Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transfer Nöbeti

-----------------------------------------Muslera-----------------------------------------------

Hamit Altıntop-----------Semih Kaya-------Aurellien Cehdjou--------------Carlinhos

---------------------------------------Felipe Melo----------------------------------------------

----------------------Engin Baytar----------------Xelcuk İnan-------------------------------

------------------------------------Wesley Senijder--------------------------------------------

--------------------Didier Drogba--------------------Burak Yılmaz----------------------------

Yedekler ; Umut Bulut - Erman Kılıç - Kazım Kazım - Gökhan Zan - Jem Paul - Hakan Balta - Sabri Sarıoğlu

Sanırım , bu kadro ile devam ediceğiz ..

Muslera

Şener Semih Chedjou Carlinhos

İnler Sneijder Selçuk

Drogba Burak Amrabat/Engin/Aydın/Kazım/Yekta/Emre

Bence böyle devam edeceğiz.

Ynt: Transfer Nöbeti

Hocam bilmiyorum bu konuda tam bir düşüncem yok aslında ancak hem Melo + Gökhan çok defansif olmaz mı diye düşünüyorum birde Selçuk ve Sneijder'i düşününce bu kararımdan vazgeçiyorum ;

Gökhan Melo Selçuk

Sneijder​

Şov olur şov :ayatollah::ayatollah::ayatollah:

Defansifta olur ama ofansifte olur. Iki yonlu adamlar bunlar. Zaten meloya ofansif rol bicilince ne kadar cok katki verdigini gorduk. Keza gokhan icinde ayni seyleri diyorlar. Ikisi olursa inanilmaz olur ama sanmam ikisinin olcagini.

yha telefondan giriyorum ben simdi taptalk 2 ye iphone5 imden. eger olur ki iletilerinize donemezsem sakin ola uzulmeyin alinmayin masabasina gecince mutlaka cevaplarim:) xoxo

Cevap: Transfer Nöbeti

Ronaldinho'nun abisi ve menajeri Roberto de Assis, "Beşiktaş, Ronaldinho ile anlaştı mı?" diye sorulması üzerine: "Şaka mı bu?"

(Sporx)

Muslera​

Eboue Semih Chedjou Carlinhos​

Hamit Gökhan Selçuk​

Sneijder​

Drogba Burak

​

Muslera​

Eboue Semih Chedjou Carlinhos​

Hamit Gökhan Selçuk​

Sneijder​

Drogba Burak

​

En mantıklı ve olası kadro bu. Gökhan yerine Melo, Carlinhos yerine Hakan da olabilir. Gönül ister ki bu kadro da Hamit yerine Melo olsun ama malesef olmuyor.

Cevap: Ynt: Transfer Nöbeti

Defansifta olur ama ofansifte olur. Iki yonlu adamlar bunlar. Zaten meloya ofansif rol bicilince ne kadar cok katki verdigini gorduk. Keza gokhan icinde ayni seyleri diyorlar. Ikisi olursa inanilmaz olur ama sanmam ikisinin olcagini.

yha telefondan giriyorum ben simdi taptalk 2 ye iphone5 imden. eger olur ki iletilerinize donemezsem sakin ola uzulmeyin alinmayin masabasina gecince mutlaka cevaplarim:) xoxo

İnler

Melo - Xelçuk

Sneijder

​

Melo nun ofansa katkısı ilk geldiği sene gibi olursa herkes ister. Mesele bunu melonun da istemesi.. Bu konuda güven vermiyor ne yazık ki. İpiyle kuyuya inilecek bir karakteri yok maalesef ve asıl mesele burda. Zaten meloda futbolundan değil bundan kaybediyor.

NOT:

yha giriyorum ben simdi P-III_256mbE.K._1GB DDR bilgisayarımdan eger olur ki iletilerinize donemezsem sakin ola uzulmeyin alinmayin taptalk 2 ye iphone 5 gecince mutlaka cevaplarim:) xoxo........

:cool::cool::cool:

Melo - Inler - Selçuk - Sneijder

Bu orta saha kan alır kan !

Herkes kadrolarına Eboue yazıyor ama kesik yiyecek ilk oyuncu Eboue olacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt