Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Burası Türkiye arkadaşlar o davayı açsak ikinci gününe vay efendim Galatasaray Türk futbolcusunu istemiyor olur telegolü falan düşünmek istemiyorum Gökmen Özdenak falan

Acikcasi neden diyemem. Ama eminim, birsey cikmaz. Bos isler bunlar.

Her AB ülkesinde isliyor bu Sistem Futbolda. Bi tek biz kaldik resmen.

Avrupa Insan Haklari "yabanci ayrilim" konusunda cok titis.

Türkiye'de AIHM'e bagli ise... bu is olur bence. Bakicaz artik..

Burası Türkiye arkadaşlar o davayı açsak ikinci gününe vay efendim Galatasaray Türk futbolcusunu istemiyor olur telegolü falan düşünmek istemiyorum Gökmen Özdenak falan

BIZE NE. Türk futbolcu iyi ise, OYNAR.

Kötü futbolculari niye oynatalim ki.

Az türk Futbolcu ile Avrupa da Kupalar mi, yoksa cok türk oyuncular ile basarisiz mi.

Futboldan her anliyan kisi, GS in girisimine onay verir.

Bu konu hakkinda pek bilgim yok zaten. AB ve türkiye?

Ayrica ne kadar sürer bu dava. Kim bilir kac ay..

Nihat Kahveci ne kadar uğraştı acaba bu mesele için öyle hemen olmamıştı diye biliyorum

sen olur diyorsan vardır bu işte bir sıkıntı.

Hakan'a hak veriyorum

Olabilir GS lisesi fransızca eğitim yapıyor. Faruk süren in çoğu işi fransa ile..

ya mantık yürütürsek ...nihat icin calisma izin verdiyse bu kurum hakli olarak bizdeki AB oyuncularda onay vermesi gerekir. nihatin dava sini iyi incelemek gerekir hata onun dava sini gören avukatı tutmak gerekir. bu bizde de olması gerekir yeter ki üstüne gidilsin.

Drogba'nın sağ açığı kaldırıcağına inanıyormusun peki

Biraz yoğundum ancak gördüm :) Aslında 4-3-3'de kanat forvet diyebiliriz o pozisyona. Bence yine aynı görevi yerine getirecek, yani sırtı dönük oynayarak Burak'a pozisyon hazılayacak, arkadan gelen arkadaşlarına destek olacak. Ama sağ ya da solda yapacak bunu, 2 forvetin biri değil, 3 forvetin biri olacak, tek fark bu. Elimde Nani-Aubameyang ikilisi olsa, yani iki tane çalım atabilen, hızlı kanat forveti olsa, Drogba'yı ortada oynatırım. Burak çalım atabilen, top tutabilen bir adam değil maalesef, o yüzden uç forvet onun başarılı olabileceği tek pozisyon.

BIZE NE. Türk futbolcu iyi ise, OYNAR.

Kötü futbolculari niye oynatalim ki.

Az türk Futbolcu ile Avrupa da Kupalar mi, yoksa cok türk oyuncular ile basarisiz mi.

Futboldan her anliyan kisi, GS in girisimine onay verir.

Zaten mevzu milletin futboldan anlamaması Arif. Bunları bende en az senin kadar diyip savunuyorum ama madalyonun öteki yüzünde ülke gerçekleri var

23.06.2013 | Fener PTT Ligine düsürüldü Uefa'dan

24.06.2013 | Demiröen istifa etdi. TFF'de seçim var.

29.06.2013 | AIHM Galatasaray'ya hak verdi. AB Vatandasi olan Oyuncular "Yabanci olarak sayilmiyor"

Ohh, ne güzel olur :asd:

Nihat Kahveci ne kadar uğraştı acaba bu mesele için öyle hemen olmamıştı diye biliyorum

Nekadar sürdü bilmiyorum....ama Nihat da bi ise yaricak.

,,Açılacak davalarda daha önce AB pasaportu almasına rağmen İspanya'da yabancı statüsünde oynamak zorunda kalan Nihat Kahveci'nin durumu da emsal karar olarak ortaya konacak. "

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt