Soner Özay
Aslan Üye
- 19 Temmuz 2010
- 9.927
- 44
- 1.183
Cevap: Transfer Nöbeti
nasıl bi can sıkıntısı lan bu
nasıl bi can sıkıntısı lan bu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kardeşim olay basit : meloyu alıyorsun , solbeğe emre can , frei,okay alıyorsun ve transferi kapatıyorsun...
bunun adı vizyondur ama tulun dene adamda vizyon yok..
Harika mı oynadı ? Kime göre ? Neye Göre ?
Yıllardır sol bek niyetine ne izlediğimiz belli olmayan birinden sonra Riera'nın iyi gözükmesi gayet normal ama lakin ki öyle değildir.
Riera berbat bir bek.
Oynaması da mümkün değil. Yatarak 3.2 milyon euro para alacak.
Adam 3 sezonda 2 sezon tamamen yatarak 1 sezonda toplam da 5 maç iyi oynayarak bize toplam maliyeti 15 milyon euroyu geçmiştir.
Yeni bi Sol Bek alinmicak gibi görüliyor.
Yeni Sezonda Sol Bek yine RIERA
O hiç olmaz. 3 büyükleri dahil, 18 e yazamayacağı adamı niye transfer etsin bir takım Tamercim?
Senede avrupada 6-8 maç için transfer mi yapacaz artık.
Salak saçma bir kararın en saçma yönü de burası zaten.
Antu sevinçlerde.
İşiniz,gücünüz Galatasaray.
Antu sevinçlerde.
İşiniz,gücünüz Galatasaray.
Arda'nın gidişi çok pahalıya mal oldu ve olmaya devam ediyor adamın gidişi her bakımdan zarar oldu.
1. 12M iyi para dedik peşin alamadığımız için hemen değerlendiremedik.
2. Kalacağım deyip kaçtı gitti son dakikada Riera'yı alıp yaptığımız kontratla çok büyük bir kazık yedik.
3. Yiğit Gökoğlan'ı almak gibi bir hata yaptık.
4. Amrabat'a verdiğimiz 8.6M ile Arda'dan alacağımız paranın fazlasını vererek hem Arda'nın yerini dolduramadık hem de şimdi yabancı kontenjanımıza 2 oyuncu daha ekledik.
isim veremiyorum ama ben Melo'nun takıma katkısının çok fazla olduğunu düşündüğüm için böyle diyorum.Meloyu satarsak çok ararız gibime geliyor.
bu karar nasıl değişebilir?yok mu çaresi?