Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

lannn ftwnin yazdıklarını gördünüz mü bi duyum varmış yakında çıkar kokusu dedi :m26::m26:

Ne biliyorsanız söyleyin arkadaş o zaman sizde yok bende liste var o oyuncu yazıyordu sonra söylemem etmem gerek yok ya hiç bahsetmeyin ya da sonuna kadar getirin.

Ayip oluyor Dogu ;)

Seni Elano avatarli Dogu olarak biliyordum ve böyle kalmasini istiyorsan sözlerine dikkat lütfen.

@Hakan Delikanli sen burayi kontrol et ben az Italya macina bakim, hani orada bi oyuncu var izlenecek.

yarin burdamisin?

Ayip oluyor Dogu ;)

Seni Elano avatarli Dogu olarak biliyordum ve böyle kalmasini istiyorsan sözlerine dikkat lütfen.

Ben hiç elano avatarı koymadım Hakan neyse kaç gündür aynı muhabbet dönüyor ben fikrimi söyledim ayıp bir şey yok sonuçta kimsenin boğazına yapışmıyoruz :)

BJK Sezer ozturku aliyomus fenerden, bize gelmesini isterim aslinda, iyi yedek olur hemide yerli

Balotelli gol atınca formasını çıkardığı için medya önünde sitem eden TD. ye gıcık olup,

Madem öyle, bu sefer gol atınca striptiz yapcam demiş..:asd:

Buffon..

Topa temas var ama kontrolsüz hareket penaltı sebebi...

bi ara suarez vardi, ne oldu ona? gecen yaz basgan alacakti

Hobbylos ? Lern mich mal privat kennen. Ich zeig dir wo es lang geht. Erst holen wir uns nen Mietwagen und dann machen wir blonde Frauen klar. Das ist mein Hobby für diesen Sommer.

Okay Kardes,gibt es hier sowas wie nen Usertreff haha...:D

Alle Almans aus den Forum treffen sich irgendwo in DE. :D

PS: Ist Alper auch der deutschen Sprache mächtig? Ich glaube nicht odeeeer?

Lan ne yapıyosunuz burda Transfer falan olmaz unutun bu yabancı siniri varken :D

Avrupa Konseyi'ne üye olan ve aralarında Türkiye, Rusya, Sırbistan, Gürcistan veAzerbaycan'ın da bulunduğu 47 Avrupa Konseyi üyesi, Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi'nin yargı yetkisini tanımaktadır. Mahkeme, Fransa'nın Strazburg şehrinde bulunmaktadır.

by Arif ulu atastirmasidir.

Böylece ciddi ciddi basari olma sansimiz cikmisdir bu konuda. nihat kazandıysa davayı bizimkilerde kazanır büyük ihtimalde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt