Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Süleyman Hurma: Federasyonun yabancı kuralına saygı duymamız beklenemez. Ne evrensel hukuka ne insan haklarına uygun bir karar. Yabancıların gelmesini engelleyerek Türk oyuncusunun gelişmesini sağlayamayız. Uzun dönemde altyapıları güçlendirerek bunu sağlamalıyız. Umarım TFF bu kararından bir an önce vazgeçer. Biz yabancı kararının sınırsız olmasından yanayız.

küme düşme + eksi puanla başlama + 5 yıl avrupadan men isterim ben :)

küme düşme + eksi puan + men cezası (5yıl) + aziz yıldırıma idam cezası + şükrü saraçoğluna kilit + hocaman'a kamu hizmeti cezası + tek ayak üstünde durma cezası. isterim ben de o zaman ?

:boohoo::boohoo::boohoo: tüpçüye kemanın yayını gösterirsen kendini bile küme düşürür:lol:

Uefa dan avrupa yasağı + Fifa dan TFF ye; sen eksi puanla düşürmezsen, seni ezerek ben yaparım uyarısına, TFF kendi eliyle eksi puanla alt lige yollamak zorunda kalır.

Daha fazlasını istersen eğer; bu işte uefa+fifa anlaşırsa uefa febeşleri 2-3 yıl değil , 2-3 defa olarak men eder ki buda febeşlerin önce TSL ye çıkarak en az 2-3 defa önce bu hakkı kazanmalarını gerektirir.

Ki Nereden baksan 3-4 yıl yasaklı olurlar demektir......

Bak kemanın yayını ben daha önce hatırlattım bunlara....:D:D:D

semihc59fentc3bcrk2003.jpg

:asd::asd::asd::asd:

valla konuyla yüzde yüz alakasi yok ama semihin üstündeki on sene önceki fenerium ürünü bizim bügünkü gsstore ürünlerinin kalitesine yakin:sad007:

adamlar on seneden beri iyi para kazandi ,biz ise daha yeni biraz atak yapar gibi olduk.

Para Para Para

Şike Şike Şike

................. Fenerbahçe

Tezahuratı vardı bulamadım

Süleyman Hurma: Federasyonun yabancı kuralına saygı duymamız beklenemez. Ne evrensel hukuka ne insan haklarına uygun bir karar. Yabancıların gelmesini engelleyerek Türk oyuncusunun gelişmesini sağlayamayız. Uzun dönemde altyapıları güçlendirerek bunu sağlamalıyız. Umarım TFF bu kararından bir an önce vazgeçer. Biz yabancı kararının sınırsız olmasından yanayız.

Hurma için çok talihsiz bir açıklama olmuş..

eğer sınırsız olursa Topuzları Kaldırımları 5 e 10 nasıl satacak can DOSTU azizeye...

biz bu kadar hevesleniyoruz da yine bu şerefsizler birşeyler çevirir ve birşey çıkmazsa bu işten birşey :mad:

Katılmıyorum.Evet biz de bir Burak, Selçuk olmayabilir ama bizde üst düzey milli takım seviyesinde hayli yerli var.Hani siz hangi yerlileri bıraksanız biz alırız, biz hangi yerlileri bıraksak siz alırsınız diye düşünsek ozaman daha iyi anlarsınız beni.Tabi bunu düşünürken karakter veya Fenerbahçe ile özdeşleşmiş oyuncu vs diye düşünmeden hesaba katmak lazım.

Volkan, Gökhan, Egemen, Hasan Ali, Emre, Alper, Topal, Topuz, Caner Türkiye pasaportlu normalin üzerinde oyuncular.Ki bir Sezer bile Terim ile iş yapabilecek oyuncudur.

Siz de ise; Sabri, Hamit, Semih, Selçuk, Burak, Gökhan Zan ve kalıyorsa Umut.

Hocam benim kastım nicelikten ziyade nitelikti.Ama nicelik konusunda katılırım sana FB'de alternatif yaratabilecek yerli sayısı daha fazla orada haklısın.Ama alternatif yerli adam bir şekilde bulunur özellikle ligde sivrilen yerliler alternatif olarak alınabilir ama banko oynayacak yerli çok ama çok sınırlı.

valla konuyla yüzde yüz alakasi yok ama semihin üstündeki on sene önceki fenerium ürünü bizim bügünkü gsstore ürünlerinin kalitesine yakin:sad007:

adamlar on seneden beri iyi para kazandi ,biz ise daha yeni biraz atak yapar gibi olduk.

Storelar bundan daha beter ürünler ile dolu

hangi dagda kurt öldü hurma efendi:confused:

bu şikecilerin kararını uefa ne zaman acıklayacak belli mi?

FLAŞ! İlhan Cavcav: "TFF yabancı konusunda isteklerimizi kabul etmezse genel kurula gideriz. Nasıl getirdiysek göndermesini de biliriz."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt