Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Ön tarafa iyi yerli gerekiyor kanat için yabancı oyuncu alamayacağız hay ben bu sınırın.

Bi gaza gelip Inler'i,Arda'yı falan alsak o zaman da yerliye sınır getirir bu adiler

Bu saatten sonra yabancı transferi yapmak takıma yarar değil zarar verir.Kesinlikle türk oyuncular üzerinde yoğunlaşmamız lazım.

Pamuk eller cebe zamani.

Inler icin fedarkalrik yapmak lazim. Ona iyi bi yillik maas'i verirsen, her türlü gelir.

GS artik farkli. Zemin+Stat+Yildizar+Sampiyonlar Ligi+"Hava"

Inler de artik yavas yavas yaslaniyor. 29 yasinda.

bu karara iyi diyenin aklından şüphe ederim yap bakalım 6 yabancılı kadro sonra tribünde oturan adamdan şlde oynamasını bekle:mad:

Görüceksiniz sadece İnler takviyesi ile dahi canavar gibi bir takım çıkacak...

Biz zaten kritik CL maçlarından evvel Önemli yabancıları dinlendirmek için zaten rotasyon yapıcaz..

Geçen sene CL maçları öncesi ve sonrası kayıplar toplam 15 puan civarında.. CL öncesi tsl de oynayan yabancılar Cl de yedek de kalabilir. Önemli olan bu kararda yerlilerin oyunda daha fazla önem taşıyacak olması. Ve bizim asil yerlilerimiz açık ara öndeler. bu yerli avantajını +2 ile neden yabancılara kaptıralım.

Bu kıyaslama sadece; bize 4. yıldızı taktırmamaya çalışan febeş takımı ile yapıldıTekrar ifade ediyorum ...

6+0 bize ligde avantaj sağlar ama 6+0+4 olması bizi sadece 10 yabancı ile sınırladığı için avrupa da zorlar ...

Keşke 6+0+ sınırsız olsa ... O zaman bizi kimse tutamaz.. Tribünde oturanların maliyetini biz avrupadan çıkartırız. Ama onlar bunun hamallığını yapamazlar maddi olarak....

bu kararda emeği geçen başta abdullah avcı denen beceriksiz olmak üzere herkese yazıklar olsun. milli takımı dünya sırlamasında diplere düşüren, gelen geçenin yendiği kevgire çeviren futbol cahili hocanın ve tüpçü kafanın aklına uyup Galatasarayın önüne tıkayanlara yazıklar olsun.

Kerim ve İnler şart oğlu şart artık.

Şu da var.

Arda ya bu karardan sonra çok ihtiyacımız var. Eğer Arda gerçekten gerçek bir Galatasaray lıysa geri dönmeli bu karardan sonra. Duygusa bağlayıp geri getirmeli yçnetim kendisini. Galatasaray ın Arda ya çoook ihtiytacı var. Arda konusunda kulube ve Arda ya baskı yapmalıyız. Hep birlikte birlik olup , bişeyler yapıp kendisini geri döndürmeliyiz.

adamın menajerinin açıklamaları var daha yeni kesinlikle avrupa'da oynamak istiyormuş ve türkiye'yi gelmeyi düşünmüyormuş.

Ben de takip ettim de öyle kesinlik belirten bir açıklama görmedim. Parasını verirsen gelir.

SON DAKİKA

Ünal Aysal: Yabancı kararının acilen değişmesi lazım. Bu karar değişmezse, bu kararı verenler değişecektir. Bunu herkesin bilmesini isterim.

Kerim ve İnler şart oğlu şart artık.

Şu da var.

Arda ya bu karardan sonra çok ihtiyacımız var. Eğer Arda gerçekten gerçek bir Galatasaray lıysa geri dönmeli bu karardan sonra. Duygusa bağlayıp geri getirmeli yçnetim kendisini. Galatasaray ın Arda ya çoook ihtiytacı var. Arda konusunda kulube ve Arda ya baskı yapmalıyız. Hep birlikte birlik olup , bişeyler yapıp kendisini geri döndürmeliyiz.

arda atletico'da kazanacak birsey kalmadigi halde gitmeyecegim diyor. bizim baskan arda'ya para verip almam diyor, 2015'e kadar mukavelesi var, iki sene daha unutun onu maalesef cok ekstra seyin olmasi lazim.

Unal Aysal dan beyfendilik disi bir hareket bekliyorum .. Bu federasyonu yerinden oynatmasi icin yeter artik beyfendiligi bir kere rafa kaldirsin ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt