yönetimden geldi bilgi demiş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt