Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Lafları bırakıp yapıştır resimi buraya bizde görelim sürekli boş boş konuşuyorsun icraat görelim...

Kendisi su an offline, o yapistirmali. Mesaji o bana degil ben ona attim. Ve ben posta girisini sürekli temizlerim. Bazi üyelere emigrasyon konusunda bilgi veriyorum. Yani anlayacagin cabuk doluyor. Yarin bi konusurm kendisyle posta girisini temizlemediyse koyar.

Nekadar sürdü bilmiyorum....ama Nihat da bi ise yaricak.

,,Açılacak davalarda daha önce AB pasaportu almasına rağmen İspanya'da yabancı statüsünde oynamak zorunda kalan Nihat Kahveci'nin durumu da emsal karar olarak ortaya konacak. "

Burdan eşelenirse bir şeyler çıkar

ya mantık yürütürsek ...nihat icin calisma izin verdiyse bu kurum hakli olarak bizdeki AB oyuncularda onay vermesi gerekir. nihatin dava sini iyi incelemek gerekir hata onun dava sini gören avukatı tutmak gerekir. bu bizde de olması gerekir yeter ki üstüne gidilsin.

burada nihat ın bir hristiyan ülke için talepte bulunması olayı var..,

ben fransa nın adalet eşitliğinden uyuzum..:confused:

1017375_495735577170127_91677380_n.jpg

:D

Aslinda...AIHM gidilmeden önce...direk UEFA'ya basvurulabilidi...sonucda onlar Bosman Kararlarini ic ice... (Yabanci statü ile madde var Uefa'da?)

Kendisi su an offline, o yapistirmali. Mesaji o bana degil ben ona attim. Ve ben posta girisini sürekli temizlerim. Bazi üyelere emigrasyon konusunda bilgi veriyorum. Yani anlayacagin cabuk doluyor. Yarin bi konusurm kendisyle posta girisini temizlemediyse koyar.

Hakan kendi yazdıklarına kendin bile inanmıyorsun ama benim inanmamı bekliyorsun...

hadi resim yok isimleride mi bilmiyorsun...:)

Biraz yoğundum ancak gördüm :) Aslında 4-3-3'de kanat forvet diyebiliriz o pozisyona. Bence yine aynı görevi yerine getirecek, yani sırtı dönük oynayarak Burak'a pozisyon hazılayacak, arkadan gelen arkadaşlarına destek olacak. Ama sağ ya da solda yapacak bunu, 2 forvetin biri değil, 3 forvetin biri olacak, tek fark bu. Elimde Nani-Aubameyang ikilisi olsa, yani iki tane çalım atabilen, hızlı kanat forveti olsa, Drogba'yı ortada oynatırım. Burak çalım atabilen, top tutabilen bir adam değil maalesef, o yüzden uç forvet onun başarılı olabileceği tek pozisyon.

Estağfurullah abi :)

Evet , o zaman Drogba iyi oynuyabilir. Chelsea yıllarını anımsatır biraz ... Şöyle bi 2009 Liverpool - Chelsea ŞL maçını hatırlıyorumda,

Drogba, Anelkanın Santrafor oynadığı maçta kanat forvet olarak oynamış birde Anelka'nın karambolde attığı golün hazırlayıcısı olmuştu.

Attığı ara pasları ve sırtı dönük oynaması, herşeyden önemlisi oyunu aklıyla oynaması iyi oynamasındaki en büyük etken. O, zaman rahat oynar yani :)

Hakan kendi yazdıklarına kendin bile inanmıyorsun ama benim inanmamı bekliyorsun...

hadi resim yok isimleride mi bilmiyorsun...:)

Isimleri derken? Yanlis anlasilma oldu heralde. Biz Alper'le özel'den sol bek konusunu tartistik ve ben o arada Siqueira ismini yazdim ona. Onun resmini gönderebilirdim varsa kendisinde.

Ama söyle yapalim. Inanmana gerek yok be Serkan. Benim de birsey ispatlamama gerek yok. Duyumculuk pesinde olsaydim twitter'da kostururdum.

Aslinda...AIHM gidilmeden önce...direk UEFA'ya basvurulabilidi...sonucda onlar Bosman Kararlarini ic ice... (Yabanci statü ile madde var Uefa'da?)

hayir uefa yabancı konusunda karismiyor ülke federasyonlara. bosman olayi farkli bir konu.

Estağfurullah abi :)

Evet , o zaman Drogba iyi oynuyabilir. Chelsea yıllarını anımsatır biraz ... Şöyle bi 2009 Liverpool - Chelsea ŞL maçını hatırlıyorumda,

Drogba, Anelkanın Santrafor oynadığı maçta kanat forvet olarak oynamış birde Anelka'nın karambolde attığı golün hazırlayıcısı olmuştu.

Attığı ara pasları ve sırtı dönük oynaması, herşeyden önemlisi oyunu aklıyla oynaması iyi oynamasındaki en büyük etken. O, zaman rahat oynar yani :)

Aynen, 2 yıl önce dünyanın en iyi forveti dediğim adam Drogba. Ferguson'un belalısı olmuştu. Herhalde Ferguson 30 küsür yıllık kariyerinde sadece Drogba için "amma şanslı adam yahu, vurduğu gol oluyor bu sene" diye açıklama yapmıştır :D

Emmoğlu bosman kuralları bu olayla pek örtüşmüyo..

Bosman daha çok futbolcunun rızası dışında transfere zorlanması ile alakalı..

Burada futbolcunun rızası dışında satılması olayı yok..

Nuri sen domuz yiyorsundur. Ikide bir domuz resmi paylasmak nedir ya..

Bu iki oldu.

Isimleri derken? Yanlis anlasilma oldu heralde. Biz Alper'le özel'den sol bek konusunu tartistik ve ben o arada Siqueira ismini yazdim ona. Onun resmini gönderebilirdim varsa kendisinde.

Ama söyle yapalim. Inanmana gerek yok be Serkan. Benim de birsey ispatlamama gerek yok. Duyumculuk pesinde olsaydim twitter'da kostururdum.

Transfer listesini kastetmiştim ben...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt