Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

yabanci olayi degisecek er ya@da gec rahat olun tupcu de gidecek bu ke cok gucluyuz tek kalmadik lobi calismalari basladi bile olaganustu genel kurul yapil!p devrilicek buyuk ihtimal@tupcu uefa feneri eince ona da gerek kalmaz @blki :)

yabanci olayi degisecek er ya@da gec rahat olun tupcu de gidecek bu ke cok gucluyuz tek kalmadik lobi calismalari basladi bile olaganustu genel kurul yapil!p devrilicek buyuk ihtimal@tupcu uefa feneri eince ona da gerek kalmaz @blki :)

yuzde kac? 99% ?

Siqueira ismi listemde yer aliyordu inanmayan @Alper Altun'a sorabilir. Kendisine özel mesaj ile göndermistim. Ve bu liste benim 10 gün önce elime gecti. Yani biraz dikkat dalga gecerken.

bi git işine ya... sana o günü ne dedim bana birtane ismi açıkla o listeden transfer edersek seni en büyük duyumcu ilan etcem yalan mi simdi siqueira ismi medyaya düştü benim listemde bu isim yazıyor diyorsun böyle duyumcu herkes olur...

Gökhan ön plandaydi, Melo beklemede.

ama daha beklenecek gibi. TFF, Uefa, AIHM'e Dava...

bunlar hersey yabanci sinirlama olayini karisdiracak.

Anlasilan...Transfer'ler gec yapilacak yine :D

Başkan hukuki olabilirliğini araştırarak umut varsa tribünde bekletmek pahasına transferleri sezona yetiştirir gibime geliyor.

Bugünkü açıklamaları çok hırslı geldi bana ve ben bile 4. şampiyonluğu arka plana atıp avrupa diyorum artık..

super haberler :)

super duyumlar :)

super transferler :)

super olaylar :)

hepsi gscimbom.com da :cool:

Ulan adam tek sana söylüyorum dedi birde, sanada mı söyledi ?

;)

bi git işine ya... sana o günü ne dedim bana birtane ismi açıkla o listeden transfer edersek seni en büyük duyumcu ilan etcem yalan mi simdi siqueira ismi medyaya düştü benim listemde bu isim yazıyor diyorsun böyle duyumcu herkes olur...

Alper'de kesin özel mesajim vardir daha. Fotograf cekip sana bu laflarini yedirirsem simdi ne yapacaksin Serkan?

Ne biliyorsanız söyleyin arkadaş o zaman sizde yok bende liste var o oyuncu yazıyordu sonra söylemem etmem gerek yok ya hiç bahsetmeyin ya da sonuna kadar getirin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt