Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Yapmasinlar böyle sacma sözlesmeler o zaman. Düsman olmaya haklari yok. Haciosman gitsin sözlesmeyi yapanlarla düsman olsun.

Muslera´nin satilmasini istemem. Ama 27-30 Milyon Euro da hayvani bir para. Reddetmek zor. Dünyada her kulüp icin.

Onur kova degil. Gayet iyi bir kaleci. Evet bir Muslera degil, ama Ufuk da degil. Türkiye´nin en iyi 2 kalecisinden biri.

Ben taraftarim, benim parayla cok isim yok. Muslera kalmak istedigi sürece kalmali diye düsünüyorum.

Ayrica kimse farkinda degil gibi ama, Muslera´nin da Istanbul´u ve Galatasaray´i cok sevdigini düsünüyorum.

ayrıca şunu düşünüyorum muslera için.

real madrid-barca gibi hayali vardır bence.. dünya kupasından sonra giderim ben olsam. zaten şpl de garanti, iyi bir hazırlık dönemi ile 2.tur ve üst turlarda görebilir. yani manu da alacağı para ile kariyer anlamında burda bir kaybı yok adamın..

bana sorsalar gitmem manu ya, morunhio bu sene silip süpürür orayı. manu şpl de bile bişey yapamaz.. ferguson yok artıkk..

Galatasaray´in yabancilari Milli takim oyunculari. Cogu üst düzey yildiz. Bu sene yildizlari satmak bence salaklik olur.

Seneye dünya kupasi var. Hollanda herzaman is yapiyor mesela. Sneijder fiyatini 3´e katlar.

Uruguay´in durumu nedir bilmiyorum ama Muslera da baya piyasa yapabilir. Yani bu sene Dany, Amrabat, Riera, Elmander disinda yabanci satmamaliyiz.

Okudumda yazıları söylenen söz şu. 'Muslera gitsin Onur gelsin'

Hadi herşeyi geçtik sattık Muslerayı parasını aldık yönetim Onurda hedef belirledi diyelimde Onur gelecek mi ? Onu hiç düşündünüz mü ? Trabzondan başka takımda oynamam dedi kafasına silah dayayıp mı getireceksiniz ? Ondan sonra Aykut ve Ufuğa kalırsak görürüm ben sizi

Yaw kardes herkez bol keseden atiyor .. Onur gelmez .. 7,5 versek bile Haciosmanoglu bize savas acar yok yere basimizi agritmaya degmez ..

Galatasaray´in yabancilari Milli takim oyunculari. Cogu üst düzey yildiz. Bu sene yildizlari satmak bence salaklik olur.

Seneye dünya kupasi var. Hollanda herzaman is yapiyor mesela. Sneijder fiyatini 3´e katlar.

Uruguay´in durumu nedir bilmiyorum ama Muslera da baya piyasa yapabilir. Yani bu sene Dany, Amrabat, Riera, Elmander disinda yabanci satmamaliyiz.

uruguay güney amerika şampiyonuydu en son.. dünya kupasına giderler. çünkü brezilya direk gidiyor ev sahibi olduğu için kontenjan sorunu yok yani..

melo hala "bu sezon iyi oynasam şu brezilya milli takımıyla dünya kupasına giderim" diye düşünüyor mudur acaba:o

ayrıca şunu düşünüyorum muslera için.

real madrid-barca gibi hayali vardır bence.. dünya kupasından sonra giderim ben olsam. zaten şpl de garanti, iyi bir hazırlık dönemi ile 2.tur ve üst turlarda görebilir. yani manu da alacağı para ile kariyer anlamında burda bir kaybı yok adamın..

bana sorsalar gitmem manu ya, morunhio bu sene silip süpürür orayı. manu şpl de bile bişey yapamaz.. ferguson yok artıkk..

Ferguson yok ama teknik ekibi hep ayni .. Ve son 4/5 senedir cogu isleri teknik ekip yapiyordu .. O yuzden onlar da bir is ogrenmistir 600000 senelik Ferguson gecmisinden .. :lol:

Ferguson yok ama teknik ekibi hep ayni .. Ve son 4/5 senedir cogu isleri teknik ekip yapiyordu .. O yuzden onlar da bir is ogrenmistir 600000 senelik Ferguson gecmisinden .. :lol:

bi halt öğrenmemişlerdir. moruniho ekibide sağlamdı ama geldi geçti. guerdila ekibi iyiyidi ama geldi geçti..

oturmuş takımla ile bi yere kadar. kritik hamle-taktik-oyuncu seçiminde bir ferguson olamazlar..

sorun ekip değil, yapması gerekeni yaparlar ama yol gösterecek lider yoksa sonuç olmaz..

hacı osman dan forum ne kadar etkilenmiş:) fener için iyi konuştu onlar korksun bizene konuşmasını da ayakta alkışladım o ayrı ama şunu asla unutmayın aysal yada terim o hacıyı tükürüğü ile boğar o kadar net biraz kendinize gelin yahu ... musleranın gitmesini burda kimse istemiyor zaten ama şayet satılırsa da once onuru filan ayarlamadan satmazlar zaten koskoca Galatasaray camiyası bu kadar amatör mü yönetiliyor yani onur gelmezse ne olcak yada aykutla mı devam edecez bu kadar basit mi sizce :) alınacak bi durumdaysa bizde oynamayı istiyorsa yönetim de ona göre davranır zaten ..

bi halt öğrenmemişlerdir. moruniho ekibide sağlamdı ama geldi geçti. guerdila ekibi iyiyidi ama geldi geçti..

oturmuş takımla ile bi yere kadar. kritik hamle-taktik-oyuncu seçiminde bir ferguson olamazlar..

sorun ekip değil, yapması gerekeni yaparlar ama yol gösterecek lider yoksa sonuç olmaz..

fatih terimin ekibide iyi bizim lig için düşünürsek ama kulubude görmeyince tedirgin oluyorsun. teknik adam karizması herşey önemlidir.

ayrıca manu da artık lider adam diye bir vasıf yok. m.city-chelsea bu sene manu yu zorlar ve hatta geçebilir. manu dikket etmez ise; arsenal gibi olur.

Insallah oyledir oldum olasi Manchester U yu sevemedim :yenieek:

hacı osman dan forum ne kadar etkilenmiş:) fener için iyi konuştu onlar korksun bizene konuşmasını da ayakta alkışladım o ayrı ama şunu asla unutmayın aysal yada terim o hacıyı tükürüğü ile boğar o kadar net biraz kendinize gelin yahu ... musleranın gitmesini burda kimse istemiyor zaten ama şayet satılırsa da once onuru filan ayarlamadan satmazlar zaten koskoca Galatasaray camiyası bu kadar amatör mü yönetiliyor yani onur gelmezse ne olcak yada aykutla mı devam edecez bu kadar basit mi sizce :) alınacak bi durumdaysa bizde oynamayı istiyorsa yönetim de ona göre davranır zaten ..

muslera yı satmam ben bu sene için. eray biraz şans tanımak gerekli. tafo-muslera gibi önünde muhteşem kaleciler var. en büyük şans budur. eray ın üstüne düşmek gerekli, nasıl semih-burak-selçuk bişeyler kapıyorsa iyi yabancılardan bu da önemli...

herkes biliyorki, biz muslera gibi bir kaleci buluncaya kadar ne kaleciler çuvalladı,batırdı..

bu takım bi yerden eksik olmak zorundamı sürekli..

kaleci olmaz-defans olmaz-orta saha olmaz-kanat olmaz-forvet olmaz- herşey olur teknik adam olmaz- başkan olmaz.

bundan güzel senemi var. takımın en iyileri yerinde gitme niyetleri şu anda yok, alınması düşünülen isimlere bakınca ileriye dönük umutluyum..

Re: Transfer Nöbeti

Manchester United'in ölüsü ingiltereyi silip süpürür siz merak etmeyin adamlarda takim ruhu var.

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

Cevap: Re: Transfer Nöbeti

ayrıca sabah bi haber paylaştım unutmayın görmeyenler için..

O.lyon orta saha oyuncu Maxime Gonalons u napoli istiyor.. mevki g.inlerin yeri. isteyen benitez..

Re: Transfer Nöbeti

Bu sene işleri biraz daha zor ama.

O doğru ama yine mantıklı transfer pesindeler 60 milyon pound bütçe var.City yada chelsea gibi gidip bir oyuncuya 50-60 milyon euro vermiyorlar verseler bile cok nadir. Mesala Thiago alcantara yı alacaklar büyük ihtimal.

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt