Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Arda'nın gidişi çok pahalıya mal oldu ve olmaya devam ediyor adamın gidişi her bakımdan zarar oldu.

1. 12M iyi para dedik peşin alamadığımız için hemen değerlendiremedik.

2. Kalacağım deyip kaçtı gitti son dakikada Riera'yı alıp yaptığımız kontratla çok büyük bir kazık yedik.

3. Yiğit Gökoğlan'ı almak gibi bir hata yaptık.

4. Amrabat'a verdiğimiz 8.6M ile Arda'dan alacağımız paranın fazlasını vererek hem Arda'nın yerini dolduramadık hem de şimdi yabancı kontenjanımıza 2 oyuncu daha ekledik.

Harika mı oynadı ? Kime göre ? Neye Göre ?

Yıllardır sol bek niyetine ne izlediğimiz belli olmayan birinden sonra Riera'nın iyi gözükmesi gayet normal ama lakin ki öyle değildir.

Riera berbat bir bek.

Oynaması da mümkün değil. Yatarak 3.2 milyon euro para alacak.

Adam 3 sezonda 2 sezon tamamen yatarak 1 sezonda toplam da 5 maç iyi oynayarak bize toplam maliyeti 15 milyon euroyu geçmiştir.

ben sol bek olarak demedim ki.bu sene bu adam iyimiydi kötümüydü?bence iyiydi.

Antu sevinçlerde.

İşiniz,gücünüz Galatasaray.

Şu İnler'i almak şart oldu ya, valla yabancı sınırından her şey b.ka saracak böyle giderse..

Drogba, Sneijder, Muslera, Chedjou, Eboue banko oynar. İnler'i alırsak 6. yabancı olarak bir yıldız alabiliriz. Gerçi o daha sol bek de var.. Allah belanı versin tüpçü. :mad:

transferde elimizi kolumuzu baglayan bu kontenjan zaten, fatih hoca ve yönetim düsünmekten patlamis olabilir. en azindan türk oyunculari alsak desek bugün fiyatlar 2 milyon artti türkiye'de

Antu sevinçlerde.

İşiniz,gücünüz Galatasaray.

"futbolu bitirdiniz aziz yıldırım bu kararı yıllarca destekledi sınırsız yabancı olsun dedi şimdi rakibi durdurmak için sınır istiyor vizyonunuz bu kadar işte yazıklar olsun hepinize "

Antudan alıntı

Arda'nın gidişi çok pahalıya mal oldu ve olmaya devam ediyor adamın gidişi her bakımdan zarar oldu.

1. 12M iyi para dedik peşin alamadığımız için hemen değerlendiremedik.

2. Kalacağım deyip kaçtı gitti son dakikada Riera'yı alıp yaptığımız kontratla çok büyük bir kazık yedik.

3. Yiğit Gökoğlan'ı almak gibi bir hata yaptık.

4. Amrabat'a verdiğimiz 8.6M ile Arda'dan alacağımız paranın fazlasını vererek hem Arda'nın yerini dolduramadık hem de şimdi yabancı kontenjanımıza 2 oyuncu daha ekledik.

hani diyorduk ya 12m aldık diye, adamın gidişi bize 25m euroya patladı. ödenen maaşlarıda hesaba katar isek. o yüzden arda hiç sevinmesin ben giderken klübüme para kazandırdım diye. ve bize bir vefa borcu var kim ne derse desin. azizin bu oyunu kendisi bozmak zorunda artık

Sol bekte Hakan devam edecek yapacak bişey yok. Melo kesinlikle kalmalı. Başkan kanat alacaz demişte yüksek ihtimal o kanatta Türk olur yani yabancı alabileceğimizi sanmıyorum..

Şöylede bi hamle yapabiliriz düşük maliyetli 18-19 yaşlarında 1-2 sol bek bulup denemek gerekiyor yabancı. Tribünde otururlar düşük maliyetten sıkıntı olmaz belki tutturursak rotasyon falan filan derken oynatırız bi şekilde..

isim veremiyorum ama ben Melo'nun takıma katkısının çok fazla olduğunu düşündüğüm için böyle diyorum.Meloyu satarsak çok ararız gibime geliyor.

Mademki burada asıl mesele para değil kontenjan. O zaman Melonun yerine İnleri al Meloya vereceğin kontenjanı da naniye kullan.

İnler melo kadar defans yapar ama melo nani kadar hücumda etkili olamaz.. bir taşla kaç kuş birden vurulur istenirse..

ÇARE ÇOK.. Sen paradan haber ver....

Fakat şurası gerçek ki bu 6+0 + bilmem kaç , bize;

inler + frei veya yüksek bir ihtimalle (necoya pas geçildiği için) inler+ umut yapacaktır...

Başkan 2 transferden bahsetmişte biz hiç mi alternatif almayacaz. Alternatif orta saha,kanat,Umut falan

bu karar nasıl değişebilir?yok mu çaresi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt