Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

6+1 önerisi fenerden falan gelmez, bu ancak tff'nin uydurdugu birseydir. fener'in suan 11 yabancisi var, daha minimum bir forvet ve x bir oyuncu daha alacaklar.

Belli ki Cristian'ı, Krasic'i, Stoch'u ve hatta Yobo'yu gönderecekler.Kimse zaten ne eleştiriyor ne de haber yapıyor maliyetleri ne olacak diye.

Sorun olmaz onlar için zarara girer ama yollarlar.

Fener hala memnundur bence.

Belli ki Cristian'ı, Krasic'i, Stoch'u ve hatta Yobo'yu gönderecekler.Kimse zaten ne eleştiriyor ne de haber yapıyor maliyetleri ne olacak diye.

Sorun olmaz onlar için zarara girer ama yollarlar.

Fener hala memnundur bence.

Krasic'i göndermeye çalışıyorlar , gönderemiyorlar adam gitmez tabi yata yata 2.3 Mn € alıyor , Ersun oyunu Cristian'ın üstüne kuracakmış ve Stoch'a bir şans daha verecekmiş , Yobo'da gönderilir gibi.

1-) Eboue sol bekte oynayabiliyor Arsenal'de baya bir maçta sol bekte oynadı.

2-) Carlinhos'a minimum 4M euro bonservis vermeyi planlıyorlar, duyduğumuz kadarıyla zaten 8 civarını gözden çıkarmışız İnler için 8+4= 12M euro'ya sanırım verirler İnler'i.

3-) Nani'yi de zaten ayrılmış olan kendi bütçesiyle alırlar sanırım.

Yani benim anlatmak istediğim şeyi tam olarak anlatamadığım bir gerçek belli ki anlamakta bu kadar sıkıntı yaşadığınıza göre. Yoksa ben bilmiyorum zaten 4M'luk Carlinhos'un 30M euro bonservis bütçesi açmayacağını.

4-) Kazım'dan sağ bek olmaz diyebilirsin, ben de diyorum ki Kazım'dan GS'a ofansif bir oyuncu çıkmaz o kapasitede değil ama belki iyi bir antreman/eğitim ile defans yapmayı öğrenebilir diyorum.

Bu fikirler sana çok saçma geldiyse yapıcak bişey yok tabiki.

Boldladığım özeleştiriniz gerçekten takdire şayan Hakan Bey... Tebrik Ederim...

Bu arada fikirleriniz gerçekten saçma gelseydi.:

Cevap olarak :SS::SS::SS: yapar ve sizi kendi halinize bırakırdım..

yav kaldırın su sınırı işte gitsin iyice şeyi çıktı.x+x+x...

O neymiş ya Kazım'dan sağ bek falan o adamdan hiçbir şey olmaz. Sorumsuzun teki aylak herif. İyi kötü oynadığı sezonda bile kaçıp Yunanistan'a gitti.

Boldladığım özeleştiriniz gerçekten takdire şayan Hakan Bey... Tebrik Ederim...

Bu arada fikirleriniz gerçekten saçma gelseydi.:

Cevap olarak :SS::SS::SS: yapar ve sizi kendi halinize bırakırdım..

Tahmin etmiştim yanlış anlaşılma olduğunu, dediğim gibi ben anlatmak istediğimi tam olarak anlatamadım büyük ihtimalle.

Haluk Ulusoy'un konuşmalarını okudunuz mu iyi giydirmiş TFF'ye. Umarım gider bu TFF yönetimi içine ettiler Türk Futbolunun.

Özgenerden beri sadece ersun yanal merkezli olarak neler döndüğünü yanal açıklanınca buradan yazacam..

Metni hazırladım.. :yenieek:

Yanal için kimlerin ve nelerin nasıl harcandığı belli olacak..:sad007::sad007::sad007:

Biliyorlar tabi yabancı sınırı ne kadar yükseltilirse o kadar XXX'e çevireceğiz ligi, ondan korkuyorlar, belli oldu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt