Murat Terim
10 Numara!
- 8 Haziran 2011
- 14.941
- 827
- 1.428
Cevap: Transfer Nöbeti
ayrıca şunu düşünüyorum muslera için.
real madrid-barca gibi hayali vardır bence.. dünya kupasından sonra giderim ben olsam. zaten şpl de garanti, iyi bir hazırlık dönemi ile 2.tur ve üst turlarda görebilir. yani manu da alacağı para ile kariyer anlamında burda bir kaybı yok adamın..
bana sorsalar gitmem manu ya, morunhio bu sene silip süpürür orayı. manu şpl de bile bişey yapamaz.. ferguson yok artıkk..
Yapmasinlar böyle sacma sözlesmeler o zaman. Düsman olmaya haklari yok. Haciosman gitsin sözlesmeyi yapanlarla düsman olsun.
Muslera´nin satilmasini istemem. Ama 27-30 Milyon Euro da hayvani bir para. Reddetmek zor. Dünyada her kulüp icin.
Onur kova degil. Gayet iyi bir kaleci. Evet bir Muslera degil, ama Ufuk da degil. Türkiye´nin en iyi 2 kalecisinden biri.
Ben taraftarim, benim parayla cok isim yok. Muslera kalmak istedigi sürece kalmali diye düsünüyorum.
Ayrica kimse farkinda degil gibi ama, Muslera´nin da Istanbul´u ve Galatasaray´i cok sevdigini düsünüyorum.
ayrıca şunu düşünüyorum muslera için.
real madrid-barca gibi hayali vardır bence.. dünya kupasından sonra giderim ben olsam. zaten şpl de garanti, iyi bir hazırlık dönemi ile 2.tur ve üst turlarda görebilir. yani manu da alacağı para ile kariyer anlamında burda bir kaybı yok adamın..
bana sorsalar gitmem manu ya, morunhio bu sene silip süpürür orayı. manu şpl de bile bişey yapamaz.. ferguson yok artıkk..